- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
#41133696 #396 üzenetére
Ejha, még ilyenben nem volt részem. Lehet azért, mert nem kötekedésből járok fel már pár éve az oldalra. Legfőképpen segíteni szeretnék, de sokszor egyből kioktatják az ember, persze a stílus az igencsak kifogásolható. Ebben a topicban is reálisan (tapasztalataimat szerettem volna megosztani) tényeket közöltem a win 8.1 ről, de vannak akik nem fogadják el a tényeket, persze azok akik sok esetben ki sem próbálták a rendszert.
Illetve én várom a következő windows-t.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #394 üzenetére
Az a baj, hogy nem látjátok, hogy kevésbé az MS, mint inkább a ti fanatikus, csőlátású véleményetek fikázása megy. Ott már nem válaszoltam, mert úgyis csak daráljátok a sódert, minden lepereg.
Legviccesebb, amikor saját magatok által kitalált, de másoknak tulajdonított elméleteket cáfoljátok azoknak támadva, akik nem értenek veletek egyet.
-
King Unique
titán
válasz
#41133696 #188 üzenetére
Szerintem ez a féle megoldás így nem lesz az igazi
, se annak a rétegnek aki elfogadta a Modern Ui-t, se annak, aki rühelli, mert utóbbiak megint ugatni fognak, h mért van ott a csempe, neki nem kell stb...
Ha már ennyire desktoposítják, akkor vagy vegyék ki teljesen a Metrót (ami kicsit éles lenne), v ha meghagyják, akkor értelmes kompromisszumot fabrikáljanak. Pl. a W8 féle kettős felület nem rossz, max jobban el kéne különíteni, bekapcsoló, választó gombok halmazával, h ne rinyáljon mki.
Amúgy érdekes lesz is,amit írtak egyik korábbi cikkben, h elvileg a bele kerülő appok számával hízni fog az egész start menü is, beteríti fele/ teljes képernyőt, v mi?Illetve nagy kérdés, h az appok alapértelmezetten benne lesznek, v ki lehet-e kapcsolni a megjelenítésüket, mert már látom előre a fanyalgásokat...?
(#178) Psych0: ezen problémázni...és meddig tartana, vmi ikon pakkot, v egy Aero skin feltenni [link], ha annyira nagyon hiányzik
(#181) Diopapa: azt én se értem, ez mért lenne trollkodás, ő pusztán leírta, h ablak tartalma a lényeg és nem a keret,a mivel egyetértek...?
Ráadásul W8 ablakkeretei, modern +asztali megjelenésének megítélése egyéni ízlés kérdése, de én nem mondanám, h visszataszítóan gusztustalan, ronda lenne, amiben ne lehetne normálisan dolgozni. Ha vkinek annyira nem tetszik, nem is akarja ezt elfogadni, akkor rakja fel a fenti skint, v használjon W7-et, aztán pá.
-
DS39
nagyúr
válasz
#41133696 #190 üzenetére
és mi van a hibrid megoldásokkal? az olyan laptopookat amelynek lecsatolható a képernyője és tabletként használható pont az benne a jó hogy, tabletként csempe, billentyűzettel együtt meg desktop felületen végezheted a munkát. így is van reklámozva szerte a városban. akkor ezt is sutba dobják? az még nagyobb baromság lenne.
a jelenlegi 8 és 8.1 kettősségének csupán ezt az előnyét látom hogy így hardveresen új megoldásokat lehet eladni az embereknek, és jól rá lehet építeni a marketinget is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest