- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
válasz
Szatyor95 #258 üzenetére
" És akkor belőlü(n)k lesznek informatikusok. Pár év múlva csúnya világ lesz itt."
Nem, nem lesznek. El sem jutnak addig, mert fősulin/egyetemen mind ki fog bukni. Legtöbbje az első évben. Bátyám tavaly valamikor hazajött egy SZTE TTIK-s előadásról, és ott említették, hogy hány % jut el a diplomáig az informatika szakokon. Már nem emlékszem, hogy mennyi volt pontosan, de megdöbbentően alacsony, csak néztem mint Rozi a moziban.
Nekem is van még egy évem az egyetemig a kéttannyelvű képzés miatt sajnos, de az informatikával kapcsolatos tanulmányokat befejeztem, csak a matek ami fontos. Azt megkérdezhetem, hogy milyen nyelvben programoztok?
-
törölt tag
válasz
Szatyor95 #184 üzenetére
Én sem vettem észre de a béta RAM használata kb. ~150 MB-tal kevesebb volt az RTM-hez képest ugyanazon a konfigon ami tudom, hogy ma már semmi, de az akkori 2 GB RAM-os gépemen még észrevehető volt.
A 8-nál meg ha a béta bugos is volt (egyébként eszembe jutott, hogy felraktam VPC-re de akkoriban én is elszörnyedtem tőle) a végleges már nagyon jóra sikerült persze a 8.1 jobb, de ~10 hónap alatt a sima 8-cal sem volt gond utána pedig jött a 8.1 CP, RTM.
Az egyetlen dolog amit sajnálok, hogy a Modern appok nem futnak asztalon ablak módban, meg ez az új start menü is tetszetős és ezt ők is tudják azért jön csak a következő winben...
Kicsit Vista -> 7 esete mint ahogy azt már többen is megemlítették, XP -> Vista órási váltás volt mégis az utóbbi máig mostohagyerekként van kezelve, holott az összesnek (7,8) az az alapja. -
törölt tag
válasz
Szatyor95 #171 üzenetére
8 CP-jéről nem tudok nyilatkozni, de a 8.1 CP-vel semmi gond nem volt pedig sima 8-ra raktam rá és 2-3 hónapig használtam is elsődleges rendszerként.
A W7 bétáját is használtam és tényleg egy jó build volt, de elég sok háttérszolgáltatás hiányzott még belőle, ez később fel is tűnt mert a végleges W7 picivel lassabb volt.
A 8-nál meg elég sok kezelőfelülettel kapcsolatos dolgon változtattak így nem csoda ha a a béta néha lassúcska volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Napelem
- BMW topik
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest