- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatyor95
senior tag
Látom szóba került az informatikai ismeretek tárháza is, a vizsgákkal egyetemben. Erről elmesélek valamit.
Informatikusnak készülök, idén fogok végezni a tanulmányaimmal. A tananyag több ágból áll, mint az adatbázis-kezelés, vagy a programozás. Mindenkinek vannak gyengébb részei, én például a progit ott puskázom ahol tudom. Addig oké, míg egy egyszerű dolog kell, minthogy írd be a neved, és a program megszámolja, hány karakter. De fölötte végem. És én ezzel a jobbak közé tartozom. Hárman buktak meg, pont ma lesz vizsgájuk. Ellenben van ettől lejjebb is. Van aki össze-vissza kapkod, azt sem nézi mit csinál, aztán puff, elvesztette másfél óra munkáját, mert nem mentett. De rendszeresen ez van, szóval nem néha megeső véletlen. Bár a kedvencem az, mikor minden egyes alkalommal meg kell mutassam egy osztálytársnőmnek, hogy kell elindítani az Excelt/Accesst. Mit is mondjak, nem az eszéért fogják szeretni.Gép szétszerelés sosem lesz, mivel az utána mehetne is a kukába javarészt. Az iskola tanulóinak 3/4 része még nem látott szétszedett gépet. És akkor belőlü(n)k lesznek informatikusok. Pár év múlva csúnya világ lesz itt.
Az ECDL vizsgás dologra pedig: Lehet, hogy abból áll az egyik modul, hogy csinálj ide egy mappát, nevezd el így, bele egy txt-t, majd nevezd át úgy... Ellenben a nálunk tanulók fele még ezt sem tudja megcsinálni, van például aki idén fogja 8. alkalommal megpróbálni.
Mindezek ellenére az átlagnál kicsit erősebb sullinak számít a mienk.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
#85552128 #173 üzenetére
Én a 8-at próbáltam, azzal érte el az MS, hogy 2 évig még csak eszembe se jusson csempézni. Azóta meg ebben segített a 8.1 is, de ez már más. Én nem vettem észre a háttérszolgáltatások hiányát igazából, mivel minden működött rajta amit próbáltam. Meg az RC is gyors volt még, pedig ott már megvolt minden. A 8-nál igaz, hogy sok mindent buheráltak, de én a helyükben azt úgy nem adtam volna ki. Többször láttam kék képernyőt, mint ahányszor bootolt a rendszer (volt, hogy a bootolás legelején halt be.)
-
Szatyor95
senior tag
(#34) Szaby59 és (#36) alevan: Tudok róla, de amit CP néven ki mertek adni, az köszönőviszonyban sem volt a 7 bétájával. Egy lassú, instabil, mindennel inkompatibilis f*skupachoz tudnám hasonlítani a CP-ket. (Igen, próbáltam őket, sajnos.) Ellenben a 7 bétája mindennapos használatra is jó volt, ha az ember nem azon akart kritikus dolgokat csinálni.
-
Szatyor95
senior tag
Remélem lesz opció kukázni az összes csempés cuccot. Meg helyreteszik a kompatibilitási, és egyéb gondokat. Még egy publikus béta is jöhetne, mint a 7 esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest