- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Amúgy még az lesz a kérdés, h Win9-ben a Metro appok haználatára csak start menőből indítva lesz lehetőség, v lesz vmi másodlagos, bekapcsolható Metro UI is.
Mert, aki 8-casnál megszokta, "megszerette", azt nem hiszem, h majd a hibrid start menü kielégíti.(#90) ViZion : nekem bejön a Unity, inkább, mint a Gnome 3.
Amúgy meg az a röhej, h pl. az átlag user, aki Windowsról vált OS X-re, utóbbit elsőre baromira nem tudja használni, csak maszatol benne, de azt érdekes módon soha nem szidják, azt egyfajta dicső, menő dolog használni, ott veszi a fáradtságot arra a fél órára.Ha Ubuntu elé ültetnék le, onnan meg öt perc múlva felállna, holott az se bonyolultabb annyival, de egy Linux Mint elől is, csak mert pár dolog kicsit másképp van...
-
Dtomka
veterán
A minap win 8.1 -et telepítettem 1 laptopra i3 2xxx (tehát ~3 éves ) és csak az intel me drivert kellett feltelepíteni. Ezenkívül mindent hardvert felismert a win 8.1. Emlékszem régen a windows XP telepítése után mindent lemezről telepíteni kellett....borzalom ma így visszagondolva..és hányszor megtettem.
"Játék, progik nem gyorsabbak, stabilnak a w7 is elmondható."
Ezzel nem értek, egyet...nem gyorsabbak?Eleinte nem, de manapság már gyorsabb és stabilabbak is.INDOWS 8.1 VS WINDOWS 7 - BATTLEFIELD 4 - BENCHMARKS (GAMES PERFORMANCE COMPARISON)
Nekem a win 8.1 SSD-re való telepítése kb ~3-5 perc volt. Tényleg nem gyors....aki megteheti és kíváncsi, annak én ajánlom, hogy cserélje le a XP-t, sőt még a win 7-et is.
Remélem, a Win 9 a win 8.1 sok jó tulajdonságát örökli.
(nem, nem vagyok windows , fan, csak a dos után a windows megváltás volt. Van akinek a DOS, csak 3 betű, én használtam mert nem volt más, és tudom értékelni a fejlődést, - a honnan hova jutottunk.)
-
Nem tudom, kinek mit jelent az 'otthoni user', lentebb nem is volt errol szo... de ami pl. nekem szemely szerint hasznos:
- gyorsabb boot
- storage spaces
- OneDrive integracio
- sokkal-sokkal jobb universal search
- okosabb task manager
- password peek
- integralt PowerShell
- integralt virusvedelem, sokkal gyorsabb, mint a 7-ben
- nativ hipervizor
- BitLocker
stb.En felvaltva hasznalom Linuxszal, ami miatt az igazan gyors bootot nem tudom rendesen hasznalni, de ez nem jellemzo.
Tableten meg van egy csomo elonye, de azt sem reszletezem.
@#40: pedig pl. a Control Panel-en leggyakrabban hasznalt dolgokat irto egyszeru elerni, csak Ctrl+X es kapasbol ott van a Disk Management, Control Panel, satobbi. Sokkal kevesebb kattintas. Fajdalom visszaulni a 7 ele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest