Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
retesz147 #168464 üzenetére
Én inkább az EDUP EP-AC1605-öst ajánlanám, abból is azt, amelyikben a mediatek mt7612-es chip van. Szépen együtt tud működni a szintén mediatek chipsetes xiaomival. Alis forrást nem tudok, én a banggodról rendeltem.
-
Gergo28
tag
válasz
retesz147 #153969 üzenetére
Értem, és az Alfawise-ből melyiket, mert találtam olyat hogy PD3.0 ill. QC3.0 és amit én láttam különbség, hogy a QC az 20Wattos töltéssel bír míg a PD az 18w-val továbbá a QC-nak elvileg ABS és fém is az anyaga, a másikra pedig full ABS-t ír. Viszont a QC most olcsóbb volt gearbesten, de az elfogyott jelenleg
-
Beni2360
félisten
válasz
retesz147 #152160 üzenetére
Nem árult, win 5 rendszer van rajta és a térképet frissitem. A gyorshajtás meg sima +5 százalékra van beállítva és azonnal szól, hogy túl léptem a sebesség határt. És azt meg a vega is elfogadja. Állandóan be van kapcsolva, ja és most cseréltem aksit .
És egy 30 ezres buntiből meg is van egy korszerű GPS. -
citkar
addikt
válasz
retesz147 #152162 üzenetére
Szerintem is ezek közt az FM transmitteres, USB töltőként is funkcionáló eszközök közt lesz a jó választás. Nekem is hasonló van, csak kihangosító nélküli, csak töltés és zenelejátszás volt a cél, de kényelmesek, nincs sok kábel, csak ha tötlesz, mert navigálsz, vagy csak szimplán töltöd a telód.
Egyszerű a használata is ezeknek, egyszer ráhangolsz egy sávot a rádión (erre váltani azért nem túl bonyolult), majd a mindennapokban a teló alapvetően autómatikusan rácsatlakozik (ha be van kapcsolva a bluetooth és már párosítottad őket) és ennyi, szól a zene, mellette navigál is, ha úgy akarod, praktikus.(#152165) retesz147 :
Konkrétan ezeket a terméket én sem ismerem tőlük, amiket említettél, de vannak Baseus és Rock kütyüim itthon, mint töltő, power bank, USB C dokkoló, meg apróságok, de minddel elégedett vagyok, én be merném vállalni, ha szükségem lenne rá. -
DeFranco
nagyúr
-
KTU
addikt
válasz
retesz147 #152160 üzenetére
Talán WayteQ N770BT, én is vettem anno.
Bluetooth ----> beépített FM-transzmitternálam talán 5 évet bírt
-
Beni2360
félisten
-
gs20
tag
válasz
retesz147 #139669 üzenetére
Szerintem amit írtam, abból következett, hogy Kína... Egyébként eBay, és tévedtem, mert nem 1,5, hanem már 2,5 éve van meg a cucc, és csak 3800 pénz volt. Az ebayes termék link már nem él, de ilyen néven futott: RHA-503ATC Portable Automatic Car Battery Antifreeze Fluids Refractometer Glycol Tester
-
oAcido
aktív tag
válasz
retesz147 #138978 üzenetére
Xiaomi esernyőkről nem tudok nyilatkozni, de én és párom TOPX esernyőt használunk. Jó nagy, automata, táskában elfér (33cm), illetve nagyobb szél se fordította ki eddig. Csak ajánlom.
Telóról mindig szarul jelenik meg a linkelésem, ezért azt sajnos nem tudok adni. De Ali-n keresőbe: "topx 2018"
Az első lesz az (12.89$, BF alkalmával 11.86$ lesz).
-
Zola007
veterán
válasz
retesz147 #138162 üzenetére
Nem Paypal, de hátha segít.
Nekem Telenor számmal volt ilyen Yahoo email fiók esetén.
Ugyanarról a fiókról a másik számra (Telekom) 10 másodpercen belül megjött az SMS, csak éppen arról akartam átírni az újabb Telenorra.Felhívtam az ügyfélszolgálatot, nem találtak semmilyen tiltást, se függőben lévő kézbesítetlen SMS/MM üzenetet.
1)
Egy külföldi oldalon találtam, hogy legalább 2-3 napig ne próbálkozzunk, mert kimeríti a küldhető SMS limitet a Yahoo oldalán és letiltják mert azt hiszik betörési kísérlet. A tiltást pedig 1-2 nap múlva veszik csak le a fiókról.2) Android néha hülyül
Nekem pl. valószínűleg az volt a gondom, hogy üres volt a tiltólistám, de mégis tiltottként kezelte.Hozzáadtam manuálisan a tiltólistához azt a pár számot, amiről küldik az SMS-t, majd újraindítottam a telefont és töröltem a tiltólistát.
Utána újra beléptem és voila', megérkezetett az SMS.3) Esetleg legközelebb mikor megpróbálod, rakd át egy butatelefonba a kártyát, amin biztos nincs OS-beli gebasz.
Nem tudom mi volt a pontos baja, de a 48 óra szünet az újrapróbálkozás előtt és a tiltólista cseszegetése megoldotta.
-
Truman
senior tag
válasz
retesz147 #138162 üzenetére
A PayPal SMS védelemre visszatérve, nekem is csinált már ilyet többször. Telekomos vagyok. Valamikor meg hónapokig semmi gond. Mást nem tehetsz, mint vársz. Általában feltűnik nekik hamar és megcsinálják.
Pont azért, mert ilyen megbízhatatlan ez a szolgáltatás, én beállítottam a titkos kérdéseket is. Ha nem sikerül az SMS, utána a kódkérő ablaknál felajánja az alternatív belépés linkjét, ahol válaszolsz két kérdésre és már mehet is a buli. -
-
-
tobias40
veterán
válasz
retesz147 #136910 üzenetére
Sztem a remegésre nemigen van gyógyszer mivel át kell hogy vegye vmennyire.
Nekem egy mágneses hűtőrácsos(Baseus talán?,van több is) van,szeretem mert egy mozdulattal le/felrakom és stabilan áll!
Az ablakra tapaszosak is remegnek pedig azok "rugóznak" valamennyire.
Én is így használom a telókat évtizedek óta,nem ettől megy tönkre egyik sem! -
Beni2360
félisten
válasz
retesz147 #136493 üzenetére
Én is így voltam és rájuk írtam mivel 4 db rendelés volt mind más és az egyik pótfejek.
Na erre elküldték a 3 terméket (potfejet is) és válaszolták, hogy rendeljek másmilyent mivel elfogyott
Nem értem 2018-ban a számítógépek világában miképpen lehet túl rendelni.
na erre kapták, hogy akkor a pótfejekkel mi legyen? Válasz: Nov 1 fele várják a fogkeféket és, hogy várok-e?
Persze várok válaszoltam és zárták a ticketet. -
mzso
veterán
válasz
retesz147 #136249 üzenetére
És akkor annak mi éri meg aki csak nagy ritkán nyomtat egy pár lapot?
Van egy Canon MG5150. Nyomtatva alig van vele, szkennelve sokkal inkább, de így is bezabálja a tintát. A glossy feketét is amit tényleg soha nem használunk. (Arra a két db fotópapírra nyomtattam tesztképpen amit adtak ajándékba még amikor új volt a gép...)
Hogy soha többet nem veszek multifunkciós nyomtatót az is biztos...
-
szabifotos
senior tag
válasz
retesz147 #136249 üzenetére
Részben igazad van, de azzal vitatkoznék, hogy nagy igénybevételnél kizárólag lézer ajánlott. Canon bizonyos fejei 15.000 oldalt is kibirnak. Én szórólapot is nyomtattam már több ezer példányban egy mezei Canon Mp495-tel. A tinta nagyon olcsó. Gyakorlatilag csak a papirért fizetek szinte.
Vagy aliról, hogy kicsit ON is legyek: LINK
-
w.miki
veterán
válasz
retesz147 #136241 üzenetére
Csak nem merem berakni. Aliról kéne rendelnem bátorságot, de azt nem árulnak
Meg a Canon mx870-be 200Ft egy patron tinta, szóval nem vészes.Megjött a víztaszító spray.
HGKJ 4 -50 ml Waterproof Nano Hydrophobic Coating
Nem is tudom. Nem olyan mint a reklámban, de azért mintha érne valamit.
Saját video. Lehet, hogy még rendelek. Vagy kipróbálok mást, hátha az jobb. 9H Car Super Hydrophobic Glass Coating
(A ragasztó is megjött, azt még nem próbáltam.) -
w.miki
veterán
válasz
retesz147 #136131 üzenetére
azért ez túlzás
csak a fele
Itt találtam egyedi matrica készítő eladót. Esetleg van még valakinek más tippje ilyenre?
-
-
jan herz
tag
válasz
retesz147 #135112 üzenetére
https://www.gearbest.com/tooth-care/pp_1226329.html?wid=1433363
Ezt vettem hozzá, akkor kb. 700 Ft volt.
-
sphe
senior tag
válasz
retesz147 #134802 üzenetére
Nemrég adtam el egy alirol vásárolt UcomX U6H Bluetooth headsetet, a vevő ezt írta róla teszt után:
"Megkaptam már reggel. Be is fogtam egy kis kocogáshoz és tornához. Ügy ült a fülemben, mintha kalapáccsal verték volna bele😂 Amire gondoltam, meglepően jó. Kíváncsi is voltam, ennyi pénzért használható-e? Egy 30000ft-os Samsung Gear Circle-t vált le. Abba sokkal több lett volna az aksi csere mint ez a kütyü. Ami meglepő, hogy számomra jobban is szól, mint a samu. Ami a samuból hiányzott, ebben pont megvan. Az értelmezhető és domináns, széles középtartomány. Sokkal kellemesebb, beszélgetéseket hallgatni rajta. Természetesebb. Kipróbáltam zenével is és meglepően jól követhető volt Myung gyors és határozott basszus játéka. Ezt a harmincezres samu, elkente és lustán kezelte. A magasak az gáz👍 Szóval ezért a p3nzért, szerintem meglepően jó. Kb négy órát használtam eddig, nem töltöttem és még nem sír miatta. Próbáltam filmel is. Nem nagy gáz, pici késés van, de nem feltűnő."
Hozzá kell tegyem, hogy sztem a magasak az olcsóbb 15usd-s headsetekhez képest szerintem jobbak, de a basszus visszafogottabb, viszont tiszta.
-
w.miki
veterán
válasz
retesz147 #134303 üzenetére
Ha jók, akkor majd írok róluk. De félek tőle, hogy ezek csak placebo termékek.
Ha nem sokat érnek, akkor nem írok. Elég vegyesek az értékelések...
(#134301) Ciccuka: Szélvédőre az 5-ös ajánlják: Anti-Fog (belülre)
Ami ott tényleg bevált otthon, az a borotva hab szétkenése az üvegen. Pár hónapig nem volt pára. De elég időigényes. -
spileraaa
senior tag
válasz
retesz147 #134125 üzenetére
végül be üzemeltem úgymond amit akciósan vettem szuper áron valami 7-8$ korul
BULLCAPTAIN Men Trendy Genuine Leather Bifold
[link]baromi jó pénztárca
és végül ép az unokatesómnál láttam hogy neki se fér a szemelyije úgymond sehova sőt neki ki is log egy kicsit ö oda rakta ahol tartja a pénzt is
így végül én is oda raktam csak én a cipzáros helyre így elveszíteni se tudom remélhetőlegvagyis volt 1-2 ami talán jó lehet de végül nem rendeltem meg mert nem tudtam dönteni melyik lenne praktikusabb és a fentebb linkeltnél a 9 kártyámnak van hely és meg rengeteg rekesz van amit nem is tudtam teljesen kihasználni mostanáig talán 2 hátránya van 1.az aprópénzt nehéz kivenni és 2. a személyim nehezen fért el
ezek amiket kinéztem lehet ha lesz valami nagyobb akció egyiket berendelem
-
-
dugesz77
őstag
válasz
retesz147 #133999 üzenetére
Windowsra itt írtam megoldást. Telóra nem tudok. Nálam is rossz a Mi A1-en a bátyám Xiaomi Redmi Note 5 -jával tegnap próbáltam ott is halk.(erre biztos nem lehet mondani,hogy nem ismerné az új BT szabványokat.)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
retesz147 #133911 üzenetére
Ha nem kuldod vissza akkor az új áru, amennyiben kiveszik remeljuk hogy még mindig határ alatt van az ára.
Más. Csodaszivacs. Vettem anno az ajanlott uberbrutalsiralykiralybol, hát, helyet foglalni jo de kosz leszedni amire lett mondva kevesbe...ezek a linkeltek megint olyanok? ....
-
Breki
veterán
válasz
retesz147 #133817 üzenetére
rendszeresen rendelünk az Iherbről mindig nézni kell az e-havi megállapított vámhatárt az ebben a hónapban ha jól emlékszem 42.85.
Ez alattit eddig simán elengedték, de most a local post-os szállításnál ami végig nyomkövetéses még nem tanulták meg. Persze nem lesz vámköteles, csak dühítő hogy foglalkozni kell vele és plusz három hét egyébként pedig egy hét alatt ideér.
-
8
senior tag
válasz
retesz147 #133793 üzenetére
Mitől lenne veszélyes?
(#133791) ANOka
Miért lényeges, hogy milyen autóba lesz? Ha mondok egy típust akkor tanácsot kapok hogy az egyes nem lesz jó bele de a négyes igen?
Alváshoz van már, oldalt fejet tartós. Most nyaktámasz kéne a vezetéshez, amihez hátra tudom támasztani a nayakat/fejet (a fejtámasz túl hátul van, görbe a hátam
) Csak nyaktámasz kell, deréktámasz van az ülésben állítható, kitűnő hatásfokkal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest