Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: Kezünkben az új Nothing mobilok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
keszo #127028 üzenetére
Mondok jobbat.
Csütörtökön be volt dobva egy értesítő. Pénteken bementem a küldeményért.
Mikor hazaértem, a postaládában volt egy másik értesítő, amire az volt írva, hogy aznap 12-től átvehető.
Tehát amikor pénteken délután bent voltam a postán 2 küldeményem volt, de csak az egyiket adták ide.
A másikért mehetek be hétfőn.
-
air
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #126407 üzenetére
Nem vagy egy hardcore buyer.
(#126416) DJ. Ru$y
Csak éppen 4x annyiba kerül mint az IKEÁs. -
air
nagyúr
válasz
szabi__memo #126355 üzenetére
Az IKEÁs is vízálló. Próbáld ki! Sosem fog kelleni másik.
-
air
nagyúr
Lett-e valami megoldás a problémára?
Ugyanis nekem is ma jött meg egy WiFi amplifier v2, és pontosan ugyanezt tapasztalom.
Panellakás, 3 betonfal, és a 6m-re lévő routerre csatlakozva 20-25x nagyobb sebességet mérek, mint a fél méterre lévő Xiaomi "erősítőn".
Illetve van valahol topikja a kütyünek?
Sajna a miui.hu fórumán sincs. -
air
nagyúr
válasz
crazygamer75 #122451 üzenetére
Nem tudom a választ a kérdéseidre, de itt sokkal több tudás és hozzáértő ember koncentrálódik.
Innen érdemes elindulni. -
air
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #122235 üzenetére
Ezt most te sem gondoltad végig.
Hogyan látja el a funkcióját, ha kifelé néz a telefon?
Ráadásul a specifikációban benne van a 360 fokban forgatható fej.
Szóval ez így hülyeség, amit írtál.Donki Hóte!
Szerintem csinálj egy videót a BG-nek, amin megpróbálod elfordítani!
Ha pont akkor eltörik, nem kérdés a refund, és nem fogják kérni a törött bot visszaküldését. -
air
nagyúr
válasz
szjoci #99447 üzenetére
Várjuk.
(#99449) Donki Hóte
Nincsenek illúzióim. Minden szentnek maga felé hajlik a keze.
Ha valóban így van, akkor maguktól biztosan nem "adják vissza" a pénzed, csak ha külön kéred, és pontosan hivatkozol a megfelelő jogszabályra.
De lehet, hogy még az sem elég, és meggyőznek, hogy nincs igazad, mert rosszul értelmezed a szabályokat.
Elvégre magyarisztánban élünk, ahol neked sosem lehet igazad. -
air
nagyúr
válasz
Donki Hóte #99435 üzenetére
És ezt ki tudja megerősíteni? Mert eddig itt senki nem írt olyat, hogy a kiszabott ÁFÁt törölték volna.
-
air
nagyúr
válasz
Donki Hóte #99429 üzenetére
Szerintem itt valamit rosszul értelmezel. 22€ felett mindenképpen kell ÁFÁT fizetni.
-
air
nagyúr
Alin írd be: "heart rate monitor chest strap"!
Nekem Lidl-s van, 6-ért vettem. Aliról sem olcsóbb.(#99233) spidersoft
Nem fog semmiféle pontosságot hozni, mert nem mér semmit.
Kiír valamit, de annak a valósághoz semmi köze. És nem mérésen alapul.
De mindenki abban hisz, amiben akar. -
air
nagyúr
válasz
spidersoft #99227 üzenetére
Okosórás topikban már leírtam, de akkor itt is öntsünk tisza vizet a pohárba!
Semmilyen óra nem mér vérnyomást fotopletizmográfiás elven.
A vérnyomás mérésének elve kizárja, hogy optikai úton, az érfal összenyomása nélkül vérnyomást lehessen mérni.
Te tényleg elhiszed, hogy egy 10$-os cucc vérnyomást fog mérni neked? -
air
nagyúr
válasz
spidersoft #99201 üzenetére
"állítólag képes vérnyomást mérni mindenféle fújkodós mandzsetták nélkül, optikai elven..."
Állítólag. Valójában biztosan nem.
-
air
nagyúr
válasz
DJ Diablo #97727 üzenetére
Szerintem nem. 6 éves gyerek még nem fogja tudni rendesen irányítani.
Ezekhez nagyon finom, apró mozdulatok kellenek az irányítón.
Ráadásul a helikopterek kevésbé stabilak a quadkopterekhez képest, de én még azt sem adnám 6 éves gyereknek. A lányom 8-9 volt mikor először próbált Eachine H8 Minit, és szaladhattunk utána.
Ha nem vigyázol simán elszáll, talán meg sem találod. A szobában meg ripityára tud törni. -
air
nagyúr
válasz
vargalex #94824 üzenetére
Meg kell kövessem magam.
Tényleg euro van a közlemény rovatban.
Bár azt én sosem néztem, csak az SMS igazolást. Az SMS-ben mindig USD van.Nem is értem ennek mi az alapja, és egyáltalán törvényes-e.
Bank biztosan nem csinál olyat, ami neki hátrányos, de az ügyfélnek előnyös.
Viszont ha direkt úgy jár el, hogy megkárosít, az meg törvénytelen.(#94825) ZsoltG60
Ebben lehet valami. -
air
nagyúr
válasz
maross #94818 üzenetére
"Utobbi tipikusan akkor, ha a forint folyoszamladon euro levonas jelenik meg, holott usd-ben fizettél..."
Ilyen hogyan lehet?
Én még soha nem tapasztaltam ilyet, pedig fizettem már legalább 100x.(#94819) Beni2360
"igen mivel jobban jársz ha $-ba vásárolsz mintha €-ben mivel jobb a váltás a két valuta közt."Szerintem ez nettó marhaság.
Egyrészt hogy jön ide a valuta?
Esetleg deviza.
De a keresztárfolyamoknak semmi közük a netes vásárláshoz. -
air
nagyúr
Valami jó minőségű, akciós, kuponos, fali USB töltő van most valahol?
QC nem fontos, de ha jó árban van az is lehet, és legalább 2 portos legyen, több nem kell.
Köszi. -
air
nagyúr
Legyünk már kicsit realisták!!
SLK Mercit 2 milkáért, nem tudsz valahol?
Legjobb Mi A1 magyar raktárból ÁFA és vám nélkül, 2 év garanciával a spemall.com-ról. US$250 (65eFt) -
air
nagyúr
Mondjuk az kicsit túlzás, hogy 50-60 dollárért 3-4GB RAM-mal szerelt készüléket lehetne kapni.
Esetleg voltak flash sale akcióban, vagy korlátozott számú kuponnal, amiket 1-2 perc alatt elkapkodtak, de én erre sem emlékszem.
Mostanában figyelem ezeket az akciókat, mert én is vadászom egy jó telefonra, de 50-60-ért 3-4GB-os készülék nem rémlik. -
air
nagyúr
válasz
gyemipapa #92368 üzenetére
Az okos óra ott kezdődik, hogy Android Wear vagy Tizen alapú, továbbá Pebble, Amazfit, TomTom, Garmin, esetleg Polar gyártmány.
Az 50-100 dollárért 4-5x-ösen túlárazott kínai vackok, szerintem, még jóindulattal sem nevezhetők okosórának.
Persze ha a te igényeidet kielégíti, használd!
A moderátor úrral ellentétben nem minősítem igénytelennek a használóikat (úgy látszik neki ezt is lehet), hiszen igényei vannak a használóiknak, és ha az az óra kielégíti, akkor azt használja.
De Makó és Jeruzsálem távolság van az ilyen kínai, lényegében noname eszközök (szándékosan nem okosórák) és a valódi okosórák között.
Már azzal teljességgel hiteltelenek, hogy egyes termékeknél olyan funkciókat tüntetnek fel mint a vérnyomás mérés, az UV mérés, a légnyomás és magasság mérés, vagy még tudnám sorolni.
Egy egy ilyen termék leírását megnézve mindig elfog a röhögés.
Persze értesítéseket ki tud tenni, ha elég közel van a telefon, mert 3-4 méter körül már simán leszakad, vagy csak úgy magától, a telefon mellett is eldobja a kapcsolatot, és nem is nagyon akaródzik visszacsatlakoznia.
A múltkor az egyik fórumtárs vett egy olyan No.1 órát, amiben CR2032-es akku volt, és egy év készenlétet ígért.
Tudod meddig bírta neki? Amíg ideért +2 nap. -
air
nagyúr
válasz
s7evcsenko #92326 üzenetére
Nekem is ma jött meg. Mindjárt tesztelem.
-
air
nagyúr
válasz
s7evcsenko #92222 üzenetére
Mi Bandage
-
air
nagyúr
válasz
DeFranco #91705 üzenetére
Beg, utolsó hsz a témában és befejeztem.
Kedves DeFranco!
A hozzászólásod sokkal több volt annál, mint, hogy csak a véleményedet mondtad el a termékről.
Konkrétan ezt írtad: "aki szellőzőrácsozni nem akar, a kart nem tudja rendesen felrakni a szélvédőre és leesik neki és spúr egy fixre szerelt tartót felrakatni"
Itt nem a terméket, hanem a felhasználót, jelen esetben engem minősítettél. Ráadásul a spúr szó a szlengben eléggé pejoratív értelmű, rosszul hangzó szó.
De nem fogom magamra venni.
Továbbra is azt gondolom, hogy semmivel sem veszélyesebb, mint bármely másik tartó, viszont sokkal kényelmesebb erre egy pillantást vetni, mint a szellőzőre rögzített eszközre lenézni. Olyankor még a fejemet is fordítanom kell egy kicsit, nem elég lepillantani."ez jobban mutatja a valós perspektívát. tegyél még a kormány fölé egy péklapátot, és hopp, volt látótér nincs látótér. ennyi."
Szerintem ez egy max. 150-160cm magasságú személy szemmagassága.
Hidd el, beültem az autóba, és "kipróbáltam", hogy nekem mennyire lesz zavaró.
Továbbá nincs szükségem rá, hogy bármiről is meggyőzz, illetve ajánlatot sem kért senki, pláne úgy, hogy neked sincs tapasztalatod vele.
Max, azt írhattad volna, hogy te nem raknád fel.
Köszi.(#91710) Zola007
Ami nincs benne a KRESZ-ben, azért nem büntetnek meg.
Te kezdted azzal, hogy "ezért a rendőr nem fog megszexuálni? látótérben nem lehet semmi"
Nem fog, mert nincs ilyen szabály.
Balesetek azért következnek be, mert nem tartod be a szabályokat. Nem kell minden szituációt beleírni a KRESZ-be, de ha nem tartod be azt, ami benne van, akkor nekimész a Tesco falának. -
air
nagyúr
válasz
Zola007 #91693 üzenetére
Ha nagyon alacsony vagy, és éppen csak kilátsz a kormány felett, akkor kitakarhat a látótérből. Normál magasságú embernél max. annyit, amennyi az előző képen látszik.
Mivel a KRESZ-ben tudomásom szerint nincs olyan szabály ami tiltaná, ezért nem gondolom, hogy csak úgy hasra ütésre bírságolhatnának. De kösz az aggódást.(#91698) DeFranco
Gratulálok! Sikerült kihoznod az egészből, hogy felelőtlen és sóher, garasoskodó vagyok. Jó, hogy kerek perec nem írtad le, hogy sz@rrágó.Ügyes.
Inkább nem kommentálom a teljesen légből kapott és értelmetlen eszmefuttatásodat. -
air
nagyúr
válasz
Zola007 #91681 üzenetére
Nem tudom te milyen magas vagy a vezető ülésben ülve, de egy ilyenbe rakott telefon nekem max. a motorháztetőből takar ki néhány centit. Simán elnézel felette. Kb. ennyit takar ki:
Nem csak a kormány fölött van a látótér. A középre rakott, 5-6"-os GPS, telefon, (taxiban TV) sokkal veszélyesebb. Sőt láttam már nemcsak taxiban, hanem normál autóban is, középen, a műszerfal felett 7"-os tabletet.
De ha a kormány felett van közvetlenül az 5"-os telefonom, és azon fut a Waze, sokkal kevésbé kell a tekintetemet az útról elfordítani, mintha a középkonzolon lévő navira néznék.(#91684) DeFranco
"mert borzasztó balesetveszélyes használni is, kezelni meg főleg."Ezt kifejtenéd? Mi a különbség a kezelés és a használat között, és mitől olyan borzasztó balesetveszélyes?
-
air
nagyúr
válasz
Zola007 #91677 üzenetére
Akkor az összes szélvédőre, és műszerfal tetejére rögzített eszközért büntethetne. És mi a helyzet a gyári HUD-dal? Az is látótérben van.
Én ilyenről még nem hallottam. KRESZ-ben van ilyen?(#91656) dugesz77
Micsoda snapup!Original Mini Camera SQ11 HD Camcorder HD Night Vision 1080P Sports Mini DV Video Recorder
Snap Up Price
US$8.99US$10.69 -
air
nagyúr
válasz
Melorin #91652 üzenetére
Én ma reggel rendeltem egy ilyet: https://www.banggood.com/Universal-NonSlip-Dashboard-Car-Mount-Holder-Adjustable-for-iPhone-iPad-Samsung-GPS-Smartphone-p-1137160.html
-
air
nagyúr
válasz
sharp4 #91566 üzenetére
Mire vagy kíváncsi?
Egyébként GB-en nem preorderes, hanem kapható, és van hozzá kupon, amivel US$59 (50€).
És van már hozzá angolra fordított fw a FB csoportban. -
air
nagyúr
-
air
nagyúr
válasz
Degeczi #90785 üzenetére
Az FBA (fulfillment by Amazon) pontosan olyan mintha az Amazon adta volna el.
Amazon eu. raktárból jön, Amazon csomagolja, a garanciális ügyintését is az Amazon kezeli.
Költség szempontból tehát még jobb is, mintha az Amazon az eladó.
De szerintem ezt a témát, itt zárjuk le! -
-
air
nagyúr
válasz
entoni1989 #90768 üzenetére
350 ezerért én nem ebayen vásárolnék.
Inkább Amazon.de-n, ott is akkor, ha maga az Amazon az eladó, vagy legalább FBA-s eladótól.Krogoth, engine!
Mindkettőtöknek igaza van. Ekkorra összegnél már ÁFA és vám is rájön, ha Eu-n kívülről jön a csomag.Ezért jobb az Amazon.de.
Se ÁFA, se vám, se szállítási költség nincs. -
air
nagyúr
Tronsmart Chocolate töltő akcióban. QC2.0, Qi, US$8.
S7 topikba írtam, link ott.(#90715) dugesz77
Véleményes. Biztosan nem natív fullHD, hanem interpolált. Szerintem felejtős. A képe pocsék. A mozgó autók rendszáma teljesen elmosódott, kb. 1 méterről is alig olvasható. A 3" tepsi gondolom akkora holtteret és kitakarást csinál, ami már balesetveszélyes. Én biztosan nem vennék ilyet, és nem is ajánlanám másnak. -
air
nagyúr
válasz
tahepa #90650 üzenetére
Ez az eszköz elsősorban nem töltő.
Ha nincs szüksége a transzmitter funkcióra, felesleges plusz pénzt kiadni érte.
Ha nem vagy biztos benne, hogy nála működni fog - márpedig nem lehetsz benne biztos, mivel nem mondta, hogy milyen autóba kell - akkor kissé felelőtlenség ajánlani.
OK, mondtál egy példát, hogy milyen autóban megy. Ez mennyiben segítség? Tudnék mondani kapásból legalább 10-et, amiben biztosan nem megy. -
air
nagyúr
válasz
tahepa #90645 üzenetére
Mondjuk ez nem csak töltő, ráadásul egyáltalán nem garantált, hogy működik a kérdező aljzatában.
(#90644) ReFleXx
Ha sok csati kell, de QC nem, akkor ez: BlitzWolf® 9.6A 48W 4 Port USB Car Charger BW-C1 With Power3S Technology
Ha kell QC2.0 és elég a 2 csatlakozó, akkor ez: BlitzWolf® BW-C6 30W Quick Charge QC 2.0 Two Port USB Car Charger
Ha sok is, és QC3.0 is, akkor pedig ez: BlitzWolf® BW-C10 QC3.0 54W USB Car Charger with Power3S and Quick Charge 3.0 -
air
nagyúr
válasz
Dr. Romano #90518 üzenetére
Itt kapsz segítséget.
A legolcsóbb már normális képet adó, szerintem, a G1W-C(B).
10-20 dollárosokkal nem érdemes foglalkozni.
Amiket eddig néztem, és minta videó található a youtube-on, az mind olyan, mintha 640x480-as képet interpolálna fullHD-re. A rendszámok max. 1 méterről olvashatók rajtuk.
A G1W-CB videóján már 3-4 méterről olvasható a rendszám. -
air
nagyúr
válasz
madgie #90353 üzenetére
Nekem a korábbi, QC2.0-ás Tronsmart van, a TS-WC3PC, de annál semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
Szerintem csak nem volt szerencséd.
Azért alapvetően a Tronsmart és a BlitzWolf is nagyon jó, minőségi töltő. Sőt mivel a gyári töltők is javarészt Kínában készülnek, nem mondható általánosságban, hogy a kínai töltők hulladékok, csak a gyáriak jók. -
air
nagyúr
3500-ért ne várj csodát!
Ahogy a minta videók is mutatják, ez egy hulladék.
Egy ekkora tepsit nem tennék ki az ablakba, mert a kilátás felét kitakarja. Minek a 3"-os kijelző?
Menet közben úgysem azt kell nézni.
Szerintem ez tisztán ablakon kidobott pénz.
Aki erről ilyen cikket ír, és 5-ből 4,7-et ad, az pedig egy dilettáns.
"A felvétel minősége mellett fontos a látószög, a gyártó 170-et ígér és szerintem ezt tartja is. Amit még úgy gondolok, hogy fontos lehet megemlíteni, az a mikrofon, felvétel közben ugyanis vesz hangot is, elég jó minőségben."
Ha szerinte tartja a 170 fokos látószöget, akkor biztos úgy van.
Menetrögzítés közben roppant fontos a jó minőségű hang. -
air
nagyúr
válasz
TheProb #90231 üzenetére
Geekbuying-on preorder-es, 22 napra, US$80-ért, de egyesek szerint ez fake, mert nem volt hivatalos bejelentés, hogy lesz nemzetközi verzió is.
-
air
nagyúr
válasz
madgie #90159 üzenetére
Egyrészt 100Mbps, ahogy te írod, az megabit. Ez 12,5MB (megabájt). Ennyit biztosan tud, írásban is.
Másrészt, amit a kártyára írnak érték, 100MB/s az általában az olvasásra vonatkozik, és elméleti határt jelent.
Azt mindenki tudja, hogy a valóságban soha egyik eszköz sem tudja fizikailag teljesíteni azokat az értékeket, amit elméleti határként a "szabvány" megad. Lásd gigabit ethernet, SATA és egyéb sebességi, sávszélességi adatok. -
air
nagyúr
-
air
nagyúr
válasz
cikasz #87184 üzenetére
Tronsmart?
Hivatalos webshop az Alin.
2 hete jött meg a Chocolate QI Fast Charge töltőm.
Éppen akciós volt, $9.71-ért vettem.
Baromi jó.
Ennek a fali töltőnek a QC2.0-ás verzióját pedig több mint egy éve használom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest