Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
Urak! Vezeték nélküli egérből mi most a "bestbuy"? Sajnos a Tecknet egerem már csak úgy hajlandó beindulni, ha ki/berakom az elemeket.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Beni2360 #180773 üzenetére
A 10 év a fórumtárs által említett "Alza" garancia. A kínai webshop amúgy élettartam garit említ. De ez nem túl életszerű. Abban egyetértek, hogy az (ön)bizalom növelésére alkalmas
De őszintén: emelje fel a kezét (virtuálisan), aki 10 éves memóriakártyát használ. Nekem a legrégebbi, ami még üzemben van, kb. 6-7 éve van benn a kocsiban, TomTom navi fut rajta, mert a gyári kártyát kb. a második frissítéssel kinőtte. -
Sanyesz.
őstag
válasz
csibe1 #180769 üzenetére
Szerintem kicsit (?) túlhúzod ezt a dolgot. Nem, ez nem a "klónok bolygója".
Számomra mindenesetre furcsa, hogy valaki egy memóriakártya esetében 10 évben gondolkodik. Én nem. Azért ez a technológia 10 éves távlatban elég nagyokat ugrik előre. Elég visszaemlékezni, milyen adathordozók léteztek 10 éve, milyen kapacitással és milyen sebességgel - a maiakhoz képest.Továbbá nem is állítottam, hogy a kintről rendelt cucc örökéletű lenne, csak azt, hogy az általam beszerzett termékek (memóriakártyák, pendrive-ok) rendeltetésszerűen működtek és nem adtak okot garanciális ügyintézésre.
Ha gondolod, folytathatjuk privátban, mert nem tudom, a többieket mennyire érdekli ez a polémia...
-
Sanyesz.
őstag
válasz
csibe1 #180765 üzenetére
Szia! Nem különösen érdekel a 10 év gari. Nem gondolnám, hogy én ezt a kártyát 10 évig fogom használni. Vagy máshogyan fogalmazva: hogy 10 év múlva is ezt fogom használni
Itt amúgy élettartam garanciát írnak, de nyilván ez is illúzió. Ki fog reklamálni mondjuk 15 év múlva, hogy "hoppá, tönkrement az SD kártyám, kérem a cserét"?
Hidd el, körülnéztem az itthoni beszerzési forrásokat (szlovákot is), de maradtam a korábbi forrásnál. Több tucatnyi kártyát, pendrive-ot, pár kártyaolvasót vettem már ott magamnak és az ismerősöknek. Számomra mind az eladó, mind az áru megbízható volt és maradt. Garanciális ügyem nem volt, meghibásodott termékről nem tudok. -
Sanyesz.
őstag
Ma jött meg az onnan rendelt a 64 GB-os Sandisk Extreme Pro SD kártya. Tokkal vonóval 7.850 Ft-ban állt meg (a SAVE5 még játszik). Itthon kilencezer fölött kezdődnek + szállítás.
-
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
Urak! Memóriakártyát honnan érdemes mostanság rendelni? Kellene a fényképezőgépbe még egy jobb minőségű 64GB-os SD (pl. Sandisk Extrem Pro). Gondolom a szokásos "Sincerity" már ÁFA-köteles
-
Sanyesz.
őstag
válasz
AndrewBlase #177040 üzenetére
Próbálj erre rákeresni: kitchen skewer
-
Sanyesz.
őstag
Sziasztok! Aki használ Honor Band 6-ot, nála hogy működik az értesítések kijelzése? Nálam az SMS, e-mail nem jelenik meg a beérkezéskor, csak ha külön megnézem, hogy van-e üzenet. Ez a normális működés?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Mityu_76 #174963 üzenetére
Ezt a konkrét modellt nem ismerem, de valahogy a Baseus töltők a Xiaomi telefonokkal olyan módon nem kompatibilisek, hogy nem lehet kihozni belőlük az elvárt töltőáramot.
Nekem Mi 9 van és annó vettem hozzá Baseus autós és asztali vezeték nélküli töltőt, de mindegyikkel csak kb. fele töltőteljesítményt sikerült elérni. El is adtam mindkettőt...
Kellett vennem Xiaomi töltőt. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Donki Hóte #171302 üzenetére
Szép költés
Én kicsit több, nyolc év alatt ennek ötödét költöttem náluk. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Criminal017 #166266 üzenetére
De legalább kaptál Te is ajándék kábelkötegelőt
-
Sanyesz.
őstag
Valami jóféle bicikli lámpa szettet és computert keresek. Mik az ajánlottak?
Jövő héten jön a bringa -
Sanyesz.
őstag
Nekem egy ilyen sejtelmes, kínaiból fordított nyomkövetős bejegyzésem van:
Légitársaság indulása 2020-03-29 00:00
Vajon hova indul a "légitársaság"? Amúgy ez egy 2020.03.03-i BG-s rendelés.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
KamuMazsola #164042 üzenetére
A számla a megszűnésével lezárul. Azon már tranzakció nem bonyolítható. A megszüntetési igényt szokták pl. 30 napra prolongálni, hogy biztosan minden kártyafoglalás lerendeződjön.
Ha lezárt számlára érkezik jóváírás, azt a bank jó eséllyel visszautasítja a kezdeményező felé. A banknak nem feladata, hogy volt ügyfeleit értesítse a megszűnt számlára érkező tételekről. Persze ez alól lehet kivétel. -
Sanyesz.
őstag
válasz
nelsonmanian #163807 üzenetére
Mennyire macerás "kiműteni" a gyári egységet? Nem azt mondom, hogy kicserélem, de sosem lehet tudni.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
nelsonmanian #163797 üzenetére
Mondjuk abba a Mazda CX-5 modellbe, ami a képen van, éppen TomTom navit adtak gyárilag, ami kicsi is, magyarul se tud, csak hangja az, illetve évi 22 ezer Ft a negyedéves térképfrissítés
Ez egyébként csatlakozó szinten is kompatibilis? -
Sanyesz.
őstag
válasz
Salex1 #161251 üzenetére
Márciusban vettem ezt a kettőt. Sokat ugyan nem használtuk őket, de még működnek:
Meterk 2000
Richmeters RM113D -
Sanyesz.
őstag
Urak! Powerbank-ban mi most a "bestbuy"?
-
Sanyesz.
őstag
Az normális, hogy Alis rendelést nem a megadott címre, hanem a legközelebbi Pick pack pontra szállítanak?
Észt posta hozta el Kínából, aztán átcímkézték és a Sprinter kézbesítette, de nem nekem, hanem MOL kútra. Ott vettem át. Eddig ilyennel nem találkoztam. -
Sanyesz.
őstag
Ismert barátunk október 18-án adott postára két pendrájvot, ma megkaptam
-
Sanyesz.
őstag
válasz
#65537792 #156116 üzenetére
Igen, láttam a képet. Én már régóta nem az ebay-es shopból rendelek. Régebben le sem volt zárva a boríték, csak oldható zsinórral rögzítve. Mondjuk így is minden rendelésem rendben megjött.
(#156117) CoF: Csóró?! Sok mindent el tudok róla képzelni, de ezt nem
Némi forgalmat bonyolít...
-
-
Sanyesz.
őstag
Aki használ Xiaomi Wowstick-et!
Mekkora nyomatékot képes kifejteni? Úgy értem, hogy telefonon, laptopon kívül még mire lehet alkalmas? -
Sanyesz.
őstag
válasz
balazs1956 #155420 üzenetére
Ehhez milyen motoros "meghajtó" a javasolt? Megrendeltem bitkészletet, aztán utóbb vettem észre, hogy ezek csak fejek.
-
-
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
válasz
PainKiller13 #154076 üzenetére
Az mit tud a többihez képest?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Real_Necro #153805 üzenetére
Az Ugreen és Baseus is ajánlott részemről.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
MittuDomain_ #153715 üzenetére
De most komolyan. Te képes voltál ennyit fizetni egy elemlámpáért?
Nekem C8+ van, a légvonalban 200 méterre levő templom toronyóráját szoktam nézni vele
De, hogy biciklire feltegyem.... -
Sanyesz.
őstag
válasz
macilaci78 #153710 üzenetére
Convoy C8 biciklire?!
Hát hova világítatok vele? -
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Donki Hóte #151388 üzenetére
Én ilyet használok a D7200-ban. Majdnem ugyanaz, kicsit gyorsabb.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
s7evcsenko #151087 üzenetére
Ez a gyártó számomra ismeretlen.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
s7evcsenko #151083 üzenetére
Esetleg a Baseus-t nézd még meg.
Pár napja jött két félméteres, QC4 töltéshez.
Linkelni nem tudom, mert Ali appal vettem. -
Sanyesz.
őstag
válasz
balazsbence #150659 üzenetére
Már mitől? Az árától vagy gyorsaságtól?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
KamuMazsola #150487 üzenetére
Nekünk három kártya van a számlánkhoz kapcsolva. Egy számlánk van, erre jön a fizetésünk is. Kb. 18 éve Paypal-ozok, 7-8 éve kezdtem a kínai rendeléseket, kicsit később az AliPay-t.
Lekopogjam, sosem volt gond a kártyahasználattal. Abban az időben nem is voltak ilyen virtuális megoldások, mégsem dőltünk a kardunkba. -
Sanyesz.
őstag
válasz
EXIEZ #150198 üzenetére
A NAV nem lát bankkártyás mozgást, ez nem pénztárgép elven működik.
Ha megkeresést küld egy adott eseményre, akkor nyilván rendelkezésre bocsátják az adatokat, de on-line ilyen nem áll rendelkezésére - még.
Nem is hinném, hogy volna kapacitás a számosságot tekintve arra, hogy valaki(k) ezt mazsolázzák. -
Sanyesz.
őstag
válasz
mazsi #150182 üzenetére
"Ilyenkor ad az egyszeri ember/cég hozzáférést a számlavezető bankjában adott intervlumban a hivatalnak."
Mi van? Már úgy érted, hogy Te adsz a NAV egy munkatársának hozzáférést a privát netbankodhoz, hogy nézze meg a számlaforgalmadat? Ő pedig elkezdi bogarászni a számládat?! -
Sanyesz.
őstag
válasz
Degeczi #148481 üzenetére
Azt tudom, hogy ők nem hivatalos Xiaomi viszonteladók, mondjuk ez a honlapjukon is fel van tüntetve.
Akkor lehet, hogy szerencsém volt. Én előre fizettem a leírt okok miatt és öt nap múlva kezemben volt a készülék. Ez két hete volt. Garanciális ügyintézésre pedig remélhetőleg nem lesz szükség. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Mr.Csizmás #148477 üzenetére
Vagy egy másik forrás: Link
Előrefizetéssel 3% kedvezmény és +6 hó gari, azaz 30 hó.
Én így vettem a Mi 9-et. -
Sanyesz.
őstag
Urak! Vezeték nélküli töltőből mi az ajánlott. Nagy a szórás modell és ár tekintetében is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 25
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Warhammer 40.000
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- További aktív témák...
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest