- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
Már vagy egy éve is azt mondták, hogy csak T230C-t küldenek még akkor is hogy ha a kiírás sima T230-ra szól.
Bár nem tudom mire mondja Piedon, hogy a sima az jobb. Én eddig csak azt hallottam, hogy ugyanolyan, és egyébként is ugyanazt a drivert használja.
Egyébként van egy újabb verziója is, lehet, hogy ez már jobb ebből a szempontból is. Így néz ki:
-
mzso
veterán
A mygica nem jó. Ezeréves a driver és kékhaláloz már win 8 alatt is. Egy másodpercet nem tudtam vele nézni semmit.
De ahogy mások mondják, még csak nem jó igazából DVB-C-hez mert a magas frekvenciás csatornákat nem tudja behangolni, vagy széteszik, vagy ilyesmi.
Az előbbi Astrometa féléből kell egy jót kifogni. (Nekem az első pont ellenkezőleg, dugdosás közben pusztult el, de javítható volt)
-
Jetteroh
csendes tag
A Mygica T-230-as vételénél azt is írja, hogy a T230C is tudja a DVB-C-t :
"Geniatech DVB-T2 Stick T230C also supports SDTV reception (DVB-T) and free DVB-C (digital cable)"
De az tény, hogy elég zavaros, mert a következő bejegyzésben meg szinte ugyanaz a szöveg de csak a T-230-al. Mintha elírás lenne az előtte lévő...Szóval nagyon figyelni kell a vételnél. Ha a T-230C olcsóbb a T-230-nál, akkor valószínű, hogy nem tudja a DVB-C-t.
Valamiért a DVB-C csak a drágább verziókban van meg (és ott is kevésben). -
azbest
félisten
Áramot lehet csak akkor vesz fel értékelhető szinten, ha a driver is be van töltve. A múanyag bukolatot a legtöbb fajta tunernél könnyen szét lehet pattintani, ezt a fajtát nem használtam még.
Ha van ismerősöd, aki ért valamennyire az elektronikához meg tudja nézni, hogy csak egy forrasztást kell igazítani vagy leégett valami fontos komponens. Kb erre elég a 2 dolláros visszatérítés.
Viszont, ha visszaküldöd kínába, a postaköltség téged terhel, ami után lehet nem marad több két dollárnál a teljes visszatérítésből sem. Ha olyan helyről veszed, ahol paypallal lehet fizeni, akkor a paypal elvileg megtérítette volna a visszapostát a megfelelő módon visszaküldve és intézve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged