Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halli!
Még amikor megdöglött, szétkaptam.. (meg még elötte is) nem látszik rajta semmi egyértelmű hiba. (elcsúszott, elfüstölt alkatrész, megégett fólia, vagy ilyesmi..)
Anno '96-ban elektroműszerészként végeztem, valami még dereng, bár nem képeztem magam tovább, illetve nem ilyen téren melózok. Csak az alapok maradtak meg..
A digitális technika már "kínai"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
6-700 forintért meg szervizbe max. munkalapot vesznek elő, meg talán még a tollat...
Vissza posta: igen, én is azon matekolok, hogy sajna nem éri meg, mert itt nem tudom megjátszani a paypal dolgot. Meg sajnos eddig egy vissza posta dolgom volt, arra is rápacsáltam. (banggood, autó kamera.. paypal szerencsére postát fizette, azt nem buktam, de kínai állította, hogy nem kapta meg, posta meg csak annyit tudott lekövetni, hogy az országba megérkezett... sajnos más is megszívta, paypal meg az eladó felé döntött, úgyhogy nem is feszegettem tovább, valami minimális visszatérítést adott banggood.. bele törődtem..
Itt még bepróbálkozom egy olyannak, hogy vásárolnék még egy tunert, nem tudna adni rá egy extra, extra kedvezményes árat? (bár paypal védelem akkor megint csak nem lesz..) Lehet jobban járnék egy e-bayes eladóval.. ?!

Mert jó lenne ez a kis tuner, egész jól ment, és lényegesen jobb a képe, mint analóg adásnak..
Vagy keresni valami más DVB-C-s tunert a gépbe, bár emlékeim szerint rövid keresés alapján nem igazán van itthon.. nem tudom miért nem állnak erre rá..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)