- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont leírtad az android rákfenéjét. Le kell tiltogatni sok dolgot ahhoz, hogy egy normális vagy jónak mondható üzemidőt elérjünk!
Pont erre akartam célozni, hogy sok esetben a magasabb akkuméret ellenére is vacak az üzemidő.
Én nagy potenciált látok az androidban, de meg kéne oldani a szoftver optimalizációját! Évek óta küzd ezzel a Google.
Azt nem mondom, hogy csökkentsük az akkuméretet!
Rendre tele vannak vágva olyan szoftverekkel a telefonok, amik vagy nem kellenek vagy a háttérben futnak annak ellenére, hogy nem használja őket a user!És ez nem csak az előtelepített szoftverekre igaz!
Én abban látom az elsődleges megoldást, hogy készítsenek egy olyan droidot, ami nincs telepakolva mindenféle szoftverrel ami amúgy nélkülözhető és a legfontosabb, hogy csak az fusson és használjon bármilyen erőforrást, amit használ a felhasználó! Illetve ami fontos lenne, ha be van zárva egy alkalmazás, vagy "parkoló" pályára van rakva, akkor ismét ne fogyasszon semmit.
A gyártók pedig kapjanak korlátozást, hogy a saját lanccherük ne egy monstrum legyen ami rontja a felhasználói élményt, illetve a teljesítményt! Lásd anno a Touchwiz.Én azt gondolom, hogy kell egy normális akkuméret, de a szoftveroptimalizálásban sok rejlik még!
(#782) ΞΔGLΞ: Ebben igazad van! Felhasználófüggő a SOT! Az én példám: Az S7Edge, S6Edge esetén szénné pimpeltem a telefon szoftverét. packagedisabler, stb. Sosem tudtam olyan SOT-ot kihozni, amit a fórumtársak! S8+ esetén hozzá sem nyúltam a telefonhoz, kivéve átállítottam a helymeghatározást akkukimélőre, lekapcsoltam az nfc-t és kész. 6 óra SOT két nap üzemidővel. Szóval, ez is érdekes.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ez a SOT egy akkora faszság, hogy érdemben nem is érdemel szót.
S7 s8 topikban is gyakran olvasni, hogy húú meg háá nálam ennyi meg annyi 6-9 óra, ez milyen fasza stb...
Persze, ha elkezdek YT videókat nézni és/vagy könyvet olvasni, akár még 11-12 óra is kihozható belőle, de nálam volt olyan az s7 edge-nél, hogy annyi volt a sot, amíg bekapcsoltam meg kikerestem belőle pár adatot, telefonszámot és addig pofáztam rajta, míg le ne merült. És amikor nem volt BT kapcsolva, akkor 3 óra után már olyan forró volt, hogy két újjal kellett fogni. Itt a rendkívüli SOT idő talán elérte a pár percet.
Szóval ez annyira felhasználófüggő, hogy kár vele foglalkozni, de az biztos, hogy ezek a telefonok röhögve jobban teljesítenek akkuidőben, mint "társaik".
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest