- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BenHans
addikt
válasz
Csapoati #247 üzenetére
AZ!
Amúgy szerintem egyik telefon sem éri meg az árát, akár fém, papír, műanyag, vagy üveg, még akkor sem érne ennyit egy telefon ha adamantiumból lenne.
Amúgymeg mindkettőnek van előnye. Pl mindkettő emlékeztetett már borotválkozásra mert beleakadt már a szakállam reggel a OneX polyműanyagába és a One alujába is, és úgy megtépték hogy a könnyem kicsordult, szóval mentem borotválkozni.
-
UFC
aktív tag
válasz
Csapoati #210 üzenetére
Hát végül is van benne valami. Mert én nem vagyok elfogult.Tehát ha más is ilyen az rossz dolog nem lehet. Illetve nekem volt szerencsém tesztelni hosszabb idő-re nem 10 percre több készüléket és így bátrabban merek véleményt alkotni mert nem a levegőbe beszélek mint egyesek. Akik úgy alkotnak véleményt hogy jaj a barátom is azt mondta szar, meg láttam egyet a kirakatban fú nyomkodtam de nagyon szar volt. Ezek aztán a minőségi userek....
Úgy hogy sokaknak nem volt IOS-el 1 éves tapasztalata vagy fél éves úgy szidják. Gyerekek persze van hátránya de előnye is csak ahhoz használni is kéne nah meg persze használni is tudni kell valamit.
Én elmondom hogy igen is az androidnak is van hátránya, az hogy most ez egy két embernek nem tetszik hát, az nem az én bajom.
Most is androidom van, viszont vissza sírom az IOS-t de most már megvárom az iPhone 6-ot.Ha jó lesz és tetszik megveszem ha nem akkor valamennyivel lejjebb nyomja az 5S árát és akkor azt veszem meg.
Úgy érzem korrekt vagyok mindenkiivel, mindenkinek meghallgatom a véleményét meglátását, csak emberi hangnemben kell közölni. Nem egyből leugatni a másikat ha nem azonos véleménnyel van. És BenHans kolléga ilyen aki normálisan indokolt és leírta a véleményét és én ezt kedvelem.
-
joey04
titán
válasz
Csapoati #153 üzenetére
Pedig ha csak egy "szaros" sulist veszünk: viberen meg fb-n biztos fent lóg egész nap, aztán tol egy kis AB-t, vagy ami éppen menő, ha csaj, akkor csinál magáról pár képet, esetleg kitolja instagram-ra, eközben persze hallgatja a zenét. Ezek végeztével visszalép a böngészőbe, ahol csak a velvet/index (ki tudja mi menő náluk most) 4-5 cikke biztos meg van neki nyitva. Szóval még egy gyerek felhasználási szokásai is igénylik a csúcskategóriát(de a sok ramot minimum
). Persze egyáltalán nem támogatom, hogy 1x évesek 200k-s telefonnal járkáljanak, de alapvetően, elméleti szinten nem fölösleges még nekik sem.
-
joey04
titán
válasz
Csapoati #129 üzenetére
Az alapfunkcióknál meg nincs durva akadás már a középkategóriában sem.
Én iPhone-ról jövök, sajnos ahhoz képest pl. egy SP katasztrófa, akad mindenhol (mint minden középkategóriás).Pont egy hete volt a kezemben, jó, hogy pont azt említetted. És az állítólag egy kiemelkedően jó ajánlat a középkategóriában a kijelzőjét leszámítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest