- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
(#231) joey20
"nem mindegy? ennyi pénzért minőségi anyagot várok."
Hát, ha neked az alumínium minőségi anyagnak számít...
Érdekes ez... Az S4-et például a hétköznapi életben szinte mindenki szépnek mondja. Aztán ide jövök a fórumra, ahol sokak szerint "szaraműanyag", meg "csakafém".
Egy biztos: a tok nélkül hordott S4-em szinte makulátlan, pedig sokat használom (pl. napi 2 óra körüli telefonálással), gyakorlatilag kopásnyom nélkül vészelte át tavaly nyár óta.
-
Szakiii
addikt
Lehet én a ritka kivétel vagyok de én örülök neki hogy törik a krómkeret mert cserébe kapok egy új előlapot kijelzővel mindennel
így nem kell a telóra vigyázni és tokban se kell tartani. Ezt ha valami tudja überelni akkor az tényleg jó cucc lehet. Nekem a htc one-mra vigyázni kellett mint a szemem fényére mert ha azon karc esik az bizony ott marad amíg az s4en ha törik a króm keret rá pár napra háznál cserélik új kijelzővel együtt. Mint irtam fentebb is (asszem ebbe a fórumban) nekem most recseg kicsit a home gomb de várok a gariztatással ha esetleg esne egy karc a kijelzőn vagy krómkereten mert ezt is úgy cserélig hogy komplet kijelzőt és mindent kapok. Ilyen garancia mellett én pont leszarom hogy műanyag vagy sem.
-
Csapoati
nagyúr
Most látom csak ezt a hozzászólást. Ez szubjektív dolog ám, mármint az érzet, amit kelt benned. A tartósság pont megbukik a karcok miatt (a törés más kérdés, ott rossz vagy anyagot vagy nem elég vastagon használtak fel, ez nem a műanyag hibája). Az igényesség meg függ a felület megmunkálásától is, pl. a Lumiák polikarbonát hátlapjával senkinek nem szokott baja lenni. Nem muszáj azt fényesre lakkozni a la Samsung. Ettől függetlenül tartom, hogy semmivel sem exkluzívabb anyag a fém (jelen esetben az alumínium), csak valami miatt - talán a karóra? - az terjedt el, hogy ettől prémium lesz a termék. Lehet még prémium (bár én utálom ezt a szót, legalábbis ahogy manapság használják - a Vertu prémium, az iPhone meg a HTC nem az), de az tuti nem a bádogtól lesz. Egyéni vélemény ez is nyilván, vállalom a sarazást.
-
G4bi89
senior tag
Nem tölti az újra csak Nexusod legyen. Most direkt kiprobáltam N7-en, hogy Operába megnyitottam 4 oldalt, majd beléptem FB appba (ami köztudottan mindent felzabál ) aztán messsenger,mixcloud és vissza térve a böngészőbe ott folytattam ahol leraktam.
Persze 2GB ram jót tesz a multitasknak, de mint látod ha nem fut minden gyári marhaság akkor a fele is elég lehet.
-
Szakiii
addikt
Kinek mi tetszik belőle persze
de legalább van valami. Egyébként igen itthon borzalmas a mobilnet ára. s4et biztos nem cserélem le egyelőre s5-re bár már kipróbálnék valami mást elég régóta van nálam
de nincs komoly indokom a cserére főleg így hogy nem sokkal jobb és +100 ezer.
-
Csapoati
nagyúr
Itt jön be az egyéni igény. Valakinek az Overmax is használható, neked az SP sem. Ettől függetlenül sajnos látszik az irány, hogy aki igazán jót akar venni, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, az alsőbb kategóriákban mindig lesz kompromisszum.
sparks: Az S8 most kb. 30 millió, igaz az Audi gyártja.
#140 joey20: Na látod, ez pl. nem mindenkinek tartozik a mindennapos használathoz.
-
törölt tag
(#133) joey20
"soha nem lesznek azok, az a cég nem is lehet sikeres ami megelégszik az aktuális sikerekkel."
Attól még elégedett, hogy legközelebb még többet akar eladni és még nagyobb profitra szert tenni. Például azért, mert teljesült az üzleti terve.
(#135) atike
"Fapados....????
Mivan?
Bármit rakhatsz rá...
"
Olyan ez, mintha az S Merci helyett egy régi Volgát ajánlgatnál, mondván, hogy minden extra bele tehető. Aztán valahogy nem ugyanaz a végeredmény.
-
Csapoati
nagyúr
Nyilvan lassabb lesz egy csucskategorias telefonnal, ezert is kerul fele annyiba. De azert meg boven hasznalhato, nem? A masik meg, hogy a Sony is szereti teletomni a teloit mindenfele appal. Ezektol megszabadulva/ stock androiddal szerintem egy atlagembernek mar kielegito egy kozepkatos telo is. Felulrol valtani mindig rosszabb. Viszont elismerem, van meg hova fejlodni (pl Lumia 520, 620).
-
Csapoati
nagyúr
Akinek magasak az igényei, csúcskészüléket kell vennie, tiszta sor. Aki csak telefonálgat, chatelget, esetleg logikai játékokat játszik, annak felesleges még egy SP is. Az alapfunkcióknál meg nincs durva akadás már a középkategóriában sem. Nyilván valamivel tovább töltenek be az appok, de ez nem lag.
-
tothmaxy182
őstag
Hazabeszélek, de Motorola Moto G...?
Ne általánosítsunk már... Nem csak 150-200ezerért lehet akadásmentes, normálisan működő telefont venni... Aki birka, az vegye azt (vagy aki pulzust akar mérni), aki nem, az gondolkozzon egy kicsit...
Szerk: Még mielőtt lehordtok. Tudom, hogy van néhány olyan dolog, amit mondjuk az S5 tud, és mondjuk a Moto G nem, de biztos vagyok benne, hogy a vásárlók 90%-a nem azért vesz ilyen vagy olyan, vagy amolyan telefont mert mondjuk ő rendszeresen NFC fog használni, hanem azért mert "ez a szamszung es 5 és most ez a király"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Goddess of Victory: Nikke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Star Trek
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest