- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
generic
senior tag
válasz
enginev3.0 #259 üzenetére
Igazad van, de azzal együtt akartam írni, de valamiért lemaradt. Visszaolvasva anélkül tényleg nem idevaló.
-
generic
senior tag
válasz
enginev3.0 #257 üzenetére
Azt még hozzá akartam írni, hogy túl drága szerintem is az S5. Bocs, hogy zavartalak a hozzászólásommal..
-
Csapoati
nagyúr
válasz
enginev3.0 #252 üzenetére
A szép formatervet én még nem nevezném prémiumnak, az alumíniumról meg leírtam a véleményem. Meg mondjuk egy LG G Flex vagy egy Huawei P6 se ronda/rossz anyaghasználatú szerintem. Ha meg kicsit régebbre megyünk, ott vannak a Samsung Wave-jei, amitől sokan elaléltak. Szóval én úgy gondolom, hogy tömeggyártókra nem igazán illik a prémium elnevezés, mert nem igazán kapsz olyan pluszt, mint mondjuk egy Vertunál (szigorúan az exkluzivitást meg a felhasznált anyagokat nézve).
-
Csapoati
nagyúr
válasz
enginev3.0 #233 üzenetére
A fém csak karcolódik.
De én egy szóval sem mondtam, hogy jobb a műanyag. Kinek az, kinek a fém, csak ne ez legyen már a prémium szinonímája. Fillérekbe kerül az alumínium is (jó, valószínűleg drágább valamennyivel a műanyagnál, különben mindenki ezt használná, de az alu se kerül sokba), csak a marketing nagy úr és el tudja hitetni, hogy ez valami kiváltság egy telefonnál. Nekem amúgy az eddigi top hátlap a K800i-é volt. Azt a karcálló gumiszerű műanyagot semmi nem tudta überelni nálam azóta sem.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
enginev3.0 #227 üzenetére
Az álumínijum a legprémiumabb cucc.
Mielőtt kapnék, hogy ez valami spéci palládium-cirkónium ötvözet, idéznék a HTC oldaláról: "Az új HTC One az elegáns alumínium borításával" De ahogy látom, ez a prémium érzés bullshit még mindig szuperül működik, le a kalappal a marketingesek előtt.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #229 üzenetére
Kivétel erősíti a szabályt.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #227 üzenetére
És milyen tok van a minőségi telefonodon?
-
Red@Arc
tag
válasz
enginev3.0 #172 üzenetére
+1
-
UFC
aktív tag
válasz
enginev3.0 #181 üzenetére
De teljesíteni mindegyik teljesít csak mikor egymás melletti használatnál veszed észre azt hogy hoppá az egyik jobban tejlesit.
Attól függetlenül semmi bajom nincs a HTC One -al é valóban jobb mint a Samsung. Már csak a minőségi anyag felhasználásban is.
-
UFC
aktív tag
válasz
És hol van a 4 mag meg a 2GB ram szemben a 2 maggal és az 1GB rammal. Szóval mindegy is.
Én örülök ha neked jól működik, de ne kiabáld el gondolom nem fél éves ciklusra veszel telefont reméljük addig amíg megtartod tökéletes szolgálatot tesz.
-
BenHans
addikt
válasz
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest