- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Annyiban kötnék csak vele, hogy az ember nem nagyon tud fél- vagy egy éves tapasztalat után vásárolni. Maradnak neki a tesztek, illetve a boltban tapicskolás. Ennyi idő alatt kell, hogy meggyőzzön valami, illetve ennyi idő alatt is lehet azért valamilyen véleménye (például iOS-nál hamar szembeötlő, hogy nem lehet témázni, Androidnál meg hogy a galéria meg a telefonkönyv megnyitása kissé tovább tart, mint más rendszereken). Az ok nélküli és az "ismerek valakit, akinek az ismerőse hallott valakiről, aki látta hogy..." típusú fikázásokat meg szerintem mindenki utálja.
-
BenHans
addikt
Persze, meg voltam elégedve!
Csak leírtam hogy azt hogy melyik a jobb rendszer nem lehet objektíven és egyértelműen definiálni az elvi eltérésekből fakadóan. Sztem mielőtt valaki vásárol, meg kell ismernie az alternatívákat, és a saját igényei alapján dönteni nem a hype/marketing "szavára" adni. (A hisztériával ami körülveszi a készülékeket, nem vagyok kibékülve egyik gyártó esetében sem, de ez megint más téma és nem az adott termék hibája, hanem a sok agyatlané.)
-
Kasya
nagyúr
Egyetlen iOS-es mobil gyarto, igy kategoriajaban nem draga, hiszen egyedul magahoz kepest lehet draga. Aki az Apple termeket szeretne hazavinni es annak minden tulajdonsagat elvezni, nincs mas alternativaja.
joey20: draga... persze, hogy draga, de ezt valamihez viszonyitjuk, ha ezt megtudjuk allapitani. Itt a cikkben sokalljak az elorendelesi vagy/es indulasi arat. Azonban az utobbi evben a legtobb (ha nem az osszes) befutott, nagy nevu ceg csucskategorias android telefonja 650-700 euro kozt volt. Most akkor miert is draga? Ha 700 folott lenne, en is annak tartanam. 2 eve meg a 600 euro volt a plafon a csucskeszulekeknel, akkor sokalltam en is a fole cimkezett arakat. Az elorendelesre/indulasi arra...utobbi evben ugrott igy meg.
A "csak" azert nem helytallo, mert szerintem nem csak elorendelesi ar, hanem kezdo ar is lesz.
-
BenHans
addikt
Most viccelsz? Ennyiért? Kettőt kérek!
...egy csokit meg egy pisztáciát...
Én úgy írtam amit írtam, hogy mindkettővel van tapasztalatom és volt lehetőségem párhuzamosan hasonlítani. Egész pontosan így: Desire-3gs OneX-4/4S One-4/4S az 5/5S kimaradt de a lényeget tudom.
Hozzám közelebb áll az android, az egyéni kényelmi szempontjaim alapján, és ha droid akkor azért HTC mert ez adja meg NEKEM azt az érzetet minőségre és szépségre stb mint egy iPhone. És pont ezért írtam azt hogy ha váltanék merre indulnék el. De én úgy gondolom meg is indokoltam amit írtam.
De ha nagyon gazdag lennék, évente vennék csak saját részre egy új iPhone-t és egy HTC-t. (de még ebben az esetben sem megjelenéskor)"Mindenki olyan telefont vesz ami neki megfelel és tetszik. Mindenkinek működjön tökéletesen és ne legyen vele baja ezt kívánom." +1
(#200) Kasya: Nekem csak annyi az ellenvetésem, hogy a konkurencia /az apple-t leszámítva mind legalább egy húszassal olcsóbban nyitott az sgs4 ellenében is. És hiába olcsóbbak , nincs szégyenkeznivalójuk, sőt... Az árakat függetlenül és gyári garival értem. Amúgy mint írtam ilyenkor még mind drága, legalábbis nekem. Július-Augusztus és lesz az lejjebb
-
DeathAdder
veterán
Droidfronton egyértelmű, viszont állítom bárhol bármi ellen megállja a helyét, ezzel nem szabad vitába szállni
A szintetikus teszt meg nagy parasztvakítás.Átlag felhasználáskor nem igazán érződik különbség sebességben, ha smooth a droid is.
Annó a haverom 4s -ét összevetettem a régi S2 -mmel, ami semmivel nem böngészett, járt gyorsabban (igaz custom romos volt, mert S2 gyári droiddal biza elég laggos). -
G4bi89
senior tag
Ezt is láttam már itt a fórumon, akkor is többen írták rá, hogy a programok amiket futtatnak benne azok többsége függ a nettkapcsolattól. (G Earth,Netflix,Twitter stb...)
Meg érdekelne, hogy vajon dalvik vagy art futtató környezetben van az N5 mert nem mindegy. (gyanítom dalvikban)Tény, hogy egy fokkal többet ér mint a benchmark.
-
BenHans
addikt
Ha ez ilyen egyszerű lenne, hogy egy szutyokbench lefuttatása után le lehetne vonni messzemenő következtetéseket...
Máshogy is működik, ezért nehéz ez életszerűen hasonlítani. Kb lehetetlen az objektív igazságtétel.
Az androidos készülékek grafikus felülete a többi program mellé van rendelve(osztoznak rajta), míg az iOS és WP realtime prioritású, ami annyit jelent hogy minden egyéb alá van rendelve a grafikus megjelenítésnek.
Így még jó hogy gyorsabbnak tűnik, ciki is lenne ha nem.... de ez nem a teljes valóságot tükrözi.
Egy non-realtime környezetben az iPhone is olyan lenne mint egy android, sőt a HW korlátok miatt nem is olyan mint egy droidos flagship, vagy csak erős jóindulattal. (((+ android-bytecode iOS-nativ code))) Tesztelhető: normál weblap letöltése közben mindkét készüléken megmozgatjuk a megjelenített információt (amikor még csak töredéke jelent meg) és az iOS megszakítja ideiglenesen a letöltést a grafikára helyezve a hangsúlyt és lag nélkül mozgatható, míg az android röccög mozgatás közben de folytatja töltést.Ezt kevés átlag user tudja, (pl iStyle-ban sem tudta az eladó) de fontos, mert más nézőpontba helyezi a témát.
Innentől visszatérünk oda, hogy a felhasználási mód és szubjektív ízlés dönt...(((((ha nem lenne HTC legvalószínűbb hogy iPhone-t vennék)))))
-
G4bi89
senior tag
Benchmark test
mert az r*hadt mérvadó a mindennapi használatban. Még mindig áll amit fentebb írtam...
"Tény hogy korlátolt az ember de cserébe tökéletesen és simán megy minden. És ne felejtsük el hogy mindezt az iPhone egy papíron fele olyan erős hardver mellett teszi meg."
" Azt azért ne felejtsd el, hogy annak a fele akkora hardvernek fele akkora pixelt is kell mozgatnia 4 inch-en. "
-
Csapoati
nagyúr
Hát igen, az ember 99%-ban a kijelzőt fogdossa, ami aztán valóban más és más minőségi érzetű mindenhol...
A hátlapot aláírom, hogy jobb a HTC-nél, de ez kb. a 2. napig tudatosul az emberben, utána észre sem veszi, hogy milyen is a hátsó borítás (kivéve ha csúszik, azt nem szeretjük). Től van ez misztifikálva, aztán persze lehet, hogy én vagyok a helikopter és mindenki a hátlapot tapicskolja örömében egész nap.
Ha meg tok is kerül rá, akkor meg aztán tényleg tök 8.
Nem vitaindítónak szántam, hogy melyik jobb vagy sem, csak szerintem túl van ragozva a hátlap-mizéria. -
Dave46
tag
3 nap alatt tízszer fagyott ki a gyári sms kezelő, kétszer hangposta hívás közben, de ettől függetlenül eddig elégedett vagyok a telefonnal. (volt 3GS, 4, 4S, 5, ezek összeadva kétszer fagytak meg az évek során, nem flame, csak mondom). Viszont marha jól egyénre lehet szabni. Nekem ez munkaeszköz, nem érzelmi kötődés tárgya, arra van más. Viszont gyanítom, hogy nem én vagyok az egyetlen iOS user, aki beszart a swift key-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest