- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaaa23
újonc
válasz
woodworm #5705 üzenetére
Hat en kulfoldon tanyazok, igazabol azert is vittem be az itteni szlgaltatohoz, mert elvileg nekik tudniuk kellene. Es a tortenet raadasul ugy kerek, hogy eredetileg olyan sim krtyam volt, amin csak nagyon minimalis net volt, az is talan korlatozott. Megjott ez a szar, es akkor mukodott rata a net, nem is kellett beallitani semmit. Aztan elofizettem egy rendesebb netre, ugyane a sim-kartyara, aztan azota meg nem mukodik. (igen, masik telefonban termeszetesen mukodik. ) probaltam a neten megkeresni a szolgaltatonak ilyen beallitasi adatait, de nem talaltam, gondolom, azert, mert akinek gondja van, beviszi, beallitjak, aszt jonapot. Vagy nem, de szoval nincsenek beallitasi adatok. (es az igazat megvallva nem is ertek en ehhez, nem tudom, mit kene keresni, meg hol.)
-
zolikaaa23
újonc
Szepjoestet mindenkinek.
PAr napja erkezett meg a gearbest-tol eletem elso (es ugy tunik utolso) okostelefonja, egy doogee f5. (az, hogy a gearbest napokig hazudta, hogy elkuldte, holott nem, az igert 3-5 nap helyett 8 napra jott meg, most mar mindegy).
Az mar a hasznalatbavetelkor kiderult, hogy a kijelzo egy resze erzeketlen (nem lehet "z"t, illetve "6"-ost irni smsben, pl. Oke, lehet, ha elforditom a telefont, akkor mashova esnek ezek a karakterek.) A wifi mukodik, amde a SIm kartyan elofizetett internet sehogy se, a szolgaltato se volt kepes beallitani. Amikor felvetettem a gearbestnek, hogy tan csereljek ki, mert igy .- plane a net hianya miatt - hasznalhatatlan, az volt a valasz, hogy visszafizetnek 20 dollart (!), vagy vehetek egy masikat kedvezmenyesen (70-ert), vagy, kuldjem vissza (kinaba, holott angliabol jott, pont az ido rovidsege es a vam miatt, amugy kb 20 euroval tobb postakoltseggel)), es ha (!) megkapjak, akkor utana majd visszautaljak a vetelarat.
Van esetleg vkinek tapasztalata ezugyben? Eleve halott dolog a vetelarat megprobalni visszaszerezni (csak mert egy posta kinaba ajanlottan kb 30 euro). Esetleg egy jo otlet, hogy hogy lehetne ra netet varazsolni? Elore is koszonom, tovabbi derus estet mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest