- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
& a többiek: Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Igen, webes felületen, PC-n léptem be, és mint írtam nevek és e-mail címek voltak csak a Címtárban, telefonszámokat nem láttam.
Nyomtam menü gombot a telón a névjegyeknél, és crashelt abban a pillanatban, le is állt a kezelője. Újraindítás után is.3,5 éves Android, nem volt újratelepítve, ez sincs vasból.
Megcsináltam a szinkronizálást a telefonon, majd a gépen megint megnéztem a Gmail címjegyzéket, a régit is, csak nevek és e-mail címek vannak továbbra is, telefonszámok nem.Külön Névjegyek alkalmazást nem találtam, csak a menüre crashelő Kapcsolatok.
Android 4.0.4 ez lemaradt, elnézést.Tudom, nem vagyok egyszerű eset, elnézést.
(#5765) darvinya: Igen, az a Címtár, és nem az Előnézetet, hanem a Google Cimtárat néztem.
Értem én, hogy nem egyszerű így tanácsot adni, látatlanban. Sokszor átéltem már, amikor én adtam tippeket ismerősöknek PCvel kapcsolatban. Nem vagyok hülye az informatikához, csak az okos eszközök nem érdekeltek annyira, mint a PC és rejtelmei. Működött, ok. Most gondom támadt, nem tudom mi a megoldás. Nem kísérleteztem, nem rootoltam, nem raktam fel más tárcsázót, custom romot, stb., mert nem érdekelt. Raktam fel appokat, játékokat, amiket használtam, de nem mélyedtem el az egészben.
Látom most is, hogy a Play felhoz egy rakás backup programot, de ettő még nem tudom van-e köztük olyan, ami segíthetne.Elnézést, nem szeretnék tovább itt offolni, majd lesz valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest