- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maelephant
senior tag
válasz
Garfield.37 #127 üzenetére
Ez aztán megalapozott vélemény. Például mit, ami objektíve SOKKAL jobb?
-
Maelephant
senior tag
Sokan kritizálják az R6-ot anélkül, hogy utánanéztek volna, legalább a FD honlapján. Nekem a fekete (fehérezett) van, lemezoldallal (sima "Black" modell). Állításaim:
- 3 db 14 cm-es venti van benne, a korábbi modellekkel szemben nem az FD generál alapmodellje (pl. R5: 2 db GP 14, ezzel szemben R6: 3 db Dynamic X2 GP-14), ugyan van ezeknél jobb, de nincs azonnali és mellőzhetetlen kényszer a ventik cseréjére
- van beépített fan hub
- kiválóan szerelhető / átkonfigurálható (van egy vízhűtésbarát "B" konfigja), jól kábelezhető stb. stb.
- van 5'25-ös hely
- az első "ajtó" nyitható, de vannak megfelelő oldalbeömlők a légáramlás biztosításához
- jó anyaghasználat, stabil, robusztus felépítés
- esztétikus, minimalista, eloxált, szálcsiszolt alumínium felületek (tudom, ez véleményes - szerintem egy középkorú férfihez ez a minimalizmus illik, nem a japán kamion RGB)
- csak SSD-vel használva a ház belső udvarára néző, falon túli/3 m távolságra lévő légkondi kültéri egységek sajnálatosan beszűrődő zaja, rezgése messze felülmúlja a gép zaját (böngészés, videonézés - játék a GPU miatt nyilván hangosabb), úgy, hogy a felső zárólemezt levettem, csak a nyitott szűrő van ott (-4 fok, elenyészően erősebb zaj) és az első "ajtó" permanensen nyitva vanKiváló ház, szerintem minden forintot megért.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest