- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
válasz
Chereiose #375 üzenetére
Eszemben sincs megbántani senkit
Az autó önmagában még lehet jó, a megfelelő helyen. Nekem az ára sokkkkk a tudásához képest. De mint írtam is, ha városba kéne valami, még én is elgondolkodnék rajta, értelmes áron. Nem a menet teljesítménye a fő problémám, hanem az ebből fakadó korlátai miatti használhatósága, ennyiért.
Nem véletlen nem írtam, hogy mi van itthon autó gyanánt. Mert nem is ugyanarra vannak kitalálva. Nem volna fair össze hasonlítani, vagy össze engedni a kettőt. Még lámpánál sem. Csak amíg az enyémmel be lehet menni a városba is- bár nem szeretem, pont mert nem épp kicsi- addig a Tiéddel nem szívesen járnám az országot. Megyek évi kb 70 ezer km-t. javarészt autópályán. És ugye városi kisautóként erre igazából teljesen alkalmatlan lenne a delikvens.... -
8th
addikt
válasz
Chereiose #244 üzenetére
Az, hogy nem egy igénytelen babakocsi kerekeken guruló műanyag köpedék mint ez. Amúgy yarist sem vennék pláne nem hibridet, meg eleve semmilyen japán autót nem mert semmit sem mozgatnak meg bennem. A sznobságról annyit, hogy épp a használt dacia dustereket nézegetem mert le akarnám cserélni a 21éves munkás opelem valami fiatalabb hobbi terepjáróra amivel nehezen elérhető munkaterületeket is meg tudok közelíteni. Egy hányás az is de mivel pénzt fogok keresni vele így elviselem. Hétköznapi privát autónak soha nem vennék ilyen igénytelen szarokat. Legyen drágán üzemeltethető, szervizigényes, zabálja le a gatyámat nem számít. De ha már milliókat kiadok érte akkor nehogy már fintorogva üljek bele.
-
tomcat78
őstag
válasz
Chereiose #251 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy nem értek egyet minden téren az újjakra vonatkoztatva sem. És viszonylag nagy a keresztmetszet autó téren, amiből meríthetek. Nem mellesleg mindegyik brandnek megvannak a maga gondjai. Találkoztam már erősen nagykorú Honda Legenddel, amibe bele kötni nem lehetett (helyén kezelve, hogy nincs tele b@szva mindennel), vagy régi LS 460-as Lexussal, hasonló képpen. Meg találkoztam 3 évesen rozsdásodó Mazda 3-assal is... Ok, az kirívó eset volt!. De mint már egy korábbi hozzászólásban írtam, szerintem sok függ attól, hogy egy autónak van e gazdája.... Vagy épp hol gyártották. Erre jó példa volt anno a Calibra. A svéd kasztnisokat szerintem szándékosan sem lehetett volna elrohasztani évekig. Ellenben az anya országiak....
-
8th
addikt
válasz
Chereiose #235 üzenetére
"Miért is jobb a hybrid yaris? Ugyanolyan talicska..." Nem nem. Ég és föld a kettő. A Dacia Spring tényleg az autózás legalja. Anyaghasználatban összeszerelési minőségben komfortérzetben mindenben elmarad a konkurens modellektől és még csak nem is olcsó. Persze üzemeltetni olcsóbb mint egy benzinest. És? Én tuti nem szívatnám vele magam. Hosszú évekig üljek egy olyan autóban amit nem szeretek csak mert olcsón gurul? Kösz de nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest