- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #31190 üzenetére
seniman az ő érdekük, egységesebb lesz a ph arculata, az itt reklámozni kívánt cégek csettintenek, ez az, ezt kerestük, csak itt hirdetünk, pénz nem számít blablabal
etyépkénmek neszojápemektanálka dudomcimet ( :Trailblazer az még pontosítás alatt van, jó ez így
aszénrankom natypetüs kispetüsaszárulloké énemfatyokárullo rpölislácik kiafönökit haha
( : -
seniman
veterán
válasz
Gyuri27 #31160 üzenetére
Khhhmm... erre szokták azt mondani,hogy nem azt nézem mit mondanak,hanem ki mondja.
Vagy hangot hallok,de embert nem látok.
Biztos elsiklottam felette,de majd bepótolom a vérszívást.
(#31161) Chaser
Szólj az alaplap pasztázós komának,majd kinyomja neked telibe a vinyókat vele.
-
-
shteer
titán
válasz
Gyuri27 #31107 üzenetére
Dante pokla v1.1:
...
Kilencedik kör: az árulók bűnhődésének helyszíne. Négy különböző, névvel ellátott gyűrűből áll. A nevek az árulás fajtájára utalnak:
Kaina: rokonok árulói, testvérgyilkosok
Autenóra: hazaárulók
Ptolomea: vendégeik elárulói
Judecca: jótevőik elárulói
Tizedik kör: az AMD vásárlói és hívei
Tizenegyedik kör: Gyuri27 -
opr
nagyúr
válasz
Gyuri27 #31093 üzenetére
Sosem tudhatod, lehet benne volt az alapbol is.
-
madgie
titán
válasz
Gyuri27 #31093 üzenetére
AMD-t bótból sem, nemhogy lopottat
KaiotEch: Wow, és nagyon nagy kitérő lett volna bevinni a legközelebbi rendőrségre? Még a tyúxaros nyomógombos telefont is megpróbálom visszajuttatni a gazdájának, nemhogy egy drágább cuccot. Mondjuk lehet én vagyok a hülye, nyáron is találtam a strandon egy pénztárcát lóvéval, iratokkal, azt is elvittem a pénztárhoz, jegyzőkönyvet vettünk fel, miből mennyi van benne, a személyi alapján meg simán ráírtam FB-n, hogy jöjjön már vissza a cuccáért. Csórikám nem győzött hálálkodni, én meg annyira nem értettem, mert szerintem ez a minimum.
-
shteer
titán
válasz
Gyuri27 #31019 üzenetére
átirányítom hozzád, küzdj vele te
más: honnan szalajtották ezt az AFOX gyártót?
-
seniman
veterán
-
seniman
veterán
válasz
Gyuri27 #30861 üzenetére
Kenje a hajára.Évekkel ezelőtt vettem itt az aprón ötért egy ilyen párost,F27-nél száradt meg mind a kettő,mert javíthatatlanok voltak.
Más:
A kereső szerint 112 darab PS3 hirdetés van az aprón.Vegyük le a jegelteket,meg a himi-humi hirdetéseket,még mindig marad közel 100 darab.Könyörgöm ilyen felhozatal mellett mi értelme "PS3-at keresek" című hirdetést feladni?
Semmi különleges igényt nem támaszt a géppel szemben,csak szarér-húgyért legyen utánvéttel.
-
shteer
titán
válasz
Gyuri27 #30787 üzenetére
Nem a brand lapra mondtam, hogy kidöglik a lap, hanem a 2nd gen i5 konfigra
Amúgy volt 1150-es Lenovo lapom, szüzen ebay-ről (gondolom szerviz cseredarab) így egy bios-frissítőt kellett hozzá vadásznom a beüzemeléshez mert a gyári azonosítóját be kellett lőni.
Azon kívül hogy semmit se lehetett rajta állítani, faxán működött. -
seniman
veterán
válasz
Gyuri27 #30600 üzenetére
A telefonos kikötéssel kiszűröm a komolytalanokat,kiváncsiskodókat,nincsteleneket.De az értetlenekre még nincs megoldásom,talán majd a füstjelek.Postával nem kinlódok ekkora értéknél,a csomagküldés több lenne mint a cucc.
(#30601) shteer
Akkor biztos holnap majd hív,hogy délre itt van érte.
-
Trailblazer
veterán
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #30371 üzenetére
És még jól is jártál, hiszem jóval olcsóbban odaadta, mint az utolsó ismert bolti ár.
Egyébként az árukereső meg az ilyenek is kalap szart érnek pont emiatt, csak a madárlesőknek jó mit mutogatni, Iponon szépen fent van a grafikon, miért nem olyan van a többi oldalon is. Ott 27 ezer körül volt a végén, köze nincs az 50-hez.
Szarra mindig száll a légy, nem kell vele foglalkozni. Itt a legtöbbünk már boltból vásárol úgy is. Tényleg nincs értelme egy böfögést se odanyomni a hirdetések alá, mert balhé van érte, az eladó meg kiröhög és lelép majd máshol adja el. Rá kell bízni a híres önszabályozásra a piacot, aztán tesséklássék. Minket már nagyon úgyse hat meg, legalábbis engem biztosan nem. Most is ha cserélem a gépemet AMD apura, boltból lesz. Az Ivys gépemet meg lepasszolom ingyen rokonhoz, majd valamit ad érte legfeljebb vagy bevágom a szekrénybe és ott rohad el. Hogy én eladogatni-venni nem fogok sehol az is biztos. -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #30312 üzenetére
ha korrekt a tulaj, ha nem, régi a kártya, sokat eszik, kiszolgálták már az idejük nagy részét, inkább spurkodnék arra az rx460-ra újan, vagy vennék használtan 750ti-t, persze ha annyiért adnák amennyit ér, max 20k
szerk: mondjuk nézegettem egy gb rx460-at neweggen, annyi köpködést rég láttam, hogy az a gb sara vagy magáé az rx460-é azt passzolom, 1050-ekre nem köpködnek
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #30242 üzenetére
Teeee hollóképű, margithídfejű, parlament tekintetű, hősöktere arcú, andrássyút berendezésű, emnullás szemű, keletipályaudvar fizimiskájú, négyesmetró ábrázatú, lánchíd orcájú, járdára parkoló pofijú, teeeee, nekem te neee, mert jön a bátyám a megyeiből a kereklámpás merdzsóval aztán bajok lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest