Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Yettel topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Ezzel én Magyarországon is így vagyok, és ezzel eszembe is juttattad, hogy honnan indult az eredeti beszélgetés, miszerint minek 30K-ért kártyafüggetlen telefont venni, ha egy elég erős előfizuval, sok kedvezménnyel, 30K-ért jóval komolyabb telefont is lehet venni.
Pont a dual-sim-es ügyeskedések miatt, meglepően sok pénzt meg lehet spórolni, az egy sim a hívásoknak, egy a mobilnetnek felállással. Nekem így van itthon Telenor + Digi mobil.
A Telenor ráadásul flottás, havi 3K alatt van a havidíja, hívás, SMS benne rogyásig, de mobil net az csak 200 (hehe ezen mindig felröhögök, ahányszor kimondom) Mbyte.
Viszont jött mellé egy ingyenes korlátlan Digi mobil sim, így havi 3K-ból van korlátlan, hívásom, SMS-em, és mobil netem.
Vs valaki kicsenget havi 18K-t ugyanezért, cserébe örül, hogy 2 év múlva kap 30-50K kedvezményt egy új telefonra
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olcsó és jó telefont láthatóan irtó nehéz összerakni, egy bizonyos árszint alatt pedig konkrétan kivitelezhetetlennek tűnik. A Cubot R19 sem jó, de éppen használható kategória. Pár apróságot leszámítva.
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- SörcsaPH!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest