Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
18k-s elofizetesre szerintem egy 100-ast is kaphatsz, vagy még többet. Plusz vannak egyeb ajandekok is keszulekvasarlashoz, most pl valami wifi mesh cuccot lehet venni kedvezmenyesen, ha jol neztem, akkor talan a boltihoz kepest harmadáron, ez is olyan, hogy lejon az arbol kb. De valamelyik multkori telohoz meg 70-80k-s Sony zajszuros fejest adtak.
-
mrThomi
addikt
Igen, otthon ez oke de itt sajnos ez sem megoldás mert nagyon drága [link] Ha valamikor hazajutok meg kellene próbálnom nekem is ezt a dual simes megoldást, csak nem vagyok tisztába mi van akkor ha külföldön használnám. Lassan 6 éve vagyok itt előfizető de még egy kedvezményt nem ajánlottak
-
martonx
veterán
Ezzel én Magyarországon is így vagyok, és ezzel eszembe is juttattad, hogy honnan indult az eredeti beszélgetés, miszerint minek 30K-ért kártyafüggetlen telefont venni, ha egy elég erős előfizuval, sok kedvezménnyel, 30K-ért jóval komolyabb telefont is lehet venni.
Pont a dual-sim-es ügyeskedések miatt, meglepően sok pénzt meg lehet spórolni, az egy sim a hívásoknak, egy a mobilnetnek felállással. Nekem így van itthon Telenor + Digi mobil.
A Telenor ráadásul flottás, havi 3K alatt van a havidíja, hívás, SMS benne rogyásig, de mobil net az csak 200 (hehe ezen mindig felröhögök, ahányszor kimondom) Mbyte.
Viszont jött mellé egy ingyenes korlátlan Digi mobil sim, így havi 3K-ból van korlátlan, hívásom, SMS-em, és mobil netem.
Vs valaki kicsenget havi 18K-t ugyanezért, cserébe örül, hogy 2 év múlva kap 30-50K kedvezményt egy új telefonra -
mrThomi
addikt
Van még itt 2 szolgáltató de azokról inkább ne is beszéljünk. Nincs lefedettségük, hiába a jobb akciók és valamennyivel olcsóbb ár ha az autópályán az alagutakba nincs erősítőjük vagy méterenként dobálnak át edgre.( Egy másik példa: 53 eurót fizetek egy 100/30 as netért mert az utcaba nincsenek lerakva az üvegszálas kábelek... máshol itt az országon belül ezért az árért minimum 500/100as netet dobálnak ahol le van rakva...otthon ez ár töredékéért 1000es net
)Katasztrófa ami itt megy de azért már hirdetik az 5g-t. Szóval muszáj lenyelni ezt vagy magyar lévén elkezdek okoskodni én is. Tényleg most jut eszembe, ha lenne egy magyar előfizetésem ...
amit 95%ban külföldön használok egy évben, mennyire probléma ez még ? Amikor annó bejött az egységesítés írták hogy nem éri meg mert felszámolhatnak valamit vagy semlegesítík egy idő után. Másik lehetőségem itt az lenne hogy egy szám simmel, és egy másik sim csak data mobilnet előfizetéssel.
-
Lehetett volna MO. is kb. "ingyen" a net de kitúrták a Digit (az 5G-ből). Nekem 2 eu 50 GB 4G-s net / vagy 80 GB 5G-s net (ha elfogyott de nem szokott, akkor lassabb lesz) + 200 perc telefonálás ezt ügye lehet mondani "ingyen net-nek" Nem hiszem, h bárhol ezen a bolygón van olcsóbban.
-
martonx
veterán
Egyetértek, nem is azt mondtam, hogy tőlünk nyugatabbra mindenhol kolbászból van a kerítés, az adóparadicsom miniállamokban meg pláne még csak piaci versenyről se beszélhetünk.
Meg akkor már érdemes megjegyezni azt is, hogy a magyar net (beleértve a mobil netet, térerőt) nagyságrendekkel jobb (stabilabb, gyorsabb), mint a fejlett nyugaton
Ettől még általánosságban továbbra is tény, hogy nálunk a bérekhez viszonyítva extrém drága a mobilozás.
Bár lusta vagyok visszalapozni, de ez a mobilozás árak is csak egy mellékszál volt -
mrThomi
addikt
Látom megy itt a vita a mobil előfizetésekről. Jelenleg luxemburgban a Post nevü szolgáltatónál vagyok. Szét lehet nézni milyen árak vannak --> [link] <-- 20 fontos 100 gigás csomagokról itt csak álmodunk. Lehet hogy itt a legnagyobb a minimálbér és hú de fasza minden de a legnagyobb csomagért forintba átszámolva 30 mátyást kellene lecsengetni havonta. 17.99€ et fizetek szaros 3 gigára és ha netalántán váltanék nagyobbra a maga 6gigaval és a 28 eurós árával is átszámolva már 10 ezer ft körül van az előfizu. Telefonnal megvéve ezek az árak +10 euróval drágábbak. És ez csak egy sim előfizetés a netet, tv-t, (lakbért- bár ezt ne vegyük ide) inkább nem is említem. Nem sajnáltatni akarom magam, nem azért írtam csak ha az ember minden hónapban összeszámolja a dolgokat, kükföldön is ki tudnak jönni cifra számok
-
martonx
veterán
válasz
Blasius0704 #56 üzenetére
Köszi, no igen, ezt így már linkkel együtt igen nehéz cáfolni
Persze kipécézhetünk magunknak spéci eseteket, mint a Telekom Magenta, vagy akár a Digi mobil, csak azok nem reális összehasonlítások.Ehhez tegyünk hozzá gyorsan egy 2019-es bruttó minimálbér listát (a vicc, hogy a tanárok, eü dolgozók jó része is itt mozog nálunk): https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=File:Minimum_wages_highlight_FP2019-HU.png
Máris szépen látszódik, hogy tőlünk nyugatabbra 20 fontot / EUR-t kicsengetni egy értelmesebb mobil előfizetésért aprópénz ahhoz képest, hogy nálunk egy ugyanilyen 16-18K a fele, harmad annyi fizetésből.
-
Blasius0704
tag
https://shop.ee.co.uk/sim-only/pay-monthly-phones
https://kepkuldes.com/image/KZBlfQ
most aktuálisan 100gb van abban ami nekem 60 vagyis még olcsóbb mint amit mondtam -
martonx
veterán
Bár Blasiustól is várnék egy konkrét linket az általa leírt csomaghoz, mielőtt fenntartások nélkül elhinném a 20 fontot.
Ideje lenne ezt a Magenta dolgot elengedned, mert a Magenta egy spéci csomag kapcsolt mobil előfizetés. Ennyi erővel vitatkozhatnék Blasiussal, hogy de nálunk a Digi meg ingyenes, és az emberek 95%-ának az is elég lenne, mégsincs mindenkinek Digi előfizetéseItt: https://www.telekom.hu/shop/mobil/havi-dijas-mobil-dijcsomagok?sku=jsku1754593877&contractType=newPostpaid&paymentType=FULL&preselectedTariffplanBundleSkuId=sku2910093 pontosan 18000Ft-ba kerül az, amit Balsius leírt, és Angliában 20 font.
Miközben az átlag fizuk között van 2-3X-os szorzó. Ergo nálunk extrém drága a mobilozás. -
Sinesol
veterán
válasz
Blasius0704 #53 üzenetére
Jó, nyilván a legnagyobb csomag drága de amik alatta vannak, azok is mondjuk Magenta csomaggal Telekomnál teljesen elegek lehetnek az emberek 95%-nak. A legnagyobb korlátlan 5G csomag 15k lenne nekem, de ebben benne van egy HBO GO előfizetés is. A sima korlátlan 5G net+perc 12.500ba jönne ki, ez sem extrém módon drágább. De szerintem a jelenlegi 6500forintos dijcsomagom is totál elég lehet a legtöbb embernek, van 20GB netem, hálózaton belül korlátlan, hálózaton kivül 90 perc ingyenesen. Plusz ehhez jön még az, hogy az adatforgalomba nem szamit bele gyakorlatilag egy közösségi oldal sem, nem szamit bele a Tidal, Deezer, Spotify, Apple Music, nem szamit bele az HBO Go és a TVGO sem, szal éppen elég lehet sok mindenre. Lehet nem 60GB, de általában 10 környékéig megyek el, mivel a legtöbb cucc nem is fogyasztja, szal tökmindegy , hogy 50 marad fen vagy 8-10. Mielőtt még a Magentaba belekötnél, ez nem egy túl speckó csomag, rengeteg embernek van otthon Telekom Net meg Tv, alapból Magentások lesznek.
Nyilván nem itthon a legolcsóbbak az előfizetések, ezt nem vitatom, de zavaró a túlzás, miszerint extrém drágaság van itthon.
-
Blasius0704
tag
EE előfizum van, unlimited text és perc illetve 60gb data illetve apple music vagy Spotify - 20 gbp (kb 8000) - ezt mutasd meg nekem bármely otthoni szolgáltatónál kérlek
Munka miatt van egy magyar telenor is, az mindenhogy korlátlan, 19ezer - ez az opció itt 25 gbp lenne vagyis a magyar majdnem a duplája -
törölt tag
Az mitől van, hogy a Nokia 2.2-n ugyanezzel a hardwerrel lefut a Geekbench 4 (single/multi), de ezen már nem akar elindulni, holott pont ugyanazt az eredményt teljesítik a készülékek más tesztekben?
-
janeszgol
félisten
Akinek van 30 ezre, annak legyen 35 ezre a Honor 8A-ra (nem a 8S, az két giga ramos).
A cikkben említett telefonról: nem jó a kijelzője, nem jó a kamerája. Két fontos dolog, ami ma már alapkövetelmény. Pár éve még elnézte az ember, hogy nem jó a kijelzője egy harmincezres telefonnak, de ez igazából 2016 környékén már megváltozott. -
-
martonx
veterán
Nem a te hibád, csak így máris irreális az összevetésed a külföldi mobilos oldalak áraival
Honnan tudod, hogy ott nem lehet ilyen spéci csomagokat keresni? Én belinkeltem a default T-s csomag árakat, arra válaszul, hogy te a default Telia meg O2 árakkal példálóztál.
Most érted, az se az én hibám, hogy én meg éppen Digi mobilos vagyok (és mellé van egy önkormányzati flottás telenoros sim-em is), és éppen ingyen van, ettől még nem fogom összevetni a külföldi normál árakkal, hogy hú, meg há, nálunk mennyivel olcsóbb, sőőőőt nálunk ingyé' van a mobil meg a mobil netmert ettől még ez általánosságban nagyon nem lesz igaz, még ha az én spéci (és hidd el rengeteg más ember van még / lehetne ugyanebben a helyzetben) esetemben ez éppen igaz is.
-
-
szs85
aktív tag
Én nagyon szeretem az efféle teszteket, és köszönöm Alice-nak, hogy olvashatunk ilyet.
Tudom, h a többségnek nem való ilyen telefon (pl szervízháttér hiánya miatt stb), de az, h ennek a telefonnak levehető a hátlapja, és könnyen cserélhető az akkuja, nekem hatalmas, de önmagában nem elégséges pozitívum.
Amennyiben lehetséges, kérlek titeket teszteljetek még ilyen felénk nem annyira ismert termékeket. Akár azzal a közérdekű céllal, h a gyanútlan vevő lássa, h a plakáton csábító specifikáció, a hétköznapokban mennyire életképes.
Engem nagyon érdekelnek pl az Unihertz termékei (atom, atom xl), ulefone armor sorozat (köszi róluk a meglévő teszteket), Meizu telefonok stb.
Szóval köszi ezt a tesztet!
-
MC Pite
veterán
Nem lett volna ennyi önuralmam ilyen korrekt cikket írni egy ilyen bosszantó telefonról, le a kalappal
-
.DLL
veterán
A kinek fontos a zene, mármint tényleg, sokat hallgatná hangszórón a mobilt, az dobjon be mellé egy JBL Go-t, és bármely telefonnál jobb hangot kap Ettől függetlenül nem védeni akarom, mert ha már csak a csengések is fülsértően szólalnak meg az épp elég baj.
-
martonx
veterán
Ez esetben mutasd meg légyszi hol itt a magenta csomag
https://www.telekom.hu/shop/mobil/havi-dijas-mobil-dijcsomagok?sku=jsku1754593877&contractType=newPostpaid&paymentType=FULL&preselectedTariffplanBundleSkuId=sku2910024
Mert itt nagyon nem azok az árak vannak, amiket te mondasz. Ellenben a többi külföldi szolgáltatóval. Érted az almát az almával hasonlítsuk össze, ne a körtével (spéci több előfizetéses Magenta csomaggal).
Jó hogy nem a Fővárosi Önkormányzati flotta áraival hasonlítod össze a külföldi szolgáltatók normál egy előfizetéses árait, és hozod ki, hogy de hát nálunk még jóval olcsóbb is a mobil előfizetés, mint tőlünk nyugatra -
Gondwana
addikt
Ugyanennyiért, ugyanettől a gyàrtòtòl, nem is külföldről rendelve, és még csak nem is panaszkodok, még nincs mire.
King Kong Mini (előtte Z5 Compact, majd Z5 Dual volt)
- csuklòpànt alapkövetelmény
- 2 sim + mikroSD pipa
- cpu-bòl (ugyanez van benne) az én hasznàlati szokàsaim mellett tudja, amit a két Sony - pipa
- ééés, végre nem tepsifon! A HTC HD2-m kb. ekkora, azt újkoràban mindenki nagynak mondta, szerintem meg ez az ideàlis telefon-méret.
- a cubotbòl nem nézem ki, hogy úgy széthulljon, mint a Sonyk. -
pècsimunkás
addikt
Nem, nem azért tart ott az ország ahol...
Alapvetően nyugati- vagy drágább árak mellett, harmatgyenge a legtöbb ember fizetése, és kénytelen "okosban" megoldani, hogy normàlisan éljen, jusson kicsit előre, vagy csak ne dögöljön éhen.
Lassan 6 éve Németországban élek. Itt a heti vagy havi bevásárlás lényegesen olcsóbb mint otthon! A fizut meg nem kell mondani, hol lényegesen több!
És ha már "okosban"... Meg fogsz lepődni, de Itt is lehet "okosban" autót szereltetni, autót mosatni, patyolatban mosatni, ezt-azt megvenni, akár még dolgozni is. -
Sinesol
veterán
Ezeket az árakat szolgáltatóknál kínálják, nincs benne semmi ferdítés, azokat kerestem meg, amik a sajátomhoz közel esnek tudásban. Fizetésarányosan persze drágább, de ettől még nem lesz extrém drága, 6k forint az minden, csak nem extrém drága. Nyilván lehet amugy trükközni, meg félszürke megoldásokkal operálni, de az nem épp öszehasonlitasi alap. Arról nem is beszélve, épp az ilyen "okosba megoldjuk" hozzállás miatt tart ott az ország ahol, számomra ez a legvisszataszítóbb része az országnak.
-
martonx
veterán
Hát én itt nem ezeket az árakat látom, amit te mondasz. A magenta éppen egy elég spéci csomag. Biztos vagy benne, hogy a külföldi áraknál is megtaláltad a legspécibb, legolcsóbb csomagokat?
Egyébként alapvetően nem azt akartam kihozni a hsz-emből, hogy nálunk külföldhöz képest sokkal drágább lenne egy ugyanolyan előfizu, hanem ha csak az általad mutatott (kicsit azért torzítottnak tűnő) számokat összeveted a Magyar - Angol, Dán átlagfizetéssel, akkor nálunk ez extrém drágának számít.
Miközben a magyar ember leleményességgel kipótolja, amit lehet és rengetegen trükköznek dual sim-es konfigokkal (lásd az egész Digi Mobil százezres bázisa), félszürke flottákba belépésekkel, amikhez alap, hogy kártyafüggetlen a telefonod. -
Sinesol
veterán
Sose értettem ezt az extrém drágaság dolgot, használtam külföldön is előfizut ott sem olcsóbb egy normál szolgáltatós előfizu. Általában a kisebb cégek feltöltős opciói olcsók, de többnyire eléggé megbizhatatlanok is. pl. Lebara.
Én most 6500-at fizetek havonta, ez Magenta csomaggal halozaton belül korlatlan beszelgetes és 20GB net, amit most épp 40GB-nak mutat, gondolom jarvany miatt plusz ajandekok miatt.
Dán és angol szolgáltatokat megnezve :
Telia: 15Gb net+korlatlan beszelgetés 150kr = kb. 7100ft
O2 : 12Gb net+korlatlan beszélgetés 17font =kb. 6800ft -
martonx
veterán
Egyrészt ez igaz, ha valakinek hirtelenjében 30K a plafon, akkor az annyi és kész. Viszont az emberek buták, és gondolom arra akart a cikk rámutatni, hogy 30K-ért nem telefont (pláne, amikor 360 a HUF - EUR árfolyam), csak ipari hulladékot lehet venni, és érdemesebb megoldani valahogy (kivárni plusz egy hónapot, hitelt felvenni, előfizuval együtt venni, bánom is én) hogy az ember 45K környékéről válasszon, ahol a normális minimál telefonok kezdődnek.
-
Mr.Silkó
veterán
Újabb ipari hulladék. Ezeket a cégeket büntetni kéne.
-
-
rnyk
tag
Köszi a tesztet. Igazi büntetésnek hangzik.
Nem értem ezeket a kicsit hozza rakok és veszek jó telefont hozzászólásokat. Aki 30k körül keresgél annak annyi van és nem 45.
Vagy rosszul látom? -
Dr. Romano
veterán
A második kamera nem szolgáltat ezen a telón semmilyen mélységadatot. Ezeket a fake blúros képeket csak a kamu 2. kamerás telók szokták csinálni.
-
rausi
csendes tag
Kicsit kevesebb ráfizetéssel inkább részletre vennék NORMÁLIS telefont, ha ilyen szörnyű helyzetben lennék. Pl a Xiaomi Note 8 at siman.
-
martonx
veterán
Magyarországon egyre kevésbé jellemzőek a normál hűségnyilatkozatos elofizuk, az extrém drágaságuk miatt. Ergo rengetegen használnak ilyen kártyafüggetlen, olcsó telefonokat.
A 25-30k telefon ár kedvezményt meg úgy értsd, hogy közben 2 évre vállalod az erősen túlárazott havi díjat, és nem bánod, hogy a piaci árnál magasabb készülék árakból jön le a kedvezmény :D
-
Sinesol
veterán
Ezeknek már csak azért sincs túl sok értelme, mert hűségnyilatkozat hosszabitasnal egy sima átlag csomag mellé jár 25-30k készülékkedvezmény, amihez 10-15k-t hozzátéve, gaykorlatilag fele ennyit befektetve lényegesen jobbat kaphat az ember...
Ha jól emlékszem otthoni csomag hosszabításához is jár készülékkedvezmény, szal még telós előfizu sem kell.. -
altecsóka
tag
válasz
Juhaszatti #24 üzenetére
Pár éve ugyanezt Xiaomi Redmi 6a néven árulták.
Kisebb kijelzővel (5,45"),fingerprint nélkül.
80 $ ez is,az is. -
Juhaszatti
addikt
válasz
fehér_ember #21 üzenetére
Pedig pár éve ennyiért sokkal jobb telefonokat lehetett kapni a Xiaomitól vagy a Meizutól. Sajnos nagyon eltolódott már ez az árkategória is.
-
tomson67
tag
Én is csak ezért olvastam el, mert Alice írta, máskülönben nem pazaroltam volna rá időt!
-
fehér_ember
addikt
Én azt sem tudtam hogy ennyiért is van okostelefon, okostelefon funkciókkal.
Kis ragasztót is adhatnának mellé és probléma megoldva. -
Hova tűntek az elefántok? Régebben bearanyozta napjainkat.
-
mrThomi
addikt
Hát minden tiszteletem de én biztos nem szennyezném se a kezemet sem pedig az oldalt ilyen cubot izékkal
-
törölt tag
Köszönjük a tesztet AliceWake
Kezdek kicsit megijedni, hogy aki nem ír valami szépet az úgy végzi mint azok a bizonyos csizmák az East Riverben
Fantasztiko!
-
HUN_Sector
őstag
Öcsém, ha a cubot king kong 3-am csinálna ilyen szintű képeket, örömömben lemennék hídba és hívhatnátok Margitnak.
-
jFox
addikt
Régen voltak jó készülékei a Cubot-nak. De mostanában mintha nagyon az alsó szegmenst célozta volna meg. Jó az X20Pro kivétel.
És ez a hurkalé akkumulátor....???
Anno volt nekem egy Cheetah 2 ami nagyon jó konstrukció volt és az ára is vállalható volt. Olyan 40k körül vettem. Akinek eladtam a mai napig használja.És ami B brand-nél ritka olyan 3 havonta jött rá frissítés.
Most a gyenge forint is sokat ront a telefonok ár/érték arányán. -
altecsóka
tag
A Cubot (+Nokia 2.2,Honor 8s) nagyon jo néven venné ha 8magos proci lenne bennük
De a Helio a22 szerényen csak 4magos,de az occo kategóriában jobb mint az mt6737,vagy
a 6739 amit sok 30ezer körüli telóban használnak.
Nekem 2 hónapig volt Nokia 2.2 de még a haragosomnak sem ajánlanám
Ez a proci (az a 22) viszont teljesen korrekt egy Redmi 6a- ban. -
SkiDev
őstag
Köszönjük a tesztet! Ettől függetlenül édesanyám Xiaomi 6A-ja is sokkal életképesebb 30 környékén. Közepes csomagban 13 darab Mátyásért hoztuk ki. Már lassan egy éve semmi baja nincs, jobb anyaghasználat, hangja és kamerája sem használhatatlan és több frissítést is kap, mint pl. a Mate 10 Prom....
-
-
zozzo72
aktív tag
Ammondó vagyok, inkább plusz 15 ropi, és ennél jobb telefont veszek.
Az igazat megvallva, nekem nincs is szükség überbrutál csúcstelóra..
-
_flamer
aktív tag
Hiába az alacsony ár, ennyiért is elvárható lenne, hogy legalább jól összerakott telefont adjanak ki a kezükből, ne olyat ami minden alkalommal amikor kiveszem a zsebemből szétesik.
-
martonx
veterán
Nekem Cubot X20Pro-m van, így elolvastam a cikket. Meglepett, hogy az R19 ennyivel bénább. Kemény 48K-ért (megboldogult január, amikor még 330 volt az EUR árfolyam) rendeltem az X20 Pro-t GearBest-től, ennyiért egészen korrekt telefon.
Fura, hogy az X20 Pro-ra azóta firmware frissítés is jött ki, bár tagadhatatlan, hogy le van maradva pár hónappal (új firmware-el jött az Android 9 2019 decemberi security update). Anno azért is választottam Cubot-ot, mert a fing ára mellett tiszta Android-ot ad, árához képest egészen tisztességes hardverrel, amihez 1 éven keresztül jönnek firmware update-ek, ergo az X20-amra még android 10 is fog érkezni valamikor a nyáron. 1 év után persze már nem jön, de egy 48K-s telefontól nem is várom el, hogy évekig kapja a frissítéseket -
-
bollokcs80
Korrektor
-
Mivel nagyon uborka időszak van elolvastam én is.
Alice az ilyen telefon tesztelését büntetésből kapja az ember, vagy a srácok hímsoviniszták és szívatnak? Én tuti ki*asztam volna már az ablakon egy ilyen szart....
-
Kanczy
veterán
Alice, olyan zseniálisan fogalmaztad meg, hogy az absztrakttal rávettél, hogy elolvassam a cikket
szerk.: Az első bekezdés ráduplázott, bravó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó és jó telefont láthatóan irtó nehéz összerakni, egy bizonyos árszint alatt pedig konkrétan kivitelezhetetlennek tűnik. A Cubot R19 sem jó, de éppen használható kategória. Pár apróságot leszámítva.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Azonnali játékos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EA Sports WRC '23
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest