- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karlitosz
tag
Na, nem akarok elhamarkodottan véleményt nyilvánitani de feltoltam ezt a romot és első indításkor már jött a wow feeling. Ahogy feloldottam a képzárt már egyből éreztem, hogy ez f@sza. Fürgébb lett sokkal wifi pedig sokat javult eddig gyári böngészőben bohóckodtam de mintha duplázták volna a sávszélességemet. 2 hetet azért tesztelek, ez csak első benyomások, de ezek mindenképp pozitívak.
Egyébkent ebben nem lehet wifi adaptert cserelni mint mondjuk egy laptopban? Vagy ez totál integrált?
-
Karlitosz
tag
Geekbuying, és 55eFtbe van így 27% ÁFAval, és bőgök, hogy így leszopattam magam, azt hittem hogy ezek a Cubok f@szányosak. Havernak van egy Cube asszem a 30GT csak 2Mag és 1Gram de simán helybehagyja ezt a fost, én azért bízok benne, hogy itt csak szofvteres gondok vannak.
-
Karlitosz
tag
Értem, csak a tervezőket nem, egy tabi, amit 90%ban netezésre használnak, miért pont a wifi chippen kell spórólni? Most nyomtam egy gyári visszaállítást, aztán tolom fel ezt a rom-ot.
Remélem ez jobb lesz, egyébként naggyából el lennék, de hogy pont a netezés egy fos rajta, sokszor úgy felb@ssza az agyam, hogy legszívesebben összehajtogatnám az egészt, szinte látom magamelőtt hogy pókhálósodik a kijelző és nyugalommal töltene el. -
ZS3NI
őstag
Én is úgy vettem észre, hogy a gyári böngésző a legjobb.
Custom ROMod van amúgy? vagy a gyári stock?
Én ezt nyúzom már egy ideje: http://www.slatedroid.com/topic/91121-tempestu39gt-roms-hybrid1/
-
gghrtz
őstag
Csak 1 nagy hibája van ennek is: Nem lehet bele SIM kártyát rakni.. Pedig nagyon elgondolkoztam rajta. Mert most itt van nekem az 5" FHD telefonom, de azért egy TAB mégiscsak 9", és max vennék hozzá valami olcsó DualSIM-es telefont, és arról osztanám a netet wifin az eszköznek.. Elgondolkodtató...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest