Új hozzászólás Aktív témák
-
Flinter
tag
További hasznos info:
"I found on 4PDA forums a clone of Cube U39GT. This model is iconBit NetTAB Thor ZX (NT-0907S) and I found a ROM on the iconBit ftp."
http://www.slatedroid.com/topic/103945-new-compatible-rom-from-u39gt-clone-iconbit-nettab-thor-zx/
-
Flinter
tag
válasz
davesopron #204 üzenetére
Szervusztok!
Biztatásul mindenkinek:
A #204 davesopron által linkelt helyről leszedve ( https://www.debian-administrator.eu/android/cube-u39/ - igen, annak is a legalsó felén van: "HOT TO INSTALL GUIDE FOR 4.4 ROM.") frissítettem a ROM-ot 4.4-re.A sebesség-növekedés döbbenetes: Eddig (1.06 ROM-al) csak akadozott-bukdáscsolt, most ezzel teljesen használható lett a tablet.
Danke sőn
-
vajonmilesz
csendes tag
sziasztok,
autós szivargyújtós töltő használ hozzá valaki?
amennyiben igen, milyet? hány volt, hány amperest? mennyit bír el a tablet?
5V/2A? 9V/2A? 12V/2A?
S ha használ valaki ilyet, akkor melyik verziót? amelyik szivargyújtós és tűtöltős végződésű, vagy olyat, amelyik tű töltős és USB végződésű, és ezt dugja be autós szivargyújtóba dugott USB-s töltőbe?
és tényleg nem lehet micro usb-s töltővel tölteni?
köszi előre is a válaszokat.
v. -
JOS RT
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem már korábban nekem is ezt a kütyüt. Sajnos szinte az első naptól villog a képernyője.
Kezd kicsit elegem lenni belőle. Tudna valaki segíteni? Mit lehet ezzel tenni? Az akku lemerítés- teljes töltést már próbáltam és semmi változás nincs. A következő amire gondoltam az egy 5 kilós kalapács....
Kedves Kütyüguruk segítsetek. -
dheadz
csendes tag
Sziasztok,
Egy érdekes dologra lettem figyelmes: nekem is fel kellett tennem 1 új firmware-t (sajnos végtelen ciklusba került a gép boot közben), és utána ért a meglepetés, hogy egyáltalán nincs hang...Kipróbáltam többféle ROM verziót, majd a netet bújva kiderült, hogy valószínűleg az én tabletem nem a sima U39GT, hanem U39GT-W. A hátlapon a sorozatszám: U39GTW16GBWxxxxxxx.
Eddig úgy tudtam, hogy a W csak a fehér színű verzióra utal (megkülönböztetendő a feketétől).
A Cube oldaláról nagy nehezen leszedtem a W-s firmware-t, és utána szerencsére "visszakaptam" a tabletem hangját
Érdekelne, hogy más is tapasztalt-e ilyet?A frissítéshez: az említett cikkben is szereplő hangerő fel és bekapcsoló gomb nyomva tartása szükségtelen , nekem legalábbis nem kellett. Ehelyett az "RKBatchTool" progiban a Switch-re kell kattintani, és ezután fog az 1-es liláról zöldre váltani.
-
Cyone
tag
válasz
davesopron #208 üzenetére
Szia!
A hétvégén sikerült nekem is felrakni a 4.4-es ROM-ot. De, még nem használtam annyi ideig, hogy az akku használatról képem legyen. De, a rendszer sebességével megvagyok elégedve (eddig). -
Rhyno
csendes tag
Sziasztok! Sikerült felraknom a 4.4-et, és nekem 2-3 nap használat után bejött. Eddig az eredeti gyári volt rajta, amivel sokszor akadt és még kikapcsolva is merült, de ezzel az újjal ezek megszűntek. Nincs rajta sok felesleges tyúklábas program, csak az alapok, lehet ezért is spórol jobban az erőforrásokkal. Szerintem mindenképpen érdemes felrakni.
-
Cyone
tag
válasz
davesopron #201 üzenetére
Szia!
Az akku hogyan birja ezzel a 4.4-es ROM-al? Az előző ROM-okhoz képest? Ha, lesz időm hétvégén, akkor én is kipróbálom.
-
Rhyno
csendes tag
válasz
davesopron #204 üzenetére
Vak vagyok, köszi!
-
davesopron
csendes tag
Szia! A fejlesztő oldalán a How to install résznél elég részletesen le vannak írva a lépések, én is ez alapján csináltam. Ha magyarul jobban tetszene a dolog, a tablet logoutos tesztjében megvannak magyarul is a lépések.
-
Rhyno
csendes tag
válasz
Szia! Nagy kérés lenne, hogy írd le lépésről lépésre, hogy kell lecserélni 4.4-re a gyári ROM-ot? 2 éve csináltam ilyet utoljára, egy Onda tableten, akor majdnem elb....tam, most nem szeretném... Előre is köszi!
-
Karlitosz
tag
válasz
Na ez jó hír, én még lusta voltam felrakni.
Egyébként sok felől jókat hallani a 4.4es androidról.
Saját tapsztalat asszonynak nemrég vettem új telót thl t6s azon gyári 4.4 és az is hasít,
jobban mint az én thl w8-am pedig ugyanaz a hardver a kettőbe (majdnem) -
Karlitosz
tag
Sziasztok!
Ígéretes ROM érkezett!
Valós KitKat 4.4 !
Lényeg: Wayteq kiadott egy tabit aminek a hardvere teljesen egyezik a Cube-bal ergo minden driver ua. ezen kicsit még csiszoltak és ez a ROM elérhető ezen az oldalon (oldal alja).
Még én is most húzom le, kíváncsi leszek, az első benyomások mindenki részéről pozitívak.
Itt egy fórum melyen rá lehet akadni a KitKat előtti legjobb ROM-ra is (sztem). -
koston
csendes tag
Hello mindenki,
Szerintetek melyik rom a legjobb ehhez a tablethez (wifi,gyorsaság,aku)? Jelenleg ez a romom fut tempestu39gt-roms-hybrid1, elvagyok vele de ha szerintetek van jobb akkor szívesen megválnék tőlle.
Köszi szépen!
-
dinin
tag
válasz
davesopron #193 üzenetére
Nekem ez megvan. Most töltöm fel, ha kész lesz küldöm a linket. Viszont nekem ez omlott mindig össze, a legújabb, ami innen letölthető stabilabb.
v2.1-TGR's-U39GT 1.04+1.06Kernel+Mods+Apps+Tweaks -
davesopron
csendes tag
válasz
Karlitosz #192 üzenetére
Szia!
A második (vasil_d féle) ROM-ból megvan neked a V2 verzió? Nekem már csak a V2.2-t sikerült letölteni, de az folyamatosan összeomlik (ahogy olvastam, több embernél is), pedig amíg megy, elég jó... A V2-vel is voltak ilyen problémák? Ha az megy problémamentesen, meg tudnád valahogy osztani?
Köszi előre is!
-
Karlitosz
tag
Szia!
Igen ez a fórum halott, amikor vásároltam ezt a tabletet nem hittem volna, hogy ilyen kevés magyar felhasználó lesz.
ROM 1:
Amit linkeltél fórumot ott ajánlanak KitKat-ot a tabinkhoz ez a rom:
http://www.arctablet.com/blog/forum/ifive-x-models/rom-fnf-ifive-x2-android-4-4-2-kitkat-custom-rooted-firmware-based-on-v2-0-2-20140219/#p39191
Próbáltad már jó a miénkhez is?ROM 2:
Szintén az arctableten összedobtak egy olyan ROM-ot ami különböző ROMokból van ötvözve.
Mindegyikből kiszedték ami a legjobb és összepakolták egybe. Ezt a romot most húzom lefele, majd kiderül mit tud.
http://www.arctablet.com/blog/forum/crewrktablets-rk3188-entwicklung-customroms-development-croms/request-4-4kk-rom-for-cube-u39gt-iconbit-thor-zx/page-7/#p44446Elnézést a konkrét link bemásolásokért de hiába nyomok a link gombra nem csinál semmit....
-
dinin
tag
Na ez a fórum halott...
Készülőben vagy egy kitkat rom a tabhoz, de még elég kezdetleges állapotban van.
Egyenlőre sem az érintőképernyő nem reagál, sem pedig a kamera nem működik.
Akit érdekel a projekt, vagy hozzá tudna rakni valamit a fejlesztéshez az itt megtalálja a fórumot: http://www.arctablet.com/blog/forum/crewrktablets-rk3188-entwicklung-customroms-development-croms/request-4-4kk-rom-for-cube-u39gt-iconbit-thor-zx/ -
dinin
tag
Készítettem egy videót arról, hogy mi történik, ha 1.04 alapú, vagy iconbit rommal próbálok videót nézni. Általában elforgatás után jelentezik a hiba, de sokszor csak úgy váratlanul is megtörténik.
http://youtu.be/RVxCPTrsESI -
Brogyi
őstag
Van KitKat a "w"-vel kezdődő sorszámmal rendelkezők számára.
-
Karlitosz
tag
Igen, meglepő, hogy sokkal pörgősebb vele, ami külön tetszik, hogy alapból százalékos akku kijelzést használ ami számomra nagyon pozitív, ráadásul rendesen mutatja a merülés állapotát. A gyári böngészővel ez a rom tényleg hasít. Eddig teljesen pozitív benyomások értek. Amit észreveszek, hogy gyorsabban merül, sztem az 1.06os rom lassúsága kapcsolatban lehet azzal hogy az a rom kevésbe meríti az akkut. De jobb ez így inkább merüljön hamarabb de pörögjön. Mivel a wifi az egyik legnagyobb energia zabáló gyanítom, hogy a wifi rovására növelték az akkuidőt. Na de mind1 is ez a rom kíméletlenebb az akkuval de legalább pörög.
Kérdésedre válaszolva, a főképernyőről az a nagy bumszli mappát még én sem tudtam eltüntetni, ötletes lenne csak valahogy engem is zavar. Ha rájövök írok majd.
-
Samott
addikt
Tenyleg gyorsabb lett vele, de a konyvtarakat a nyitolaprol hogyan lehet eltuntetni?
-
Karlitosz
tag
Na, nem akarok elhamarkodottan véleményt nyilvánitani de feltoltam ezt a romot és első indításkor már jött a wow feeling. Ahogy feloldottam a képzárt már egyből éreztem, hogy ez f@sza. Fürgébb lett sokkal wifi pedig sokat javult eddig gyári böngészőben bohóckodtam de mintha duplázták volna a sávszélességemet. 2 hetet azért tesztelek, ez csak első benyomások, de ezek mindenképp pozitívak.
Egyébkent ebben nem lehet wifi adaptert cserelni mint mondjuk egy laptopban? Vagy ez totál integrált?
-
Karlitosz
tag
Geekbuying, és 55eFtbe van így 27% ÁFAval, és bőgök, hogy így leszopattam magam, azt hittem hogy ezek a Cubok f@szányosak. Havernak van egy Cube asszem a 30GT csak 2Mag és 1Gram de simán helybehagyja ezt a fost, én azért bízok benne, hogy itt csak szofvteres gondok vannak.
-
Karlitosz
tag
Értem, csak a tervezőket nem, egy tabi, amit 90%ban netezésre használnak, miért pont a wifi chippen kell spórólni? Most nyomtam egy gyári visszaállítást, aztán tolom fel ezt a rom-ot.
Remélem ez jobb lesz, egyébként naggyából el lennék, de hogy pont a netezés egy fos rajta, sokszor úgy felb@ssza az agyam, hogy legszívesebben összehajtogatnám az egészt, szinte látom magamelőtt hogy pókhálósodik a kijelző és nyugalommal töltene el. -
gghrtz
őstag
válasz
Karlitosz #168 üzenetére
Nem tudom nekem az 1.06 egész jól kijelezte az akku üzemidőt. A wifi úgy ahogy van egy nagy szart se ér. Ez köszönhető a benne lévő gagyi chipnek, és az alumínium hátlapnak is. ROM-ot már ne nagyon várj erre. Igazából én vettem egy Onda v975m-et, amivel még nincs bajom annyi. Az akku kicsit lagymatag benne(4-6 óra...) és szoftveres gondok is vannak. (Egy két bug, a felület akad, pedig a HW-nek simán bírnia kellene). De összeségében a v975m sokkal jobb, mint az u39gt. (a wifi is kegyetlen jó benne) Egyébként ezt a soc-t csak HD felbontásig szabadna tabletba rakni. Afelett kín szenvedés tud lenni.
-
Karlitosz
tag
Elég gyenge a fórum, vagy ilyen kevés ember birtokol ilyen tabit?
2 hét tesztelés után elmondhatom, hogy nem valami nagy szám az 1.06os rom sem.Akku:
Egyrészt valahogy hülyén kezeli az akkut vagy olyan mintha nem tudná lekérdezni mennyi van még benne.
Értem ezalatt, hogy sokáig mutat pl 100%ot aztán kb 1 perc leforgása alatt leesik mondjuk 92%ra aztán megint sokáig ott marad, aztán megint hirtelen esik majd 10%ot. Kicsit fura....Sebesség:
Egyébként még most sem vagyok kibékülve a sebességgel, a gyengébb hardwerű telóm sokkal gyorsabb, ugyanúgy 4.2.2 androiddal.Wifi:
Olyan érzésem van mintha szar lenne hozzá a driver. Mintha mindig amikor nethez kell nyúlni újra kell neki csatlakozni, ezt úgy értem, hogy pl van egy link rányomok és pillanat alatt jön a böngésző, de utánna hosszú másodpercekig csak teker teker látom a fehér body-t és nem történik semmi, majd valahogy magához tér és lassan elkezdi betölteni az oldalt. Jelzem, hogy Chrome-t használok, mert a gyári böngésző még lassabb.
Remélem ez csak valami szoftveres gebasz, nem ilyen silány a wifi-je.Konklúzió:
Remélem valamilyen csapat dolgozgat valami penge ROM-on mert nincs valami nagy kínálat és ami van is elég gyenge. Vagy esetleg tudtok ajánlani valami pöpecet? -
dinin
tag
válasz
Karlitosz #162 üzenetére
Sajnos az archtablet rom nem nagyon segít rajta. Szerintem a felbontást nem bírja, elvégre a mali 400 nem mai gyerek.
Az előző bejegyzésem óta helyreállt a tablet, a vibrálás egy teljes lemerítés/ töltés után megszűnt. Az új töltővel gyorsabban is tölt, tovább is bírja.
Ha érdekel valakit akkor én akár már 50-ért megválnék az enyémtől. Új töltővel, védőfóliákkal, egy fedlapos és egy billentyűs tokkal. Egyszer volt szétszedve, mert a hangszórót a felső nyílásba raktam, hogy ne legyen olyan könnyen letakarható fogás közben.
-
Karlitosz
tag
Bevezetés:
Sziasztok 3 napja kaptam kézhez a postától ezt a Cube tabit.
Egyébként megszűnt a vám kánaán, mivel ÁFA-t kellett fizetnem, így van mindennel együtt 55eFtba.
Telefonom: ThL W8 azaz 4*1,2Ghz + 1GB RAM.Lényeg:
Ezt csak azért érdekes, mivel a tabiba elvileg erősebb a proci is és a RAM is dupla annyi.
Mégis egy laggolós lassú retek az egész, a telómhoz képest. Még gyári rom-mal szenvedek, de most szántam el magam, hogy az előző hozzászólásokban tárgyalt 1.06-ost felteszem. Nagyon remélem, hogy csak a stockrom ilyen gyász, mert ha ez így marad, hogy egy sima lap görgetés megfogja a tabit akkor az elég gáz.
Remélem nem a nagy kijelző fogja a hardvert, mert a telómba csak félHD van de olyan fürge mint állat.
Ha tudom akkor nem is választok ilyen nagy felbontású kijelzőt.Vélemények?
-
gghrtz
őstag
-
gghrtz
őstag
Ezt ma kipróbálom
Egyébként a valószínűleg a hangszórónál bemegy a por
Szerintetek valahogy kilehetne takaritani?
-
dinin
tag
Tegnap este töltés közben kikapcsolt a tabom, majd egész estés töltés után sem kapcsolt vissza. Munka közben még megpróbáltam párszor elindítani, néha be is jött egy eléggé szétesett (kijelző hibásnak tűnő) cube logo, aztán vettem egy új töltőt, és láss csodát a tab tölt, elindul, működik.
DE
A képernyő azóta folyamatosan vibrál, főleg világosabb színeknél, magas fényerőn látni, de minden esetben az elviselhetetlenségig zavaró módon. Nem tudom talán a régi gyári töltő túlfeszt adott le, vagy valami más oka van, de nem fűzök hozzá már nagy reményeket.
Ha valakinek volt hasonló tapasztalata, kérem írjon, adjon tanácsot. Garancia nem játszik, mert nem fogom kifizetni megint a postaköltséget, a vámot, ezért a rakás @&#Ł ért.
Vágódeszkának még jó lesz.
https://www.youtube.com/watch?v=R6WuHzE-1fk -
gghrtz
őstag
-
Tozso1
csendes tag
Sziasztok,
Bocsi hogy ide írok, de Cube-al kapcsolatos fórumot itt találtam.
Januárban rendeltem a Pandawill-ről egy Cube U55GT-t (sajnos ez hiba volt), ami február végére meg is jött (nem china freeship, hanem TNT + 8 dollárért)
Elsőre jónnak tűnt az eszköz, de amikor a GPS részével kezdtem el foglalkozni, azt tapasztaltam annak ellenére hogy azt írta ki hogy "ON", (néhány órán keresztül a szabadban hagyva) sem talált pozíciót (több szoftverrel is kipróbáltam).
Pandawill-el napi szinte levelezek, a mai tanácsuk vigyem el egy helyi hivatalos szervizbe (hova-kihez),
8 dollárt ajánlottak fel ha elfogadom így az eszközt. Visszaküldeni drága kb 13.000ft.
Van ötletek mi tehetnék? megbízható szervizt tudtok ajánlani?
Segítségetek előre is köszönöm!
Üdv. -
gghrtz
őstag
JUPPI! Remélem tényleg jó is lesz, mert sajna elég sok gyermekbetegsége van a cuccnak. (Néha percekig alig reagál) Olyan kérdésem lenne, hogy nektek ment már be por az üveg és a kijelző közé? Sajnos nekem igen
-
dinin
tag
Én inkább az ifive x2-t venném ebben a kategóriában. Már van rá kitkat is, erre meg nem igen fog kijönni több frissítés. Nekem az 1.04 alapú romoknál filmlejátszás közben hirtelen szétesik, becsíkozódik a kép, és kikapcsol a tablet. 1.06 alapú romoknál nincs ilyen hiba, azonban a futó programok közötti váltás nem működik, és sok a laggolás.
Amúgy jó gép lenne, ha volna rá egy rendesen összerakott rom.
Ha érdekelnek még részletek, akkor privát üzenetben írj!
Ha valaki más is tapasztalta a kikapcsolgatásokat, fagyásokat 1.04-es romokkal, írjon!
Köszi! -
Karima
őstag
Sziasztok! Most tervezek vennei egy 9"-es tabletet 200USD körül, és eddig ez a befutó. Akinek van már ilyen, az nyugodt szívvel ajánlja, vagy ebben az árkategóriában van jobb? (Itt a fórumon azért olvastam 1-2 hibájáról, de máshol meg csak 5 csillagos véleményekkel találkoztam.)
Ja és a kültéri használat mennyire "gáz"? Tehát pl tűző napsütésben már nem nagyon lehet használni a gyenge fényerő miatt, de árnyékban azért használható? Előre is köszi a segítséget, tanácsokat -
dinin
tag
Sziasztok!
Eladóvá vált a tabletem. Egy hónapos, még a fóliák is rajta vannak. Kis hiba van a hangszórók felőli oldalán, egy rosszul sikerült szétszerelési kísérlet miatt. Nem nagyon feltűnő, és a működést sem befolyásolja. 2 ajándék fóliával, fedlapos egyedi védőtokkal adom. http://www.jofogas.hu/komarom_esztergom/Cube_u39gt__9_inch__2gb_16gb_Hd_felbontasu_tablet_14282474.htm -
Fixer98
csendes tag
Szia azt megtudnád nézni nekem hogy modern combat 4 vagy hasonló fps játékok elmennek-e élvezhető sebességgel? Köszi
-
Brogyi
őstag
Nálunk mintha elkaptam volna a hibát. Két tipusú töltőm van. A gyári ami US dugós, az nem jó.
Kikapcsolgat, újraindul. Vettem egy EU töltőt (ez is kinai), és azzal kikapcsolom, és látom az akksi szimbolumot. Azért meg kell még várni míg ezis átmelegszik.
Az EU töltő az egészségesebb, mert az US változatnál simán rá lehet nyulni a ~230V-ra. Mivel a lányoké, így biztos, hogy elveszem az US töltőt. -
Brogyi
őstag
Állítólag ez firmware hiba. Most, hogy használjuk ki fog derülni. Valószínűleg ZS3NI ezért nem vette észre, mert ő cserélt rögtön firmware-t. Mindenesetre jobban örülnék neki mint a hardware hibának.
Akinél jelentkezik ez a kikapcsolgatás az probálja kicserélni a firmware-t [erre]. -
gghrtz
őstag
Meg nem esedekes, de ha egy picit nagyobb akku beleferne, azt tudnam dijazni. Nektek nem lotyog az akksi amugy?[link]
-
gghrtz
őstag
Valaki probalta mar felnyitni a hatuljat a cuccnak?
-
benyo
tag
Hi,
vkinek tapasztalat evvel az oldallal?már régóta szemezek evvel a típussal, most nem tudom, hogy áll az akksi mizéria a kínai/szingapúri postával..
-
Brogyi
őstag
Kicsit több időm volt ránézni tesztelni, és bizony megy a 1080p.
Valami nem ment jól a múltkor.
Most a super su akarta frissíteni magát, de a következő restart-nál simán ment.
Azért kiváncsi vagyok mennyit bír az akksija, és a töltés hogy fog lezajlani nálam. Lesz-e kikapcsolgatás? -
Brogyi
őstag
Kaptam egy tanácsot a widget-re. Amíg kijavítják használjátok a "powerful control"-t. Letölt, és megy.
Ha az akksit jobban használj akkor nem érdekel a többi bug.
A win7-es frissítésre pedig valószínű az volt a hiba, hogy az előlapi USB csatlakozót használtam. Állítólag hátulról megy. Jó is az
Most nem tudom kiprobálni. Probáljátok ki ti. Egyébként a driver felment ,felismeri az eszközt, de az "1"-es ikon nem zöldült meg. Amúgy is 4-et tud kezelni,de a frontlapi USB-t nem látja. Érdekes, akkor miért ismeri fel? No ennyi. -
Samott
addikt
Szivas van, de nem a tabla hibaja: Simpsons tapped out tegnap azt mondta hogy nincs eleg hely a frissiteshez, torolgettem egy kicsit de csak nem akar felmenni. Most mar ott tartok hogy tenyleg rohadt sok szabad hely van (tobb min 1GB) de igy is arra hivatkozik hogy nincs eleg szabad hely. Honnet veheti ezt? Volt mar ilyen, a factory reset se segitett, csak az andorid ujrahuzasa. Nem jatszanam el feleslegesen ujra.
-
Brogyi
őstag
Upgradeltem én is, de nálam nem jól jelez ki a power control widget. Talán energigazdálkodásnak fordították.
1080p nem megy. Egyébként jó. Nálatok mi a helyzet? Ja, és csak XP alol tudtam upgradelni, mert a win7/x64 nálam nem működött az USB driver. Antutu kicsit gyorsabb. CWM is van, ez pozitív. Egy kicsit mókoltak az akksi körül is, de ezt most nem tudom tesztelni. Talán karácsony után.
Addig ha van ötlet akkor toljátok.SD kártya nem volt benne. -
gghrtz
őstag
Nem rossz! Remelem tenyleg jobb lesz az uzemido.. Mar csak valami jo kis 4.4 kellene erre, es akkor tuti, hogy popec lenne a sebesseg. Egyebkent ez a multi taskinging szerintem nagy hulyeseg ebben. Nem latom semmire ertelmet es nehezen is kezekheto meg csak nelaggoltatja a rendszert.
-
gghrtz
őstag
1.06-os firmware Azt ígérik, hogy jobb lesz az akku üzemidő. Meglátjuk!
-
Flinter
tag
Üdv,
ha valakinek szüksége van egy barna, bőr CUBE U39GT tokra, keressen meg privátban.
Véletlenül 2-t rendeltem - meg is jött mindkettö. -
ZS3NI
őstag
Én is úgy vettem észre, hogy a gyári böngésző a legjobb.
Custom ROMod van amúgy? vagy a gyári stock?
Én ezt nyúzom már egy ideje: http://www.slatedroid.com/topic/91121-tempestu39gt-roms-hybrid1/
-
gghrtz
őstag
Eddigi tapasztalataim a tabrol:
Nem rossz, de sebessegben nem is tul jo. Elegge be volt mar lakva es botranyosan lassu lett sajnos. Csinaltam egy gyari resetet es csak a legszuksegesebbeket raktam fel ra. Ugy vettem eszre a gyari bomgeszovel a legjobb. Osszegezve nem rossh, de a gyenge ram savszelesseg miatt a fulhd nagyon nyog alatta. ( szerencsetlwn mali400-rol mar nem is beszelve.) Remenykedem benne, hogy a gyarto valami jo rommal orvosolni fogja a hibakat. -
gghrtz
őstag
Felraktam tolteni este es reggel nem toltott fel. Szoval egyaltalan nem tolt. Vettem a tescoban egy minosegi toltot aminek nem ilyen atalakitos a toltoje. Remelem ez mar jo lesz. Egyebkent a tv stickemnek is ugyanabban az elosztoban elromlott a 2 amperes usb-s toltoje pedig egy marciusban vett tulfeszvedelmes eloszto..... Bar lehet nincs koze hozza, mindenesetre a tv sticknek is ez volt a masodik toltoje.. Mind a 3 ugyanabban romlott el....
-
dark-zso
csendes tag
Van 5db kijelzővédő fóliám illetve egy tokom kifejezetten ehhez a típushoz. Itt lehet megnézni őket:
http://www.aliexpress.com/snapshot/270600133.html
http://geekbuying.com/item/Special-Leather-Hard-Case-for-9-inch-Cube-U39GT-Tablet-PC---Red-321223.html
A fóliák 400 Ft/db vagy egyben 2.000 Ft. A tok 2.500 Ft + posta. Ha érdekel valakit írjon privátot.
-
Samott
addikt
zoltan6: geekbuyingrol adapterrel erkezett az amcsi tolto, de teljesen jol mukodik. Amugy ha kinabol rendelgetsz erdemes venni parat: SKU: 3529
gghrtz: jol tetted, en is azzal kezdtem, nem eleg hogy bubis volt de meg a kontrasztot is elcseszte.
Van mar 3Gs is: Cube Talk9 U39GT - mas procit kapott ha jol latom
-
gghrtz
őstag
Leszedtem a tetejerol a foliat es igy a fenyero es a kep sokkal jobb lett. Nem tudom milyen folia volt ez de mosta a szineket.
-
zoltan6
addikt
érdeklődnék,hogy aki már rendelt a geekbuying.com-ról,adnak hozzá európai szabványú hálózati töltőfejet? vagy legalább valami átalakítót? mondjuk én nem ezt szeretném,hanem a Cube U55GT-t.
-
gghrtz
őstag
Helló! Na megjött a tab! Eddig nagyon jó, bár szinte csak töltöttem, mert full 0-án volt az akku. Olyan kérdésem lenne, hogy másnak is picit fura a kijelző üvege? Úgy értem, hogy nem teljesen tiszta, olyan mintha maszatos lenne. Vagy ez a gyári fóliától lehet? (Azt ráadásul nem jól rakták fel, mert az egyik oldalán a keretnél bubis lett, mert hozzáért a kerethez)
-
Brave_86
aktív tag
Sziasztok Srácok !
Gratula azoknak, akiknek már sikerült beszerezni egy ilyen tabot!
Régóta gondolkodok és olvasgatok már róluk, hogy vajon melyiket/honnan kellene beszerezni?
Amely hardverileg viszonylag időtálló és a supportja is megfelelő.
Mióta megjelent ZS3NI írása, az alapján elég kellemes készülék lehet.
Most főleg hozzátok irányulna a kérdésem. Mennyire vagytok megelégedve vele?
Pár szóban tudnátok -e jellemezni? Pro vs kontra a használattal kapcsolatban.
(a tulajdonságaival tisztában vagyok) Főleg az aksi érdekelne, meddig bírja?
Átlagos használatra lenne a játékok kevésbé fő szempont, főleg net, olvasás, néha videók.
A netet mobillal osztanám utazás közben, viszont a wifi erőssége is érdekelne, hogy mennyire használható, szakad -e stb.?
Úgy láttam nem nagyon van ár/érték arányban jobb ajánlat, vagy esetleg rosszul tudom, vagy várható valami a közeljövőben?
Merimobiles -nél most $199, 5% OFF CINCO coupon code-al.Köszönöm a válaszokat.
További kellemes hétvégét.
Üdv:
P. -
Brogyi
őstag
Mi a tapasztalatotok a gyári töltőjével? Melegszik? Tölteni egyszerre, és közbe használni bírja?
Nálam mintha túlmelegedne, és kikapcsol, majd hül és újra tölt, de ez így nekem túl kinai.
Szóval mi a helyzet nálatok? Jöhet jó, és rossz tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged