- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Két OnePlus Turbo is várható?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Órával és fülhallgatóval is készül a Xiaomi karácsonyra
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
davesopron
csendes tag
válasz
Karlitosz
üzenetére
Szia!
A második (vasil_d féle) ROM-ból megvan neked a V2 verzió? Nekem már csak a V2.2-t sikerült letölteni, de az folyamatosan összeomlik (ahogy olvastam, több embernél is), pedig amíg megy, elég jó... A V2-vel is voltak ilyen problémák? Ha az megy problémamentesen, meg tudnád valahogy osztani?
Köszi előre is!
-
gghrtz
őstag
válasz
Karlitosz
üzenetére
Nem tudom nekem az 1.06 egész jól kijelezte az akku üzemidőt. A wifi úgy ahogy van egy nagy szart se ér. Ez köszönhető a benne lévő gagyi chipnek, és az alumínium hátlapnak is. ROM-ot már ne nagyon várj erre. Igazából én vettem egy Onda v975m-et, amivel még nincs bajom annyi. Az akku kicsit lagymatag benne(4-6 óra...) és szoftveres gondok is vannak. (Egy két bug, a felület akad, pedig a HW-nek simán bírnia kellene). De összeségében a v975m sokkal jobb, mint az u39gt. (a wifi is kegyetlen jó benne) Egyébként ezt a soc-t csak HD felbontásig szabadna tabletba rakni. Afelett kín szenvedés tud lenni.
-
dinin
tag
válasz
Karlitosz
üzenetére
Sajnos az archtablet rom nem nagyon segít rajta. Szerintem a felbontást nem bírja, elvégre a mali 400 nem mai gyerek.
Az előző bejegyzésem óta helyreállt a tablet, a vibrálás egy teljes lemerítés/ töltés után megszűnt. Az új töltővel gyorsabban is tölt, tovább is bírja.
Ha érdekel valakit akkor én akár már 50-ért megválnék az enyémtől. Új töltővel, védőfóliákkal, egy fedlapos és egy billentyűs tokkal. Egyszer volt szétszedve, mert a hangszórót a felső nyílásba raktam, hogy ne legyen olyan könnyen letakarható fogás közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Light of Motiram - A kínai Horizon klón egyelőre parkolópályára került
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- Gaming notebook topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Macbook Pro M3 Max 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Asztali PC , i5 9500T , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Xiaomi 15 Ultra 5G 16/512GB Dual SIM Mobiltelefon
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Add el, és vegyél egy újat én azt mondom. Még most amíg új egész jó áron megtudsz szabadulni tőle. Kompletten mennyiért vetted? Meg honnan?