- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dinin
tag
válasz
davesopron #193 üzenetére
Nekem ez megvan. Most töltöm fel, ha kész lesz küldöm a linket. Viszont nekem ez omlott mindig össze, a legújabb, ami innen letölthető stabilabb.
v2.1-TGR's-U39GT 1.04+1.06Kernel+Mods+Apps+Tweaks -
dinin
tag
Na ez a fórum halott...
Készülőben vagy egy kitkat rom a tabhoz, de még elég kezdetleges állapotban van.
Egyenlőre sem az érintőképernyő nem reagál, sem pedig a kamera nem működik.
Akit érdekel a projekt, vagy hozzá tudna rakni valamit a fejlesztéshez az itt megtalálja a fórumot: http://www.arctablet.com/blog/forum/crewrktablets-rk3188-entwicklung-customroms-development-croms/request-4-4kk-rom-for-cube-u39gt-iconbit-thor-zx/ -
dinin
tag
Készítettem egy videót arról, hogy mi történik, ha 1.04 alapú, vagy iconbit rommal próbálok videót nézni. Általában elforgatás után jelentezik a hiba, de sokszor csak úgy váratlanul is megtörténik.
http://youtu.be/RVxCPTrsESI -
dinin
tag
válasz
Karlitosz #162 üzenetére
Sajnos az archtablet rom nem nagyon segít rajta. Szerintem a felbontást nem bírja, elvégre a mali 400 nem mai gyerek.
Az előző bejegyzésem óta helyreállt a tablet, a vibrálás egy teljes lemerítés/ töltés után megszűnt. Az új töltővel gyorsabban is tölt, tovább is bírja.
Ha érdekel valakit akkor én akár már 50-ért megválnék az enyémtől. Új töltővel, védőfóliákkal, egy fedlapos és egy billentyűs tokkal. Egyszer volt szétszedve, mert a hangszórót a felső nyílásba raktam, hogy ne legyen olyan könnyen letakarható fogás közben.
-
dinin
tag
Tegnap este töltés közben kikapcsolt a tabom, majd egész estés töltés után sem kapcsolt vissza. Munka közben még megpróbáltam párszor elindítani, néha be is jött egy eléggé szétesett (kijelző hibásnak tűnő) cube logo, aztán vettem egy új töltőt, és láss csodát a tab tölt, elindul, működik.
DE
A képernyő azóta folyamatosan vibrál, főleg világosabb színeknél, magas fényerőn látni, de minden esetben az elviselhetetlenségig zavaró módon. Nem tudom talán a régi gyári töltő túlfeszt adott le, vagy valami más oka van, de nem fűzök hozzá már nagy reményeket.
Ha valakinek volt hasonló tapasztalata, kérem írjon, adjon tanácsot. Garancia nem játszik, mert nem fogom kifizetni megint a postaköltséget, a vámot, ezért a rakás @&#Ł ért.
Vágódeszkának még jó lesz.
https://www.youtube.com/watch?v=R6WuHzE-1fk -
dinin
tag
Én inkább az ifive x2-t venném ebben a kategóriában. Már van rá kitkat is, erre meg nem igen fog kijönni több frissítés. Nekem az 1.04 alapú romoknál filmlejátszás közben hirtelen szétesik, becsíkozódik a kép, és kikapcsol a tablet. 1.06 alapú romoknál nincs ilyen hiba, azonban a futó programok közötti váltás nem működik, és sok a laggolás.
Amúgy jó gép lenne, ha volna rá egy rendesen összerakott rom.
Ha érdekelnek még részletek, akkor privát üzenetben írj!
Ha valaki más is tapasztalta a kikapcsolgatásokat, fagyásokat 1.04-es romokkal, írjon!
Köszi! -
dinin
tag
Sziasztok!
Eladóvá vált a tabletem. Egy hónapos, még a fóliák is rajta vannak. Kis hiba van a hangszórók felőli oldalán, egy rosszul sikerült szétszerelési kísérlet miatt. Nem nagyon feltűnő, és a működést sem befolyásolja. 2 ajándék fóliával, fedlapos egyedi védőtokkal adom. http://www.jofogas.hu/komarom_esztergom/Cube_u39gt__9_inch__2gb_16gb_Hd_felbontasu_tablet_14282474.htm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged