- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
-
Brogyi
őstag
Upgradeltem én is, de nálam nem jól jelez ki a power control widget. Talán energigazdálkodásnak fordították.
1080p nem megy. Egyébként jó. Nálatok mi a helyzet? Ja, és csak XP alol tudtam upgradelni, mert a win7/x64 nálam nem működött az USB driver. Antutu kicsit gyorsabb. CWM is van, ez pozitív. Egy kicsit mókoltak az akksi körül is, de ezt most nem tudom tesztelni. Talán karácsony után.
Addig ha van ötlet akkor toljátok.SD kártya nem volt benne. -
futizoli
tag
Köszönjük!
Aki már root-olta a gépét, annak érdemes akksi kímélés gyanánt törölni a telefonos appokat.
Idézek a Cube U30gt2 fórumból:
"Ha nem használsz mobilnetet a tableten (3G dongle), akkor nyugodtan törölheted (root szükséges hozzá). Illetve ha a mobilodról osztod a wifin keresztül a netet, akkor is törölheted a fájlokat.
Root Explorer-el system/app mappán belül nevezd át vagy töröld ezeket:
Mms.apk
Phone.apk
TelephonyProvider.apk "Üdv,Zoli
-
kovee01
tag
Beszéltem az oldalon a Live Chat menün belül az Operátorral, és mondta hogy átírta.
Sok a megrendelésük így lehet csak pénteken tudják küldeni, így még 1 hetet minimum kell rá várnom.
Már nagyon várom hogy minden rendben lesz e vele. Billentyűzetes tokot és kábelt is rendeltem hozzá, bár így utólag a kábel nekem nem is kellett volna mert van itthon több darab is, csak nem találtam. Tehát ha valakinek kell akkor azt oda tudom adni az oldalon hirdetett áráért.
Tracking Nr.-t még nem kaptam, viszont ha meglesz már kicsit nyugodtabb leszek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Meggyi001: Kuponok....
- További aktív témák...
- Apple MacBook A1278 (late 2009) notebook olcsón !
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest