- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
Van KitKat a "w"-vel kezdődő sorszámmal rendelkezők számára.
-
Brogyi
őstag
Nálunk mintha elkaptam volna a hibát. Két tipusú töltőm van. A gyári ami US dugós, az nem jó.
Kikapcsolgat, újraindul. Vettem egy EU töltőt (ez is kinai), és azzal kikapcsolom, és látom az akksi szimbolumot. Azért meg kell még várni míg ezis átmelegszik.
Az EU töltő az egészségesebb, mert az US változatnál simán rá lehet nyulni a ~230V-ra. Mivel a lányoké, így biztos, hogy elveszem az US töltőt. -
Brogyi
őstag
Állítólag ez firmware hiba. Most, hogy használjuk ki fog derülni. Valószínűleg ZS3NI ezért nem vette észre, mert ő cserélt rögtön firmware-t. Mindenesetre jobban örülnék neki mint a hardware hibának.
Akinél jelentkezik ez a kikapcsolgatás az probálja kicserélni a firmware-t [erre]. -
Brogyi
őstag
Kicsit több időm volt ránézni tesztelni, és bizony megy a 1080p.
Valami nem ment jól a múltkor.
Most a super su akarta frissíteni magát, de a következő restart-nál simán ment.
Azért kiváncsi vagyok mennyit bír az akksija, és a töltés hogy fog lezajlani nálam. Lesz-e kikapcsolgatás? -
Brogyi
őstag
Kaptam egy tanácsot a widget-re. Amíg kijavítják használjátok a "powerful control"-t. Letölt, és megy.
Ha az akksit jobban használj akkor nem érdekel a többi bug.
A win7-es frissítésre pedig valószínű az volt a hiba, hogy az előlapi USB csatlakozót használtam. Állítólag hátulról megy. Jó is az
Most nem tudom kiprobálni. Probáljátok ki ti. Egyébként a driver felment ,felismeri az eszközt, de az "1"-es ikon nem zöldült meg. Amúgy is 4-et tud kezelni,de a frontlapi USB-t nem látja. Érdekes, akkor miért ismeri fel? No ennyi. -
Brogyi
őstag
Upgradeltem én is, de nálam nem jól jelez ki a power control widget. Talán energigazdálkodásnak fordították.
1080p nem megy. Egyébként jó. Nálatok mi a helyzet? Ja, és csak XP alol tudtam upgradelni, mert a win7/x64 nálam nem működött az USB driver. Antutu kicsit gyorsabb. CWM is van, ez pozitív. Egy kicsit mókoltak az akksi körül is, de ezt most nem tudom tesztelni. Talán karácsony után.
Addig ha van ötlet akkor toljátok.SD kártya nem volt benne. -
Brogyi
őstag
Mi a tapasztalatotok a gyári töltőjével? Melegszik? Tölteni egyszerre, és közbe használni bírja?
Nálam mintha túlmelegedne, és kikapcsol, majd hül és újra tölt, de ez így nekem túl kinai.
Szóval mi a helyzet nálatok? Jöhet jó, és rossz tapasztalat. -
Brogyi
őstag
válasz
wyattthoearp #3 üzenetére
Ezt a 64GB-os dolgot probálta valaki?
-
Brogyi
őstag
Valaki megtenné azt a szívességet, hogy megnézi mennyire tudja a gép kezelni ezeket a teszt videókat.
[link]
Egészen a kill-ával bezárólag. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- E-roller topik
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest