- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
válasz
Karlitosz #168 üzenetére
Nem tudom nekem az 1.06 egész jól kijelezte az akku üzemidőt. A wifi úgy ahogy van egy nagy szart se ér. Ez köszönhető a benne lévő gagyi chipnek, és az alumínium hátlapnak is. ROM-ot már ne nagyon várj erre. Igazából én vettem egy Onda v975m-et, amivel még nincs bajom annyi. Az akku kicsit lagymatag benne(4-6 óra...) és szoftveres gondok is vannak. (Egy két bug, a felület akad, pedig a HW-nek simán bírnia kellene). De összeségében a v975m sokkal jobb, mint az u39gt. (a wifi is kegyetlen jó benne) Egyébként ezt a soc-t csak HD felbontásig szabadna tabletba rakni. Afelett kín szenvedés tud lenni.
-
gghrtz
őstag
-
gghrtz
őstag
Ezt ma kipróbálom
Egyébként a valószínűleg a hangszórónál bemegy a por
Szerintetek valahogy kilehetne takaritani?
-
gghrtz
őstag
-
gghrtz
őstag
JUPPI! Remélem tényleg jó is lesz, mert sajna elég sok gyermekbetegsége van a cuccnak. (Néha percekig alig reagál) Olyan kérdésem lenne, hogy nektek ment már be por az üveg és a kijelző közé? Sajnos nekem igen
-
gghrtz
őstag
Meg nem esedekes, de ha egy picit nagyobb akku beleferne, azt tudnam dijazni. Nektek nem lotyog az akksi amugy?[link]
-
gghrtz
őstag
Valaki probalta mar felnyitni a hatuljat a cuccnak?
-
gghrtz
őstag
Nem rossz! Remelem tenyleg jobb lesz az uzemido.. Mar csak valami jo kis 4.4 kellene erre, es akkor tuti, hogy popec lenne a sebesseg. Egyebkent ez a multi taskinging szerintem nagy hulyeseg ebben. Nem latom semmire ertelmet es nehezen is kezekheto meg csak nelaggoltatja a rendszert.
-
gghrtz
őstag
1.06-os firmware Azt ígérik, hogy jobb lesz az akku üzemidő. Meglátjuk!
-
gghrtz
őstag
Eddigi tapasztalataim a tabrol:
Nem rossz, de sebessegben nem is tul jo. Elegge be volt mar lakva es botranyosan lassu lett sajnos. Csinaltam egy gyari resetet es csak a legszuksegesebbeket raktam fel ra. Ugy vettem eszre a gyari bomgeszovel a legjobb. Osszegezve nem rossh, de a gyenge ram savszelesseg miatt a fulhd nagyon nyog alatta. ( szerencsetlwn mali400-rol mar nem is beszelve.) Remenykedem benne, hogy a gyarto valami jo rommal orvosolni fogja a hibakat. -
gghrtz
őstag
Felraktam tolteni este es reggel nem toltott fel. Szoval egyaltalan nem tolt. Vettem a tescoban egy minosegi toltot aminek nem ilyen atalakitos a toltoje. Remelem ez mar jo lesz. Egyebkent a tv stickemnek is ugyanabban az elosztoban elromlott a 2 amperes usb-s toltoje pedig egy marciusban vett tulfeszvedelmes eloszto..... Bar lehet nincs koze hozza, mindenesetre a tv sticknek is ez volt a masodik toltoje.. Mind a 3 ugyanabban romlott el....
-
gghrtz
őstag
Leszedtem a tetejerol a foliat es igy a fenyero es a kep sokkal jobb lett. Nem tudom milyen folia volt ez de mosta a szineket.
-
gghrtz
őstag
Helló! Na megjött a tab! Eddig nagyon jó, bár szinte csak töltöttem, mert full 0-án volt az akku. Olyan kérdésem lenne, hogy másnak is picit fura a kijelző üvege? Úgy értem, hogy nem teljesen tiszta, olyan mintha maszatos lenne. Vagy ez a gyári fóliától lehet? (Azt ráadásul nem jól rakták fel, mert az egyik oldalán a keretnél bubis lett, mert hozzáért a kerethez)
-
gghrtz
őstag
Megrendeltem tegnap a kicsiket
Ma kaptam TN-t is. Remelem 10 nap alatt megerkezik. Mar alig varom.
-
gghrtz
őstag
Na az zsir. Akkor legalabb nem kell ra venni egy ideig kulon foliat.
-
gghrtz
őstag
Es ez rendes folia, vagy ilyen gagyi vekony ami szokott lenni, hogy vedi a szallitas kozben a kijelzot?
-
gghrtz
őstag
Gerilla 9 inch tablet tok Ehhez mit szoltok? Van valakinek?
-
gghrtz
őstag
Bakker felment az ara 205$-ra.
-
gghrtz
őstag
USB-ről tölthető a kicsike?
-
gghrtz
őstag
Úúúúú, de várom már, hogy én is megtudjam rendelni ezt a tabletet
Bár van már egy 5"-os FHD telefonom, de azért tabletről olvasni, netezni, esetleg játszani/filmezni mégiscsak ütősebb.
Egyébként valaki nem gondolkozik Picuntu Linux telepítésen dualboottal? RK SoC-okra portolnak ilyen oprendszert, RK3066-ra van is, RK3188-ra nemsokára lesz normális, sőt állítólag kiadták a kínai barátaink a forráskódot és majd normálisan tudnak portolni is (pl. HW dekódolás). Az érintő valószínűleg nem menne, de itt igazából billentyűzet + egér kombó lenne a nyerő, mintha egy laptop lenne. Lehetne programozni, PHP, MySQL, böngészés is jobb így stb. Bár lehet egy 10"-os FHD Cube tablet már jobb lenne erre a célre. Azért az mégiscsak nagyobb. ( De drágább is)
-
gghrtz
őstag
Egybkent a FHD ellenére mennyire smooth a tab? NFS:MW-t kiprobaltad rajta?
-
gghrtz
őstag
Aliexpressen erdemes nezelodni folia ugyben.
-
gghrtz
őstag
Valaki fóliát tudott rá szerezni valahonnan?
-
gghrtz
őstag
Egyebkent netezes kozben, hogy birja a tab szuflaval akkumulator tekinteteben?
-
gghrtz
őstag
Csak 1 nagy hibája van ennek is: Nem lehet bele SIM kártyát rakni.. Pedig nagyon elgondolkoztam rajta. Mert most itt van nekem az 5" FHD telefonom, de azért egy TAB mégiscsak 9", és max vennék hozzá valami olcsó DualSIM-es telefont, és arról osztanám a netet wifin az eszköznek.. Elgondolkodtató...
-
gghrtz
őstag
8 ÓRA?!?!?! ÚRISTEN! Kérlek küldj egy battery kééépet kérlek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 3
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest