Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"számolás igényes alkalmazásokról, meg ne beszéljünk, hirtelen nem jut eszembe egy sem"
Pl. az újabb navigációk, ahol a 3D-s objektumokat is elhelyezi a program, vagy akár egy kép retusáló alkalmazás a különböző filtereivel, zenehallgatásnál az EQ is eszi a procit, panorámakép készítésnél, ha poszter módban fotózol (össze-vissza és a szoftver rakja ki a nagy képet a sok kicsiből), de iPhone-ra van akár raytracer alkalmazás is. Szóval van bőven.
"Nokia Kommunikátor (Omap Texas): elégedett voltam vele."
Én is szerettem mindegyik Communicator-t, de azért valljuk be, hogy nem a sebességük miatt

"elég a 0.8Mpixel. Puszta matematika. alacsonyabb dpi-is felbontásnál. 300dpi nél, 2.09 Mpixel kell egy 10x15-ös papir fényképhez (ez már képeslap minőség) "
A 300 DPI a nyomdai minőséghez belépő, fotó minőség valahol 2400 DPI-nél kezdődik.
Ne a filléres, gagyi fotónyomtatókból induljál ki, azoknak köze nincs a fotóminőséghez
"Pont ez a jó az N8 ban, hogy nagyobb fizikai méretű CCD-t használnak mint a legtöbb Compact fényképezőben."
Ezt senki nem is vitatja, bár a szoftveres részen van még mit finomítani, mert nekem eléggé fakónak, mosottnak tűnnek a képek, amiket a neten mutatnak (az Engadget tesztjénél, ahol az iPhone 4 képeivel hasonlították össze, ha nincs aláírva melyik az N8-é, akkor legtöbbször fordítva saccoltam volna meg [link])
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Cosmic Orange 1TB + 3 év garancia és 2 év BusinessBox biztosítás
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest