Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galahed
senior tag
Ok, egy kicsit túloztam ,ahogy itt mindenki, de attól még igaz lehet:
Játszani, valóban nem játszom, számolás igényes alkalmazásokról, meg ne beszéljünk, hirtelen nem jut eszembe egy sem. Ok Autocad, de ki azaz őrült....
Nálam is elmegy a 3GS, i!-es 2-3 napig, de akkor szinte disznek van... pl hosszabb hétvégén volt rá példa.
Nokia Kommunikátor (Omap Texas): elégedett voltam vele. Mint irtam a kommunikációt tekintve. Eszembe sem jutott HD videókat nézni rajta, azt kizárólag 40 inch felett vagyok hajlandó, lásd az emberi szem fizikai korlátai...
elég a 0.8Mpixel. Puszta matematika. alacsonyabb dpi-is felbontásnál. 300dpi nél, 2.09 Mpixel kell egy 10x15-ös papir fényképhez (ez már képeslap minőség) a HD : ehhez a legnagyobb, ma értelmes képpontszám 1920 x 1080 (a nagy felbontású tévé képpontszáma), azaz 2 073 600, 2 (kettő) megapixel.
Pont ez a jó az N8 ban, hogy nagyobb fizikai méretű CCD-t használnak mint a legtöbb Compact fényképezőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest