- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"számolás igényes alkalmazásokról, meg ne beszéljünk, hirtelen nem jut eszembe egy sem"
Pl. az újabb navigációk, ahol a 3D-s objektumokat is elhelyezi a program, vagy akár egy kép retusáló alkalmazás a különböző filtereivel, zenehallgatásnál az EQ is eszi a procit, panorámakép készítésnél, ha poszter módban fotózol (össze-vissza és a szoftver rakja ki a nagy képet a sok kicsiből), de iPhone-ra van akár raytracer alkalmazás is. Szóval van bőven.
"Nokia Kommunikátor (Omap Texas): elégedett voltam vele."
Én is szerettem mindegyik Communicator-t, de azért valljuk be, hogy nem a sebességük miatt

"elég a 0.8Mpixel. Puszta matematika. alacsonyabb dpi-is felbontásnál. 300dpi nél, 2.09 Mpixel kell egy 10x15-ös papir fényképhez (ez már képeslap minőség) "
A 300 DPI a nyomdai minőséghez belépő, fotó minőség valahol 2400 DPI-nél kezdődik.
Ne a filléres, gagyi fotónyomtatókból induljál ki, azoknak köze nincs a fotóminőséghez
"Pont ez a jó az N8 ban, hogy nagyobb fizikai méretű CCD-t használnak mint a legtöbb Compact fényképezőben."
Ezt senki nem is vitatja, bár a szoftveres részen van még mit finomítani, mert nekem eléggé fakónak, mosottnak tűnnek a képek, amiket a neten mutatnak (az Engadget tesztjénél, ahol az iPhone 4 képeivel hasonlították össze, ha nincs aláírva melyik az N8-é, akkor legtöbbször fordítva saccoltam volna meg [link])
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest