Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Majdnem igazad van.
"Nem volt szebb játék 2011-ben. Még. Március van."
Pedig még a szintén kissé konzolcopy assassinscreed is szebb! És 3 kocsis gamenak is jobb a grafkója, de ha kutakondnánk találnánk még jó pár nevet ami sokkal szebb, és igényesebb game mint ez a körmöm szutyka.
De (#121) Silenzio kollégának is igaza van abban, hogy itt a PH!-n nagyon lassan pörögnek a cikkek, de ez csak egy gamepod, és jóformán 2 ember írja szóval elnézzük(legalábbis én)! Sokkal inkább bosszantó, hogy a Nagy szájbavert PH! ír pl ilyet: Boltokban a javított Sandy Bridge Cikk kelte: 2011-03-26 10:13. Lehet, hogy az a nyomoronc Bluechipban csak mostanság jött, de akkor is fel lehetne menni a netre, és bepötyögni, hogy 1155 B3 és lám, rakás találat, rakás üzlettel, és még készleten is volt. Lehet, h nem sokáig de volt és az a lényeg.
Szóval Crysis2, és PH is Maximum fail!
Persze tisztelet a kivételnek, PL abu85, Zsoccc, Vistaboly! -
megint én
őstag
Ez röhely amit művelnek!
Simán megérdemelnék, ha az EA azt mondaná: Fiacskáin, a lóvét a DICE kapja a kiemelkedő teljesítményért. A Ti szerződéseteket meg nem hosszabbítjuk. Eddigi munkátokar meg köszönjük, de inkább kenegessétek az aranyereteket vele....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest