- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Runner_fxr #63 üzenetére
Nem tudom, mi a jó megoldás erre. Talán hogy legyen demo mindenből, el tudjam dönteni megveszem-e. A másik dolog pedig az, hogy DVD lemezen a játékok? Ugyan már! 2011 van. Megvettem eredetiben a crysis 2-t természetesen, mégis egy alternatív változat van fent, miért? Mert mire dvd-ről felmegy, addig 5ször felrakom egy iso-ból. Adják kis a játékokat pendive-on, ami egyedi kulcs is lenne egyben, vagy valami ilyesmi. Ez most csak egy példa volt, bármilyen sokkal gyorsabb eszköz jólenne, mielőtt még valaki beleköt, hogy "dehát a pendrive töklassú", meg ilyenek.
Valamit kell tenni, ne legyen drága a játék ennyire, az is egy megoldás. Bár teljesen mindegy, mivel a hozzáállással van baj. Évek óta jelen vagyok az iPhone topikban, és nap, mint nap hallom a sírást. Nem igazán értem olyankor, vesznek az emberek 150k-s telefont, de egy 200 ft-os program miatt már rinyálnak, hogy nem veszik meg...
Az emberek természetesnek veszik, hogy nekik ingyen jár egy játék, hogy warezolnak. Vajon a boltban eszébe jutott bárkinek is, hogy ne fizesse ki a kenyeret? -
válasz
Runner_fxr #57 üzenetére
Értem én, csak akartam tisztázni. Ez elég rendesen betudható akkor is a wareznak, sajnos. Persze, nem kell hazudni, egyértelmű, nem győzöm leszögezni. Nézd, az elmúlt 2 évben 2 grafikus cég is becsődölt, akiknek dolgoztam, ráadásul outsource volt az egyik, tehát nem arról volt szó, hogy magyar piac, korántsem. Ez sajnálatos, főleg, hogy egy játék siker, és akkor rendben van, de ha bukás, bukik vele a cég, leginkább az, akinek 1-1 nagy neve van. Ezért kellett volna a cryteknek is máshogy intézni ezt az egészet.
-
válasz
Runner_fxr #52 üzenetére
Akkor most elmondom, hogy van ez, mert én játékfejlesztő grafikus vagyok. Képzeld, nem arról van szó, hogy leszarjuk, hanem hogy azt csináljuk, amit mondanak nekünk. Nem a pénz motivál, nem kapunk többet, ha jobb lesz a modell, ha rosszabb, van aki megmondja, mennyi az idő 1-1 dologra, és ha még lehetne "f*százni" egy napot, vagy kettőt, akkor sem lehet, mert már mást kell csinálni. Persze, nekem is volt,hogy inkább önerőből (nem plusz pénzért!), saját szabadidőmből rááldozva megcsináltam jobbra valamit, mert nem akartam úgy kiadni a kezemből, ami a cégnek elfogadható ugyan, de nekem b*ssza a csőröm, hogy olyat kiadjak a kezemből. Szóval, a lényeg annyi, hogy nem a grafikus a hibás, hanem akik felette állnak, nekik mindene a profit, te akkor is ugyanannyit kapsz.
-
válasz
BloodyEddie #40 üzenetére
Kipróbáltad maximum beállításokkal is, amit linkeltem? Úgy azért már nagyon szép.
A másik, persze, lehet hogy gyerekes, de ők sem a világbékéért cserébe fejlesztenek, hanem pénzért. Pénz beszél. Ettől persze, nem kellett volna hazudni, az tény, de tartom magam ahhoz, hogy ha ezzel a konfigolós cuccal adták volna ki a játékot, akkor minden másképp lenne.
-
Akinek nem elég a beállítás, csinálja meg, amit linkeltem. Nagyon szép és élvezetes játék, tolni kell, nem rinyálni.
Csak így "alapon" legalább van min csámcsogni, és azt szereti a nép. Fogadok, a legtöbb ember úgy veri itt a mellét, hogy a játékot meg se vette, ki se próbálta, csak olvasta a cikket, és harsogja is, hogy "Fúú, köcsög Crytek, ennyit róluk, jól átb*sztak mindenkit".
-
1. Akinek nem elég a beállítás, ezt meg kell csinálni, kreál egy autoexec-et, és máris gyönyörű minden (és persze kevesebb FPS): [link]
Egyébként, helyből bele kellett volna tenni ezt a konzolt, és úgy kiadni. Egyből nem lenne rinya. Ja, de lenne, hogy "jaaaj, de kevés FPS"2. Nem tudom, miért sír ennyire a nép, ezt az egészet a PC-sek provokálták ki. Ha néha 1-1 játékot meg is venne az emberek többsége, akkor érdemes lenne foglalkozni a pc-vel. Azonban, mivel a Crysis lett minden idők legnagyobb warezarányú játéka pc-re, és megértem a Crytek-et tökéletesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged