Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semm1
tag
válasz
Funabashi #139 üzenetére
Nekem most egy TX3-am van, ami egy Phenom II X4-est hűt, persze tuning nélkül. 1900 fordulattol kezd hangos lenni, de alapon alig hallani, viszont ha sok ideig van terhelve akkor hangos, de ez egy Phenom-on, de még így sem olyan hangos mint a gyári, és nem is forog maximumon...
Ha én most vennék, és tuning mellé, gondolva esetleg a következő processzorom hűtésére, akkor nem sajnálnám rá a 8-10000-ret sem, az AC Xtreme Rev.2 jó és halk is, van még a Cooler Master Hyper 212+, ezek 4 magos processzorokon is jó kisebb tuning mellet, egyik sem lenne hangos nálad. Én az AC-t venném a kettő közül, ha a hang a fontos, de akármelyiket is veszed a 3 közül, mind halkabb lesz a gyárinál, persze ehhez az alaplapon is be kell állítani azt, hogyha nem meleg a processzor, akkor ne forogjon maxon a ventilátor, lehet most is csak ez a baj nálad, nézd meg ahogy eladohardver is írta.
Álló bordásat vegyél, hatékonyabbak, eleve, nem véletlen hogy a legjobb hűtők is állók.
Viszaont arra érdemes rákérdezned, hogy a számítógépházadba milyen hűtők férnek bele. -
eladohardver
őstag
válasz
Funabashi #142 üzenetére
akkor nézz be a biosba és keresd meg a .....őőőő asszem hardvare monitor fület és azon belül a cpu fan control... vagy melyikre van neked rárakva a venti... Ott be tudod állítani milyen fordulaton pörögjön a légkeverő... így 1 hűtés cserét is megúszhatsz... tesco gazdaságos
Hacsak nem csapágyas az a venti...
-
eladohardver
őstag
-
Semm1
tag
válasz
Funabashi #133 üzenetére
Ha veszel, akkor azon is érdemes elgondolkodni, hogy nem-e érdemes pár ezer forintot hozzárakni, és akkor még később(nem 3-4 évre gondoltam) is jó, és halk lesz. Maximum csak ventilátort kell rajt cserélni...
Ami most elég lenne neked az egy Cooler Master Hyper TX3, jól hűt, halk is lesz azon a processzoron, a gyárihoz képest meg főleg. Később esetleg 4 magos processzorokra is elég lesz, de terhelve megjön a hangja. Sőt ha veszel rá egy jobb ventilátort, akkor valamivel jobb, és sokkal halkabb lesz, de így már ugyanott vagy mintha vennél egy CM Hyper 212+ -ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Háztartási gépek
- EA Sports WRC '23
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest