- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semm1
tag
válasz
eladohardver #147 üzenetére
Ezt nem tudtam, pedig nekem is ilyen házam van. Persze viszonyításképp néztem, de csak azt, hogy a 136 mm magas TX3 fölé már egy 25 mm vastag ventilátor pont nem fér be. Talán 157-158 mm magas lehet maximum egy hűtő ebbe a házba...
Jó tudni, később tuning miatt, lehet majd kell egy jobb hűtő. -
Semm1
tag
válasz
Funabashi #139 üzenetére
Nekem most egy TX3-am van, ami egy Phenom II X4-est hűt, persze tuning nélkül. 1900 fordulattol kezd hangos lenni, de alapon alig hallani, viszont ha sok ideig van terhelve akkor hangos, de ez egy Phenom-on, de még így sem olyan hangos mint a gyári, és nem is forog maximumon...
Ha én most vennék, és tuning mellé, gondolva esetleg a következő processzorom hűtésére, akkor nem sajnálnám rá a 8-10000-ret sem, az AC Xtreme Rev.2 jó és halk is, van még a Cooler Master Hyper 212+, ezek 4 magos processzorokon is jó kisebb tuning mellet, egyik sem lenne hangos nálad. Én az AC-t venném a kettő közül, ha a hang a fontos, de akármelyiket is veszed a 3 közül, mind halkabb lesz a gyárinál, persze ehhez az alaplapon is be kell állítani azt, hogyha nem meleg a processzor, akkor ne forogjon maxon a ventilátor, lehet most is csak ez a baj nálad, nézd meg ahogy eladohardver is írta.
Álló bordásat vegyél, hatékonyabbak, eleve, nem véletlen hogy a legjobb hűtők is állók.
Viszaont arra érdemes rákérdezned, hogy a számítógépházadba milyen hűtők férnek bele. -
Semm1
tag
válasz
eladohardver #137 üzenetére
Az sem mindegy ugye, hogy mennyit akar rákölteni, mert hiába halkabb 9000 forintért egy hűtő, ha ő nem szán rá ennyit. Nem olyan hangos egy TX3, mint egy gyári AMD hűtő, és őt elsőre még a gyári sem zavarta, ezért gondoltam a TX3-ra.
Nem is azt írtam, hogy csak ezt veheti, sőt, írtam mást is... -
Semm1
tag
válasz
Funabashi #133 üzenetére
Ha veszel, akkor azon is érdemes elgondolkodni, hogy nem-e érdemes pár ezer forintot hozzárakni, és akkor még később(nem 3-4 évre gondoltam) is jó, és halk lesz. Maximum csak ventilátort kell rajt cserélni...
Ami most elég lenne neked az egy Cooler Master Hyper TX3, jól hűt, halk is lesz azon a processzoron, a gyárihoz képest meg főleg. Később esetleg 4 magos processzorokra is elég lesz, de terhelve megjön a hangja. Sőt ha veszel rá egy jobb ventilátort, akkor valamivel jobb, és sokkal halkabb lesz, de így már ugyanott vagy mintha vennél egy CM Hyper 212+ -ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest