- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Funabashi
csendes tag
Egyébként van valami igazság vagy én is igy gondolom, mert nekem most nem arra kéne mert tunning vagy valami csak egy megbizható de halk és jó a gyári helyett, matterhörn persze tök jó lenne csak sose koltottem 16ezret csak egy cpu coolerért. De lehet tényleg elég lenne egy tx3, meg ugy mindenki vagy ezt mondja vagy hogy xtreme rev2, a rev2be mondjuk az hogy ilyen nagy kocka az nem tetszik, meg én még abba vagyok hogy a huto az olyan hogy alul a borda és visszintesen elfekszik a ventillátor, de ahogy nézem most már ez a divat hogy fuggoleges meg nagyon nagy? A tx3 nal meg mindenhol azt olvastam jó jó de hangosabb mint ez meg az, most az mennyire hangos vegul is? De ha te vennel akkor milyet vagy melyiket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest