- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
válasz
kelzsoca #3455 üzenetére
Miután anyagot veszel ki belőle, nyilván veszít, csak az a kérdés, hogy ettől még képes-e a funkcióját betölteni vagy nem. szvsz teljes mértékben ugyanazt nyújtja, sőt, az említett dolgokban jobb is lesz
Azért megkérdezném azokat, akik ennyire nagy hangsúlyt fektetnek erre a kérdésre, hogy mégis működés közben miben tapasztalták a stabilitásvesztést, illetve milyen hátrányuk származik ebből?!
Mégegyszer leírom, hogy nem ktlem, hogy kevésbé stabil az eredi stabil állapotához képest, de erősen megkérdőjelezem, hogy a vágás után ne lenne ugyanolyan atomstabil mint a vágás előtt
Amúgy meg sztem a gyártók tisztában vannak azzal, hogy a zajra és egyéb dolgokra érzékeny felhasználók meg akarnak szabadulni a felesleges részektől, és mi értelme lenne egy éppenhogy stabil házat kiadni, ami ha vágsz itt ott, baja lesz tőle? Sztem semmi. Modolható házak ezek, és nem kicsit, nagyonLaci4 "A Codegen (legalábbis asszem az..) házam is kicsit gyengébb lett.. igaz nem sokkal." Azért ne hasonlítsunk össze ilyen szempontból (sem) egy Codegen házat és egy Cooler Master-t. Messze van egymástól a 2 mint egy Genius egér egy Razer-től. Mondom ezt úgy, hogy az előző házam Codegen volt, és az előző egerem Genius
-
válasz
kelzsoca #3452 üzenetére
Igen, pont ezért is filóztam rajta. A Codegen (legalábbis asszem az..) házam is kicsit gyengébb lett.. igaz nem sokkal..
És a másik, hogy ha esetelg el akarom adni, valszeg kicsi hátrány.
Magamból kiinfúlva, én is szevesebben vettem egy olyat, ami nincs megfaricskálva.. vagy ha szépen van kivágva, akkor is csak kevesebbért vettem volna, mint egy origitMindegy.. elsőre össze lesz rakva, ahogy megjön, aztán meglátjuk.. a tetején amúgy is van elvileg egy kis horpadás
Mondjuk nem tűnik vészesnek..
Házad: Hmm.. faja lett.. bár nekem személy szerint nem jön be annyira ez a nari szin... de jól néz ki!!
Néztem az oldalt, van rajt apár szép házikó.
A tied amúgy alapból fekte (asszem az a pure) belsős, vagy az is fújva lett? -
Peti78
őstag
válasz
kelzsoca #3452 üzenetére
Ne mondj már ilyeneket.
Semmi baja nem lesz a háznak attól, ha a ventirácsokat kivágja. Nekem felül és hátul is ki van, de hidd el, nem vettem rajta észre rogyást és semmi egyebet. Nyilván 120 kiló helyett az anyagveszteség miatt nem bírna el a tetejére rakva csak 100-at, de kit érdekel hiszen nem szoktunk pakolni rá semmit. szvsz a kivágás érdemben nem befolyásol semmit, kivéve a jobb légáramlatot, és a csendesebb működést. -
I-S-T-I
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest