- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
válasz
djtooomi #1432 üzenetére
Szerencsere parkett van,de akkor is kevesnek gondolom azt a 2 centit,de ha a szakik igy lattak jonak akkor biztos eleg neki
Meg a por ami zavarna,minden venti ala,es a tap ala is vennek porszurot,de ahogy olvastam amiatt nem lesz eleg hatasos a venti.
A saga-450 -nel azt irja passive PFC,remelem ez nem gond,hogy nem aktivHa igen,akkor vennek masikat.
Bocs,de nagyon nem vagyok jartas ezekben a dolgokban,szeretnek egy minel jobb gepet osszedobni -
Snoop27
őstag
válasz
djtooomi #1430 üzenetére
Koszi.Sajnos ezzel kapcsolatos adatokat nem kaptam,de majdcsak elernek valahogy,ha nem akkor kitoldom oket
Csak az aggaszt kicsit,hogy kap-e elegendo levegot a tap,mivel alig 2 cm-re van a foldtol,es az en szobam amugy sem huvos,szoval lehet elegge fel fog melegedni.Talan felteszem az asztalra,hatha az segitene valamit.
-
Snoop27
őstag
Koszi,megnyugodtam.
A procimhoz eleg ez a huto,es nem szerettem volna vmi dragabbat venni emiatt.Biztos teszek bele par 120as ventit,habar ha lesz a vidkarimon is egy jo huto (HIS hd4850),es a procimon is akkor lehet nem kell telepakoljam ventikkel a hazat,talan elol-hatul 1-1,es meg 1 valahol,hogy kiszivja a meleget,de ez majd kiderul,nem igazan vagyok jartas ebben
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged