Hirdetés
- Mobil flották
- Yettel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
nekem télleg az a lényeg hogy minél KEVESEBB FANal legyen megoldva
ugyanis csönd mániás vagyok
de hihetetlen módon
legjobb lenne egy fasza nitrogén hűtés csak nem tellik rá 
szóval max 2 fannal prószálnám megoldani
most úgy csináltam meg hogy elöl lent van 1, meg az oldallapon, szemből nézve a bal oldalon a felsőn fújja ki a levegőt, ez pont szembe van a processzor ventivel 
júj és télleg, ismer valaki olyan programot ami leveszi az FSBt windowsba? tudjtátok laptopokon van olyan hogy megnyomok egy gombot és leveszi az órajelet 1700ról 500ra
ezt szeretném elérni itt is, mert éjjel ha töltök fölösleges a 2000mhz
elég lenne egy helyes 500 is
ötlet ?
pd igazad van de ennyi erővel aprocesszor felett is lehetne a venti nem? metr ott is van hely
akkor aztán mégjobban húzná kifelé a levegőt 
-
BullZeye
veterán
10kilós ház
ez legyen a legkissebb "problémája" az a jó ha nehéz nehezebben dől el
van egy kasmír mininyulam gyakran szokott randalírozni...és nem egyszer csak reflexből fogtam meg a házat XD így csak segít az a +6 kiló a házra 
Amit remélek hogy nem azért nem lehet kapni, metr gyártónak eszébe jutott hogy túl jót csinált
és hogy ennyi pénzért ajda?
és leállt a gyártással....elképzelhetőnek tartom volt már ilyenre sajnos példa...ők sem hülyék -
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
Elég nehéz. Oldallap vastagság sztem jó. Elég masszív is. Nem mondom, hogy tökéletes, de jó. Azok a kábelrögzítő pántok nem épp jó helyen vannak csak függőleges állapotba fér be az alaplap, aztán vissza lehet fordítani, de pl az én alaplapomnál nem fér el miattuk az ide csatlakozó
Még csak oldallapok nélkül használtam mert tuningoltam. Tetejébe raktam két 12-s ventit így elég hangos,azért írtam, hogy kell egy szabályzó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S760 - i5-520M I 4GB I 160GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ugyanis csönd mániás vagyok 
most úgy csináltam meg hogy elöl lent van 1, meg az oldallapon, szemből nézve a bal oldalon a felsőn fújja ki a levegőt, ez pont szembe van a processzor ventivel

Még csak oldallapok nélkül használtam mert tuningoltam. Tetejébe raktam két 12-s ventit így elég hangos,azért írtam, hogy kell egy szabályzó.