- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
nekem télleg az a lényeg hogy minél KEVESEBB FANal legyen megoldva
ugyanis csönd mániás vagyok
de hihetetlen módon
legjobb lenne egy fasza nitrogén hűtés csak nem tellik rá
szóval max 2 fannal prószálnám megoldanimost úgy csináltam meg hogy elöl lent van 1, meg az oldallapon, szemből nézve a bal oldalon a felsőn fújja ki a levegőt, ez pont szembe van a processzor ventivel
júj és télleg, ismer valaki olyan programot ami leveszi az FSBt windowsba? tudjtátok laptopokon van olyan hogy megnyomok egy gombot és leveszi az órajelet 1700ról 500ra
ezt szeretném elérni itt is, mert éjjel ha töltök fölösleges a 2000mhz
elég lenne egy helyes 500 is
ötlet ?
pd igazad van de ennyi erővel aprocesszor felett is lehetne a venti nem? metr ott is van hely
akkor aztán mégjobban húzná kifelé a levegőt
-
BullZeye
veterán
10kilós ház
ez legyen a legkissebb "problémája" az a jó ha nehéz nehezebben dől el
van egy kasmír mininyulam gyakran szokott randalírozni...és nem egyszer csak reflexből fogtam meg a házat XD így csak segít az a +6 kiló a házra
Amit remélek hogy nem azért nem lehet kapni, metr gyártónak eszébe jutott hogy túl jót csináltés hogy ennyi pénzért ajda?
és leállt a gyártással....elképzelhetőnek tartom volt már ilyenre sajnos példa...ők sem hülyék
-
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
Elég nehéz. Oldallap vastagság sztem jó. Elég masszív is. Nem mondom, hogy tökéletes, de jó. Azok a kábelrögzítő pántok nem épp jó helyen vannak csak függőleges állapotba fér be az alaplap, aztán vissza lehet fordítani, de pl az én alaplapomnál nem fér el miattuk az ide csatlakozó
Még csak oldallapok nélkül használtam mert tuningoltam. Tetejébe raktam két 12-s ventit így elég hangos,azért írtam, hogy kell egy szabályzó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged