- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Szerintetek van értelme annak ha az rc690-em hdd tartó részének felét kivenném és a hdd-ket inkább egy ilyenbe raknámNem romlana a ház stabilitása?
-
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
Elég nehéz. Oldallap vastagság sztem jó. Elég masszív is. Nem mondom, hogy tökéletes, de jó. Azok a kábelrögzítő pántok nem épp jó helyen vannak csak függőleges állapotba fér be az alaplap, aztán vissza lehet fordítani, de pl az én alaplapomnál nem fér el miattuk az ide csatlakozó
Még csak oldallapok nélkül használtam mert tuningoltam. Tetejébe raktam két 12-s ventit így elég hangos,azért írtam, hogy kell egy szabályzó.
-
Bagira01
veterán
Nagyon jó kis ház. Egy ventiszbályzót kell még vennem bele és már halk is lesz. Elite-hez képest vastagabb oldallap és elég erős felépítés. Tető leszedésnél más sikrült egy pöcköt letörnöm, de sebaj
-
Bagira01
veterán
Hú akkor szerencse, hogy még múlt héten rendeltem
Itt a ph-n láttam a hírek között, hogy van ilyen aztán megnéztem egy külföldi tesztet, és azt mondtam, hogy nekem kell ilyen. ICS-nél megrendeltem. Másfél hétig semmi, tegnap meg megjött. Kivi vagyok milyen lesz az elite-hez képest
(még nincs nálam
)
-
Bagira01
veterán
Én már megrendeltem a házat. Csak egy olyan kérdés lenne, hogy a hdd- rögzítő a csavarmenetbe megy bele? Mert nemekem bele van szakítva egy csavar a hdd-be
-
Bagira01
veterán
Nem semmi, ilyet rendeltem. És most itt a teszt is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest