- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
egyébként amin elöl vannak az USBk az a Japán verzió
ezért értelem szerüen nem kapható európába
sztem, bár lehet van hogy hoztak be, csak qrwa ritka
még a standard házat is nehéz beszerezni XD nem hogy a japánt
egyébként nekem olyna problémám van ezzel a házzal, hogy a gombok, power, és reset..nos..hogy lehet ilyet kitalálni? >> ha nem lenne annyi jó tulajdonsága emiatt biza nagyon morcos lennék...
nah meg hogy a power led bevilágítja a szobámat....még lámpát se kell használnom XD viszont a HDD a piros meg alig világít, ami elég zavaró főleg egy 16 ezres háznál >> a régi házamon is ez volt csak ott a power led volt "elcsúszva" és félig világított...így viszont nem elég hogy a gép másik oldalán van mint ahol én látnám
de még alig is világít
így értelmetlenné válik az a led >> valami ötlet?
-
BullZeye
veterán
nekem a proci hűtőm hangos
a táp egy elég jó thermaltake silent 400 Ws táp
nem akarok költeni ráegyáltalán nem....alapból adtak a házhoz 3 ventit
azokból kéne berakni 2t...úgy hogy a legjobb legyen
met ha nincs bent venti akkor 70 fok körül van a proci az oldallapot meg nem akarom leszedni mert akkor nem lett volna értelme a háznak XD
a vinyók meg....hát az egyik hangos de csak amikor dolgozik üresjáratban hangtalan
viszont proci hűtőre nem akarok költeni...majd ha lesz új gép ezt már nem akarom fejleszteniházat is csak azért vettem mert az jó lesz késöbb is
-
BullZeye
veterán
nekem télleg az a lényeg hogy minél KEVESEBB FANal legyen megoldva
ugyanis csönd mániás vagyok
de hihetetlen módon
legjobb lenne egy fasza nitrogén hűtés csak nem tellik rá
szóval max 2 fannal prószálnám megoldanimost úgy csináltam meg hogy elöl lent van 1, meg az oldallapon, szemből nézve a bal oldalon a felsőn fújja ki a levegőt, ez pont szembe van a processzor ventivel
júj és télleg, ismer valaki olyan programot ami leveszi az FSBt windowsba? tudjtátok laptopokon van olyan hogy megnyomok egy gombot és leveszi az órajelet 1700ról 500ra
ezt szeretném elérni itt is, mert éjjel ha töltök fölösleges a 2000mhz
elég lenne egy helyes 500 is
ötlet ?
pd igazad van de ennyi erővel aprocesszor felett is lehetne a venti nem? metr ott is van hely
akkor aztán mégjobban húzná kifelé a levegőt
-
BullZeye
veterán
nah beszereltem én is szépen jól az elején a ventit azonnal kikapcs
nem tudnék aludni tőle nagyon kék
most egyik venti se üzemelt....gondoltam kiprószálom hát így nem jött be70 fokot simán elérte a proci...szóóval oldallapot levettem meg valszeg valahova berakom a ventit hogy jó legyen....cska még nem tom hova...lehet az alja lennejó, úgy hogy onnan beszívja a levegőt...és a tetejére egy ami meg kifújja azt....vagy más ötlet? a hátába nem rakhatom bele metr az fal mellet van így nem sok értelme lenne
-
BullZeye
veterán
hehe Modding Computersből FELHÍVTAK! hogy mégis van 1 db XD ilyet még nem láttam vagy hallottam
hogy maguktól felhívtak volna ^^ nagyon pozitív a dolog ! az ilyet szeretem !
pedig csak 1x hívtam fel őket tegnap hogy kéne most meg felhívtak hogy a beszállító lógott nekik még 2 ilyen házzal és egyet már el is adtak
és még1t eltesznek nekem ^^ wáááá imádom
holnap megyek is érte
remélem télleg jó ház és megéri a dolog
-
BullZeye
veterán
hát ez qrwa jó
felhívtam minden üzletet akik árulják és sehol nincs
azt mondták hogy dec eleje-közepe azaz 2-3 hét mire hoz a nagyker, és akkor TALÁN lesz
egyedül még a Modding Computer KFTbe bízom hogy talán nekik akad még1 elfekvőbe és elhozhatom 18 ezerért >> hihetetlen ...ez Magyarország...ha amerikába megkíván valamit a pici szíved másnapra hozzák, ki se kell mozdulnod
-
BullZeye
veterán
10kilós ház
ez legyen a legkissebb "problémája" az a jó ha nehéz nehezebben dől el
van egy kasmír mininyulam gyakran szokott randalírozni...és nem egyszer csak reflexből fogtam meg a házat XD így csak segít az a +6 kiló a házra
Amit remélek hogy nem azért nem lehet kapni, metr gyártónak eszébe jutott hogy túl jót csináltés hogy ennyi pénzért ajda?
és leállt a gyártással....elképzelhetőnek tartom volt már ilyenre sajnos példa...ők sem hülyék
-
BullZeye
veterán
Nagyon vacilálok hogy veszek egy ilyet mert csupa jót írtatok róla
ami szép és jó viszont biztos van rossz tulajdonsága is ! azokat is írja már egybe valaki akinek van
Engem pl az érdekel hogy pontosan milyen FANokat adnak hozzá, metr hivataloson 2t ír, máshol 3t, valahol 1t se
itthon mennyit adnak hozzá?
Nekem egy tök noname Codegen-tápos 10ezres 6 éves házam van, semmi baj nincs velede már ideje lenne lecserélni, egy jóbarátom rávilágított hogy nem jó a csillivilli ház ezért ezt mondta hogy ez a király
Aztán érdekelne még az a dolog hogy nem túl hangos? Mert hát rács...és még a lemez is rezonál ezerrel néha és qrwa idegesítő tud lenni, hát még egy rács!? Mert úgy relatíve halk gépem van....egyedül a proci hűtőnek van minimális hangja az is inkább hogy fújja a levegőt, meg nagyon halkan, csöndben érezhetően búg. Mennyivel jobb tehát a hűtése, és a hangossága egy 6 éves szolid noname házhoz képest, amin nincs már rajta az oldallapja évek óta?mert 18 ezer azért 18 ezer akárhogyis nézem nem kevés pénz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest