- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Igen, valóban az ASUS leányvállalata volt, de pár éve önállóan tevékenykednek, és nem is akárhogy. Én halkan megmerném kockáztatni azt a kijelentést, hogy gyakorlatilag már a legjobb(minőségben is) gyártó lett, persze ez a saját véleményem, a saját tapasztalataim alapján, de egyre többet hallom mástól(kollégák) is, illetve sok, a PH!-hoz hasonló, oldal is egyre jobban dicséri őket, na persze azért ehhez hozzájárul a sokszor elég baráti ár is. És ha valójában nem is a legjobbak(még
), de semmiképpen sem rosszabbak mint a többi, illetve nagyon törekednek, hogy a tényleg a legjobbak legyenek.
Ami neked van az is jó kis vas(én is elég sokat eladtam belőle, probléma sem igen volt velük), nagyjából annyiban tér el az általam említett 990FX Extreme4-től, hogy kevesebb PCIe sáv áll a rendelkezésedre, de ha nem akarsz több videokártyát használni, akkor annyi elég is.Szerk: Mondjuk a x8/x8 még jó lehet a CFX/SLI-hez.
-
DRB
senior tag
Jó kis lapokat csinál az ASRock már egy ideje, nekem is az van(890FX Deluxe4, ez kb. az előd), de sajna ez a modell(és a többi is) már nem azt a „hű de olcsó” kategóriát képviseli(k), persze valamivel kevesebbet szoktak kérni(általában), mint a többi gyártó, de nem sokkal. Bizonyára ez is olcsóbb lesz, valamivel, a hasonló tudású konkurenciánál.
Ha azt nézem, hogy a 990FX Extreme4, ami ha nem is sokkal, de mindenképp kevesebbet tud, durván 40K, akkor az Extreme9 lesz vagy 50, ha nem több, sajnos.Szerk: Sőt, a Fatal1ty 990FX Professional-nál is többet tud, ami pedig vagy 53 ezer, úgyhogy most erős kétségeim támadtak a fent említett 50 ezerrel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest