- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hová lett 1000 mAh?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srodney
senior tag
azért az is benne van a pakliba hogy jó szériát és jó darabokat fogjon ki az ember.nekem pl volt 2 kíváló asrock lapom az egyiket 7évig használtam s939 volt és semmi baj nem volt velük,asus lapom pedig 4 is megadta magát,akkor most anyázzam az asust és istenítsem az asrockot?-hát nem.
annak ellenére most is asus lapom van immáron az 5. remélem ez nem adja meg magát. -
mghltm
addikt
-
Én halkan megmerném kockáztatni azt a kijelentést, hogy gyakorlatilag már a legjobb(minőségben is) gyártó lett,
Aztán nézz be a Bull topicba, keress rá a "throttling"-ra és egyből megváltozik a véleményed.
Ha azt nézem, hogy a 990FX Extreme4, ami ha nem is sokkal, de mindenképp kevesebbet tud, durván 40K, akkor az Extreme9 lesz vagy 50, ha nem több, sajnos.
40K-ért már 990FX Sabertooth-ot kapsz újonnan, ami kicsit jobb vétel.
-
norbi0604
aktív tag
Én a 970 Extreme 4-ement kb másfél éve vettem meg és még jelenleg se nagyon cserélném le semmire. Ár-érték arányban akkor tényleg best buy-nak számított, de még most is bőven kiszolgál akár egy CFX/SLI rendszert is. Az ASRock valóban kinőtte magát, asszem pont az ASUS leányvállalataként kezdte működését, mostanra pedig már az anyacégtől különszakadva majdhogynem fej-fej mellett versenyeznek a legjobb piaci pozícióért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elektromos autók - motorok
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Horvátországi nyaralás
- Könyvajánló