- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Én sem istenítem az ASRockot, csak simán tapasztalom, hogy nagyon menetelnek előre, és ha így folytatják akkor hamarosan le is előzik a konkurenciát. Elég régóta foglalkozok PC alkatrészekkel, és ezen tapasztalatok alapján írtam amit írtam, de egyesek nem olvasták végig, vagy ha igen akkor is csak egy részletet emeltek ki a #7-ből, nyilvánvalóan kötözködés céljából.
Az ASUS-ról meg annyit(ha már mindenki ezzel jön), hogy átment a kezemen kb. 250-300 hibás alaplap(de az is lehet, hogy még több, ebből kb. 40 még itt van a polcokon, kellenek róluk az alkatrészek), és a legtöbb ASUS volt(pl. a 40-ből, ami még itt van nálam, vagy 17 ASUS, a többi vegyesen, GIGABYTE, MSI, ASRock, ABIT, DFI, Intel, meg még mit'om én mi), hogy ez most véletlen, vagy épp tükrözi a mostani(meg a korábbi) tevékenységüket azt nem igazán tudom, nem is vonok le belőle semmilyen következtetést, csak megállapítom, mint tényt. De ettől még nekem is van ASUS lapom, amolyan házi szerverként funkcionál vagy 6 éve és köszöni szépen jól van. Egyébként meg nem fikáztam az ASUS-t, csak megemlítettem, hogy az ASRock a leányvállalatuk volt, de már nem az, másik gyártó fikázását nem én kevertem a témába.
-
DRB
senior tag
Megnéztem a Bull topikot, ugyan úgy „throttling”-gol minden olyan lapon ahol gyengébb a VRM és/vagy kevés a hűtése. Nyilvánvaló, hogy a gyengébb VRM nem tuning barát, akár ASRock, akár ASUS akár Giga, persze a nagy Bullokkal már alapon is sokszor kijön ez a hiba.
Ahol 40K a Sabertooth, ott 36 a 990FX Extreme4.Ahonnan meg én néztem a fenti árat, ott is 4 ezerrel drágább az ASUS.
(#9) lee56: Nem kell megkockáztatnod, simán tény, gyakorlatilag az összes 970-es deszkán problémás Bulldozer procik tápellátása
-
DRB
senior tag
Igen, valóban az ASUS leányvállalata volt, de pár éve önállóan tevékenykednek, és nem is akárhogy. Én halkan megmerném kockáztatni azt a kijelentést, hogy gyakorlatilag már a legjobb(minőségben is) gyártó lett, persze ez a saját véleményem, a saját tapasztalataim alapján, de egyre többet hallom mástól(kollégák) is, illetve sok, a PH!-hoz hasonló, oldal is egyre jobban dicséri őket, na persze azért ehhez hozzájárul a sokszor elég baráti ár is. És ha valójában nem is a legjobbak(még
), de semmiképpen sem rosszabbak mint a többi, illetve nagyon törekednek, hogy a tényleg a legjobbak legyenek.
Ami neked van az is jó kis vas(én is elég sokat eladtam belőle, probléma sem igen volt velük), nagyjából annyiban tér el az általam említett 990FX Extreme4-től, hogy kevesebb PCIe sáv áll a rendelkezésedre, de ha nem akarsz több videokártyát használni, akkor annyi elég is.Szerk: Mondjuk a x8/x8 még jó lehet a CFX/SLI-hez.
-
DRB
senior tag
Jó kis lapokat csinál az ASRock már egy ideje, nekem is az van(890FX Deluxe4, ez kb. az előd), de sajna ez a modell(és a többi is) már nem azt a „hű de olcsó” kategóriát képviseli(k), persze valamivel kevesebbet szoktak kérni(általában), mint a többi gyártó, de nem sokkal. Bizonyára ez is olcsóbb lesz, valamivel, a hasonló tudású konkurenciánál.
Ha azt nézem, hogy a 990FX Extreme4, ami ha nem is sokkal, de mindenképp kevesebbet tud, durván 40K, akkor az Extreme9 lesz vagy 50, ha nem több, sajnos.Szerk: Sőt, a Fatal1ty 990FX Professional-nál is többet tud, ami pedig vagy 53 ezer, úgyhogy most erős kétségeim támadtak a fent említett 50 ezerrel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged