- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
Másnak nem válik le a gumi bevonat a házról? Ilyen ragacsos izé formájában?...
-
mazacar
tag
Az X-DOCK alkalmas bootra?
En probaltam..de nem sikerult valamiert...a biosban nem ismeri fel az ssdt telepitesnel meg igen.
Valaki valamit tudna ko tanacskent adni? -
Nagyon jó ház egyetlen egy bajom van vele hogy a plexije ennek is rommá karcolódik hiba mentem neki puha zewa papírral meg alkoholos üvegtisztítóval mar első alkalommal. Haf-X nel is ugyanez volt nem tudom miből lehetnek ezek a plexik, hogy ennyire karcolodnak gondolom cserélni nem lehet őket...
-
Zsolt19
csendes tag
Akinek van ilyen , és budapesti, írjon PÜ-t, mert megvenném
-
Pan21
csendes tag
Szép ez a ház nekem is tetszik nagyon, de aki esetleg tud olyat, ami olcsóbb és elég hatékony, akkor az írja meg légyszi.
-
djdaniel
senior tag
baba kék-ben vagy gyöngyház kékben illetve zöldben gyönyörűen nézne ki :
-
Stanchore
senior tag
Nem rossz nem rossz, de a Trooper szvsz jobban néz ki. Kár, hogy nagyon hanyag munkát végeznek vele a gyárban. Nekem pl a venti szabályzó egyik gomb akkor is benyomódik, ha magát a házat nyomom meg kicsit mellette.. ilyenekre azért illett volna odafigyelni.
-
tome.jr
addikt
válasz
fatal1ty1984 #169 üzenetére
Megköszönném ha utánanéznél. Nem találom a topikban az erre vonatkozó hsz-t.
-
tome.jr
addikt
válasz
fatal1ty1984 #165 üzenetére
Hol lehet 35-ért Stryker-t venni?
-
MageRG
addikt
50k ez a doboz, és még csak nem is aluminium? Vagy nekem vannak túl nagy igényeim?
-
Keksz03
senior tag
válasz
PC.fanatik #162 üzenetére
ízlések és pofonok, sztem is jól néz ki!
-
Keksz03
senior tag
600T White egy gyönyörű ház, sokáig agyaltam rajta de aztán Trooper lett inkább és nem bántam meg mert az a ház (ugyanaz mitn a Stryker csak feketébe) na ez aztán tekintélyt parancsoló!
De sajna túl nagy volt feleslegesen így lett végül ez a kisebb Fractal ami már letisztultabb formavilágot képvisel!
Az biztos h ha lenne egy új változata az első Scout-nak USB 3.0-val stb akkor azt vennék megint mert imádtam és az sem túl nagy! Vagy egy 600T White mini! -
twine
veterán
'zmeg,,,és még tetszik is
Mennyit lehet kérni egy "alig használt" nyár elején vásárolt 600T White-ért?
A kérdés csak költői,,,nem tudom akarom e a cserét...(sajnos, első látásra szerelem volt az 600T, még ha copó is a szállítása, nehéz lenne tőle megválnom)
De tényleg "5-ös" a kuckó...
Googleval még jobban meg kell barátkoznom, mert füles házat alig alig találtam amikor konkrétan kerestem -
Keksz03
senior tag
-
twine
veterán
válasz
Jim Tonic #132 üzenetére
Én mikor megláttam azonnal elgondolkodtam hogy eladom a jelenlegi kuckót, és becserélem egy ilyenre,,,
Sajnos sokat kell "cipelnem" a gépet(igaz autóval),,,a munkám/munkáim miatt,,,
(Erős laptop meg nem fér bele a költségvetésembe,,,)
A jelenlegi házam előtt egy noname, de "füles" házam volt évekig(némileg átalakítva a hűtés miatt)...
Imádtam a fül miatt...borzasztó kényelmes volt...
Viszont ez a ház közel sem tetszik annyira mint a Corsair, ráadásul "indokolatlanul" adnék ki "jelentősebb" összeget a cserére...
Marad a 600T...
De szvsz. van létjogosultsága a füles kuckóknak...Ha ma vennék, nagy bajban lennék,hogy ez, vagy a Corsair....("füles kényelem" vs. külcsín)
(ez lenne a legnagyobb problémám, de boldog lennék ) -
csoki46
senior tag
Úúúú nagyon szép!!
Kár, hogy a jelenlegi gépem most annyit ér mint ez a ház kb
-
Tamás9x
őstag
Csinos, melyik moddernél lehet leadni rendelést?
3mm-es alu lemezből kérném ezt a házat
-
kpal
nagyúr
Elfogadnám ,nekem már 1éve házikó nélkül üzemel a cucc
-
Keksz03
senior tag
volt Trooper-em akinek ekkora házra van igénye annak remek választás én kisebbre váltottam, de imádtam, ráadásul gyönyörű!
-
chester99
aktív tag
Uhh, ütős ház
-
mepet
addikt
válasz
stranger28 #144 üzenetére
Majdnem teljesen egyetértünk.
Az ízlés pedig szubjektív dolog, véletlenül kihagyatam a "szerintem" szót.
Csak a "szép számmal", amit cáfolnék... -
stranger28
addikt
Sok nekem sem tetszik, mert inkább felcsicsásítják páran, mint "lecsupaszítanák" tényleg szépre. Illetve a másik oldal is ott van, hogy a mod inkább a funkcióra megy rá, mint a kinézetre, ami teljesen rendben van. Pláne, ha eleve szép valami, minek elrontani.
De azért akadnak minőségi munkák szép számmal.
-
mepet
addikt
Bírom ezeket a házakat, amik gyárilag szebbek, mint a "ph sztármodderei" által hetek alatt készített csodák...
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
8nemesis8 #129 üzenetére
Én pl egy CM HAF 932-t cipelek lanpartyra.
És igen vannak még akik lanoznak.
Mi kb havi rendszerességgel.
A fogantyú lan-nál tényleg jól jönne, de anélkül is megvagyunk. Egy ideje már létezik olyan hogy autó, onnan meg a házba bevinni nem nagy cucc. Nem mondom hogy könnyű dög, de 20kg-ot egy felnőtt embernek illik elbírnia 10-20méteren szerintem. Meg amúgy is... anno amikor "divatosabb" volt a lanparty még crt-vel nyomultak, az sem volt könnyebb.Ez a CM ház nekem feketében sokkal jobban tetszik am. Mellesleg én nagyon hiányolom a kerekeket. Ennyi pénzért igazán adhattak volna hozzá. Nagyon praktikus dolog sztem.
Elfogadnám de max 40ért. Az enyém is anno 35 volt, ebben csak pár extra van ahhoz képest, plusz itt nincs nagy oldalventi (meg számomra hasznos kereket
).
-
yodamester10
őstag
Ezért raktam össze minőségi dolgokból.A táp 1 cooler master rs520,extra halk,az ssd-t,és a hdd-t 1 noctua 12-es venti hűti csak nem látszik,a többi látható,és azért ilyen hosszúak a tartók mert még felszerelek rá 1 bitfenix 23cm-es fekete ventit ami majd halkan lefele fújja a levegőt az alaplap felé.
-
blaca83
őstag
yodamester10 : A szellőzéssel biztosan nincs gond...!
Kreatív és jó dolognak tartom, ha valaki "saját kútfőből" hoz össze valamit... DE ShellKretor fórumtársnak igaza van abban, hogy nem véletlenül a zárt házak vannak a piacon mert csak abban tudják jól kihasználni a légcsatornákat.
"szabad téren nem lehet huzatot csinálni"....
-
LackoMester
addikt
Szép ház, kezd visszatérni a fehér szín a PC házak világába.
-
8nemesis8
veterán
Kár, hogy a felső részén ott a fogantyú, mert elrontja az összképet szerintem. Amúgy tetszetős, bár az ára most még elég magas.
-
törölt tag
válasz
Peetee(tm) #124 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy az ilyen nyitott szerelés jobb hűz, mint egy zárt ház, amiben vannak légcsatornák is ás áramlik benne a levegő. Ebben nem áramlik, az alaplapot és a merevlemezt sem hűti külön semmi, áll a váz körül a levegő.
Én végeztem pár hete egy tesztet, kinyitott oldallapos ház, lekapcsolt ventikkel és zárt oldallapos ház, működő ventikkel. Az utóbbi működési módozat hozott jobb hűtési teljesítményt. Tehát az csak egy tévhit, hogy a levett oldallappal jobban szellőztethető egy ház.
Ami a 26 fokos szobát illeti, nem a ez a hőfok ami próbára teszi alkatrészeinket, hanem a 35 fokos szoba nyár közepén a kánikulában. Ilyen esetben minden alkatrész kb. 10 fokkal magasabb hőfokon üzemel.
-
Peetee(tm)
aktív tag
válasz
yodamester10 #123 üzenetére
Ötletes, kreatív és nyári nagy melegben sincs vele gondod, úgy gondolom!
Szép lett és igényes.
Már régóta mini ITX-en töröm a fejem, de egyik ház sem "elégítette" ki az elvárásaimat. Többet próbáltam már, de vagy hangos volt a táp, vagy melegedett benne minden, amíg kedden este rá nem találtam ERRE. Azonnal meg is rendeletem és hála Istennek, eddig nem csalódtam benne.
Nekem baromi szép és igényes kis ház, mindamellett, hogy nincs benne forróság 26 fokos szobában sem, továbbá a benne lévő ventik is baromi csendesek. A venti sztorijához hozzá tartozik, hogy van a ház hátulján baloldalt egy kis kapcsoló, amelyet 3 állásba lehet állítani 5V-7V-12V. 5V-on baromi csendes, 7V-on picit hallani, 12V-on meg már lehet hallani. -
yodamester10
őstag
Nagyon szép ház,de ennyiért?Sok házam volt már,és egyszer jött egy kósza ötlet miért ne építsek magamnak egyet,hát ez lett belőle,és max 14 ezerből ki jön.Még kap egy 23 centis bitfenix ventit a tetejére.
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/120829/20120826252_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/120829/20120826252_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url] -
blaca83
őstag
A cikk megjelenése óta már jó pár óra eltelt és azóta elolvastam már pár cikket a házról és a hasonló kategóriában lévőkről és még mindig azt mondom, hogy:
- Nagyon jól néz ki és a CM ismét kitett magáért!!!
Ha előbb jelent volna meg kicsivel akkor bizony alaposan gondolkodóba estem volna, hogy a Stryker-t vegyem vagy a HAF-X 942-őt! (a mostani házam)
-
PC.fanatik
csendes tag
nekem a trooper van és nagyon baba..
-
Apika
addikt
Nekem tetszik! A fekete verziót jobban preferálom...
-
aram01
nagyúr
válasz
fatal1ty1984 #114 üzenetére
ebben egyetértünk
-
válasz
fatal1ty1984 #114 üzenetére
Osztom a véleményt!
-
kromatika
veterán
nagyon szépre sikerült.hiába a CM még mindíg tudja milyen házakat kell csinálni.
-
törölt tag
válasz
B4ndiBuild3r #111 üzenetére
A 600T még nem járt a kezeim között, review-k alapján pedig már nem szeretek ítélkezni, csak saját tapasztalat alapján.
-
törölt tag
Én nem tennék 4 db HDD-t egymás mellé, nagyon közel vannak egymáshoz, melegítik egymást. Biztos hogy rosszabb a hűtésük. Próbáld ki, 2x2, 2 db HDD blokkban, egy egy ventivel, hogyan alakulnak a hdd hőfokok és a VGA alaplap. Szerintem utóbbi 2 nem sokat változna, de a hdd-k többet.
-
Ch4r0n
tag
válasz
#98593280 #107 üzenetére
Nekem alul most 4 hdd meg 1 ssd van, persze elképzelhető, hogy csak én vagyok ilyen elvetemült...
Azért alulra raktam inkább mindent mert én inkább jobban szeretem ha a vga meg az alaplapi dolgok vannak hűtve és inkább teljesen kivettem a középső keretet.
Mai hdd-nek már nem kell olyan brutális hűtés szerintem ezért írtam, hogy 1 venti ami alul van elég nekik. Sajnálom ha úgy jött le, hogy én a hdd-k hűtését preferálnám a vga-val szemben. Lehet én fogalmaztam rosszul... -
törölt tag
34 centis VGA kari elfér benne, mértem.
Én viszont megrángatok minden házat és ha mozog, akkor instabil. Ez a jellemző az adott házé, még akkor is, ha soha sem fogja rángatni a tulaj, azaz nálam negatív pont.
Lehet hogy egy venti elég 6 vinyónak, de 2 venti biztosan jobban hűtene 6 vinyót. Kérdéses még, mikor kerül egyáltalán 6 db HDD egy házba. Én valószínűleg nem XL-be tennék 6 db vinyót, ahol csak 1 venti hűti, hanem pl. egy 3x3 blokkos Antec Twelve Hundred V3-ba, ahol 3 db venti hűt egyenként egy egy blokkot.
A Strykert HDD blokkjai 4 db-osak, 2x4 mehet bele, nem 3.
-
Ch4r0n
tag
válasz
#98593280 #99 üzenetére
Hát élőben még nyilván nem szereltem, csak elmondtam, hogy én mit gondolok a teszt meg a képek alapján. Sajnos nem adatik meg mindenkinek, hogy élőben lássa ezért is olvassa az ember a teszteket meg a hozzászólásokat, hogy kinek mi a véleménye aki esetleg már dolgozott vele...
Mert amúgy tényleg elég jó ház csak kicsit talán túlárazott.
A képeken meg nem látom pontosan, hogy mennyire vaskos a függőleges tartó oszlop amit említettél. Ha a ház elég mély és a alaplap felől benyúló hardver elemek elférnek alatta akkor teljesen jó megoldás.
Define mini lehet, hogy instabil lesz ha kiveszed a keretet, de mondjuk fele annyiba is került mint a Stryker. Ezért is mondtam én a XL-t. Nekem az a tapasztalatom, hogy ha ebből veszed ki akkor is baromira merevíti a vízszintes merevítőlap ami az alsótáp felett húzódik, szóval szerintem ennél stabilabb már nem nagyon lehet és a függőleges oszlop se zavar semmiben mivel tényleg tejesen kiesik a közepe. Mondjuk egy jó stabilsági szinten felül már szerintem mind1, mert nem rángatni veszi az ember a gépgázát...
Talán még annyit mondanék az XL javára ha megpakoljuk a két alsó keretet hdd-el és nem használjuk a középső kiegészítő keretet a gépház előlapjánál elhelyezkedő ventilátor közvetlenül tudja hűteni a vga-t meg a fontosabb részegységeket az alsó venti meg bőven elég a 6 hdd-nek, mert azért elmegy köztük azért az alsó ventinek a levegőáramlása.
Ha meg ugyanilyen hatást szeretnél elérni a Stryker-nél és kiveszed az egyik keretet akkor csak 3 hdd lehet benne nem? Mondjuk ez tényleg csak annak fontos akinek sok hdd-je van. Erről mit gondolsz?
Amúgy tényleg izéles és pofonok, abban biztosan nem veszünk össze, hogy a Stryker tényleg egy nagyszerű ház... -
törölt tag
A Dragon Slayer minden tesztemben a legjobbak között szerepelt. mATX-es létére kiváló hűtéssel rendelkezik. Jó bolt volt!
(#96) Ch4r0n: Szereltél már a Stryker-ben, Ha nem, akkor honnan tudod milyenek a szerelési lehetőségei? Véleményem szerint rendkívül kényelmesen lehet benne szerelni. Az alsó pozícióba pl. bármelyik ventit könnyen be lehet tenni. A kezem is befér oda. 3 cm hátul a kábel menedzsment rész, a domborítás miatt, ilyen naggyal még sehol sem találkoztam. Nagy ház létére a 8 pines kábelem felért hátul. Akkora a 4-8 pines kivágás, hogy 3 db 8 pines dugó is beférne. A táp mellett egy irtózatosan nagy gumis lyuk van, 3 db tápegység kábeleit át lehetne bújtatni.
Ami a takarítást illeti, ezt a házat épp nem kell, mert semmilyen ujj lenyomat kosz nem látszik rajta. A szűrőket meg mind a 3-at egy mozdulattal ki lehet húzni.
A középső HDD blokk-ot pedig ebben is ki lehet venni. Ellenben pl. a Fractal Define Mini-ből ha kiveszem a középsőt, akkor instabilabbá válik. A Stryker nem, mert függőlegesen egy fix merevítő oszlop van benne. Meg sem lehet mozdítani a házat. A Define XL nem tudom hogy viselkedik ha ki van véve a középső HDD blokk, azt még nem szereltem és a tapasztalataim szerint, már csak magamnak hiszek, mert az Antec P183-ról is azt mondták hogy csúcs jó, közben meg szerintem instabil.
-
Ch4r0n
tag
Nem lett rossz ez a ház, de nekem még mindig az etalon a Fractal Design Define XL
.
Nekem is ilyenen van és csak jót tudok mondani róla. Mondjuk nekem mindig is jobban bejött a minimalista dizájn meg a fekete szín a zsánerem.
Viszont ha ezeket nem is nézzünk szerintem jobb a belső elrendezése és a szerelési megoldásai. Meg persze azért nem 50k ért vettem anno. Nem volt olyan nagyon sokkal olcsóbb, de szerintem ez a ház kis túlzással életem végéig kiszolgál majd.
Legjobb megoldásnak a mai komoly házaknál az elforgatott hdd keret tartom és a teljesen eltávolítható középső hdd részt, hogy a mai brutálisan hosszú videókártyák is kényelmesen elférjenek benne.
Ezen megoldások mellőzését tartom ennek a háznak a legnagyobb hiányosságának. Illetve a fentebbi hozzászólásokat is megtámogatva én biztosan feketét vennék már a tartóssága miatt is. Meg lusta lennék mindig takarítgatni... -
zedeRIP
tag
nekem CM Strom SCout van és igaz picivel kisebb a hely de ugyan annyi a ventiátor benne..ergó kisebb légtömeg kisebb nagy hatékonység..A fehár szin meg 1 rakás.......Én nagyon sokat járok LAN party-ra és volt fehér házam..1.5 hónapig..lekopott piszkos lett..és a karc rol nem is beszélve..nagyon kiütközik rajta...aki ezt megveszi 50k ért ne vigye sehova és akkor szép marad..tehát ez a Ház nem arra lett kitalálva amire eredetileg..Lan partirya csakis CM Stom Scout....nem sérül fekete szinü 7 ventilátor...
-
Radeon_5
aktív tag
Ki vesz ilyen hazat?
Ki vesz ennyiert hazat?
Ki vesz meg asztalit?
No offense -
jocek91
aktív tag
A sárgulást könnyen lehet orvosolni ha elkezd sárgulni veszel fehér karbon fóliát és leragasztod mindenhol az 10 évig bírja és még jobban is mutat mint a sima fehér festék.
-
{Zodiac}
senior tag
így is-úgy is besárgul, mint minden fehér színű cucc a háztartásban, akár dohányoznak, akár napra teszik, akár nem. a fehér ilyen. hacsak nem törli át az ember minimum hetente az egészet... mondjuk akkor is besárgul (esetleg csak beszürkül), legfeljebb később.
-
{Zodiac}
senior tag
milyen szép lesz, amikor pár év múlva elkezd besárgulni... ráadásul a különböző anyagok nem is egyformán!
-
aram01
nagyúr
válasz
stranger28 #76 üzenetére
na,ne bántsd a leendő házam
-
myckey
veterán
válasz
#98593280 #79 üzenetére
nekem aztán mindenképp drága lenne 30 ezer egy házért...
még erre se adtam volna ki a bolti árát,de mivel volt lehetőség,így éltem vele és nem bántam megmost hogy jön a hűvösebb idő,nagyon alacsony minden hőmérséklet a házon belül.
SSD 17 fokosigaz,a szobámba nincs fűtés
(nem szeretem a meleget) -
Szabtom
senior tag
válasz
fatal1ty1984 #13 üzenetére
Megmutattam a feleségemnek, és konyhabútornak nézte.
-
echterion
nagyúr
Nagyon csinos kis kuckó, de az az állat, aki ennyit ad egy házért?
A mostani konfigom került összesen kb. ennyibe. -
stranger28
addikt
Továbbra is ronda, de már kicsit letisztultabb, mint az előző csicsák.
-
Nekem még ez is erős, de nagyon tetszik.
-
törölt tag
A magas ár pedig nem minden esetben jelent stabilitást is. Pl. a NOX Hummer Zero és az ANTEC P183 is majdnem 40eFt és mindkettő instabil, ahogy Te mondod, nyeklik, nyaklik, nyekereg, majd összedől.
(#66) 7600 GS : Az ODD-k csavarozgatása véleményem szerint már nem fontos kérdés. Manapság egyre kevesebben tesznek DVD írót a házba. Nincs nagy jelentősége, ha mégis kerül bele egy, általában szerintem csavarral jobb is rögzíteni, mert a csavarmentes megoldások a legtöbb esetben gagyik és lötyögnek.
Ami a vinyók szellőzést illeti, én nem 30-at, hanem 25 fokot mértem, úgy hogy folyamatosan terhelve volt a merevlemez. Nem árt hangsúlyozni azt sem, hogy a Stryker egyik és másik oldalán is szellőző rács van, tehát a vinyót hűtő ventik lényegében a házon keresztbe fújják a levegőt, keresztbe.
A szappanos szerű fényes fehér felület nekem kifejezetten tetszett, mert semmi ujjlenyomat nem maradt meg rajta. A Stryker-t sohasem kell törölgetni. Ami a festést illeti, a csavaroknál szerintem is korán elkezd pattogni, azzal mondjuk én sem voltam tökéletesen elégedett. Esetleg tehettek volna gumi alátét ezekre a helyekre, bizonyos házaknál ügyelnek erre is.
-
aram01
nagyúr
ebben egy xl atx lap akkor kényelmesen elfér ugye?
plexi nélkül kapható lesz? -
XtremLor
őstag
Gyonyoru haz, a fenyes felulet ami nem szimpatikus csak, a tobbi nagyon rendben van.
-
7600 GS
addikt
válasz
#98593280 #62 üzenetére
Nekem a Carbide 500R csatlakozói is teljesen megfelelő helyen vannak. Ugyanúgy van benne ventilátor-szabályzó, 3 fokozatú. A vinyóknak nem így van megoldva a hűtése, hanem előttűk van 2 darab 12 cm-es venti, de így is 30 és 25 fokosak, ami nem mondható melegnek. Stabilnak ez is stabil. Ja meg itt ugye nem kell csavarozgatni az ODD-ket.
Nekem maximálisan kielégíti az igényeimet, ezért nem is tartom szükségesnek ennék jobb ház vételét. Persze ha kőgazdag lennék, akkor biztosan vennék egy Cosmos II-t, vagy hasonlóan nagy kaliberű házat.
-
lujo10
aktív tag
Nagyon tetszik és végre nem fekete, egyedül az árát sokallom egy kicsit.
-
törölt tag
Mit nem tud "nagyjából" a Carbide 500?
Amit én látok jelenleg különbségnek:
A Stryker-nek a teljes belső része fehér. A fehér Carbide-nek csak a külseje. A Stryker-en felül vannak a csatlakozók, ez padlón tartott háználl igen fontos. Ráadásul igen jól átgondolt és elrendezett, design-os a Stryker kezelőfelülete. A Styker-en van visszajelző led-je a venti szabályzó 6 fokozatának. A vinyók gyárilag oldalról, kereszt irányba hűtöttek, méréseim szerint nagyon hűvösen tartotta a őket. Az ár / teljesítmény mutató biztosan lehúzza a Stryker-t, de CM STORM, ami egy kiváló híres márka, megtehetik hogy erősebb áron adják. Ráadásul akinek megtetszik és ilyen kell neki, az nem fogja kihagyni, mert egy életünk van és ha van rá pénze vkinek és ezt szeretné, akkor jól teszi h megveszi, mert minden más ez esetben csak félmegoldás lenne.Ezzel kapcsolatban az jut eszembe még: "Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!"
Persze most nem a Carbide 500-ra céloztam, hanem az 5 ezres fapados házakra
ui: az alsó tároló box nagyon nagy ötlet, hasonlóképp a felső minőségi erős fogantyú is jól meg van tervezve. Rudi kolléga nem említette, nem tudom észrevette-e, de a ház irtózatosan STABIL!!! ez nem nox hummer vagy sharkon tauron...
-
Nazara
őstag
Igazi monstrum.
-
7600 GS
addikt
Hát...
A ház dizájnja nagyon bejön, de belegondoltam valamibe: 28 500 forintba került a Corsair Carbide 500R-em, és nagyjából az is tudja azokat a dolgokat, amiket a Stryker. Meg abban nem kell csavarozni az ODD-k berakásánál.
Jó ház, de én 50 ezret biztosan nem adnék ki érte.
-
tornas
őstag
Feketébe esetleg ezüst színbe is eltudnám képzelni. Csak nehogy megsárguljon idővel ...
Korrekt darab és lehet bele pakolni rendesen.
-
Szerencse hogy van feketében és még olcsóbban is. Így már nagyon baba
Ebben a fehérben úgy néz ki mint egy anorexiás fridzsider -
Zé777
tag
Nekem nem tetszik feherben...
Eloszor mikor meglattam hogy egy helyi uzletben lehet kapni elvandoroltam hatha ki is van allitva. Hat ki volt, de nekem meg mindig a jol bevalt storm trooperem sokkal jobban tetszik.
Szerintem ebbe a feher hazba nehez egy szep, passzolo feher konfigot osszerittyenteni (bar nem lehetetlen, lattam az aproban mar egy gyonyoru feher konfigot), viszont a feketebe egy fekete-piros szinvilagu konfigot konnyebb varazsolni ami nekem legalabb annyira mutatos. -
Dr. Akula
félisten
Nagyon gémer...
-
blaca83
őstag
Szerintem nagyon szép és jó is lett ez az új házikó...!
Nálam design-ban és kinézetben is abszolut megnyerő, sőt így fehérben még az NZXT Phantom házánál is szebb talán.
A tesztből viszont kicsit hiányoltam, hogy a CM egyik legkomolyabb házát a HAF-X 942-est nem vetették össze az új jövevénnyel...!
-
_Atesz
addikt
Szép, na de az ára.. Ennyiért egy fél gépet lehet venni újonnan...
-
KAMELOT
titán
Ez nagyon jól néz ki. Nekem tetszenek ilyen nagy házikók. Feketében is jól mutat. Jó írás lett. Köszi!
-
zoleek
tag
Szép is meg jó is.
DE.
Nem értem, miért nem fért volna el még egy kis hely a táp és az alaplap alja között...
Berosálok, hogy a FullATX-es P5E64 WS Evo deszkámnak a legalsó Pci-Ex csatijába nem tudok Vga-t tenni még egy 50k-s házikóban sem...
Szinte semelyik gyártó sem gondol tri-SLI vagy hasonló Cf rendszerekre? -
Indy69
aktív tag
Biztos jó de szerintem ronda ,ráadásul mostanság volt (szerencsém) egy silencio650-hez de egy nagy csalódás volt vittem is vissza cseréltettem fractal define r4 -re nem gamer de jóóóóóóóó
Tudom hogy nem egy kategória amit említettem csak arra akartam célozni hogy nem minden jó ami drága. -
törölt tag
"a Stryker összes ventilátorát maximumra húztuk... A ventilátorok egészséges szélzaján kívül..."
Én 51 dB-t mértem maxon, nekem hangosnak tűnt, nálam ez az egészséges felett van. Fractal hangszigetelt hívőknek turbina lenne...
-
ESP
őstag
Vajon nem fog sárgulni
-
törölt tag
Nekem is ez tűnt fel. Az el nem rejtett kábelek a táp mellett. Egyébként 3 cm benne a kábel menedzsment...
"Még a csúcskategóriában is ritkán látott extra a felső porszűrő"
Ezt azért nem mondanám. Igen sok 20-30 ezres házban van felül porszűrő és ez még csak közép kategória...
-
tome.jr
addikt
Nagyon jó lett a teszt és az időzítés is kíváló. Pont a napokban nézegettem ezt a házat. Semelyik másik tesztben nem láttam, hogy leszedték volna a felső panelt, erre kíváncsi voltam, hogy lehetséges-e egyáltalán. Van pár hibája a háznak, de összességében tényleg nagyon szuper. A fekete-fehér összeállítás meg amúgy is a kedvencem.
-
DeadMeat
nagyúr
Beleszerelmesedtem..
-
Szafter
tag
Ez a legjobb ház, amit ebben az 5 évben láttam.
-
XmoD
senior tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #30 üzenetére
En meg kromofaggal is megkuldenem
-
PeeterssoN
őstag
Gyerekek ez gyönyörű!
Fícsör! -
lujó55
addikt
egy fehér alaplap bele, meg fehér VGA és tuti gémer
-
king.mp
aktív tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #30 üzenetére
Itt-ott, mint a huzat
-
drunkyboy
aktív tag
Egy kicsit már túl gémer a kinézete, a tudása viszont nagyon jó. Nem baj, nekem még mindig a Corsair Vengeance C70 az igazi
-
king.mp
aktív tag
Szép, de én csiszolgatnék még rajta.
-
Szép ház. Azthiszem Veletech-en a CM standon egy Trooper volt kiállítva,az is szép volt...de így fehérben szerintem szebb.
-
X@b3e
addikt
Pont ma érkezett meg
-
Peetee(tm)
aktív tag
Szép és igényes!
LAnparty egyik látványossága lenne, mindamellett, hogy fogod és viszed -
Whysperer
addikt
Nagyon jól néz ki!
-
jones965
Modder
válasz
Ha neked van, miért vársz mástól tesztet?
Ha meg nagyon szeretnéd tudni, hogy az eddig tesztelt házakhoz mérten hogyan teljesít azonos körülmények között, keresd meg rudit, hátha elválllalja ennek is a tesztelését, bár már nem nagy újdonság a ház maga.
-
Destructo
senior tag
Jól néz ki a ház nagyon!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Annyi kiegészítő meg extra cucc van hozzá, plusz a nagy variálhatóság... lassan lego érzése van az embernek
-
SentryGun
aktív tag
válasz
Az kemény. Mondjuk ~1.100$-ért már csak nem sz@r, viszont csak a "Limited Edition" néz így ki. (Viszont csak 300 darab készül(t) belőle? [link] )(1/300)
Nekem egy kifordított MacPro jut róla eszembe... -
mghltm
addikt
válasz
fatal1ty1984 #15 üzenetére
csak a szinben kulonbozik a ketto avagy tudasban is?
en a kistesoval tolom: Level 10 GTS Snow Edition
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
petrelli86 #14 üzenetére
azaz+egy kisebb vagyon ha valki hozzá tud jutni még,nekem a fekete van,most készülök porfestetni ilyenre
-
petrelli86
aktív tag
válasz
elég rendhagyó design..
-
fatal1ty1984
őstag
erröl a házrol kellene már egy alapos teszt. [link]
-
SentryGun
aktív tag
Nekem ez nem tetszik, túl sok a csicsa...
Szerintem a letisztultabbak sokkal jobban mutatnak: [link], ha már desktopban gondolkoznék. Oké jó-jó a CM, de erősen túlárazott. -
xenom0rph
őstag
fú ez nagyon szép! De nekem ezek a házak drágák..
-
petrelli86
aktív tag
tetszetős
-
szben05
tag
Elég hanyagul van szerelve...
Nem tudom, hogy azokat a kábeleket, amelyek nem kellenek miért nem lehet hátul elrejteni? -
Cifu
félisten
Hát dunno, tényleg szép, és igényes kivitelezés, de az, hogy még mindig csavarral szerelt bővítőhelyek vannak benne... hát... Khmmm... Ezt már lassan a harmad ennyibe kerülő házaknál se merik elsütni.
Az pozitív, hogy alapból ennyi venti van benne, illetve nagyon jó, hogy az USB helyek jól el vannak szeparálva, sose fog itt összeakadni mondjuk két nagyobb házas pendrive vagy USB WiFi stick.
Ezzel együtt is van szvsz ilyen áron jobb választás... Akár tényleg LAN partyra kell gép (eleve akkor egy sokkal kisebb és könnyebb házat nézek), akár csak egy szép házat keresek...
-
Cyberpunk
félisten
Szerintem ronda, legalább is elölről, kéne oda valami ajtó. Hogy ne törje meg a dizájnt.
-
Gerisz
addikt
Nekem is nagyon tetszik. ATX méretben jó lenne, de ez hatalmas nagy ház.
-
lolll3
tag
Ez nagyon tetszik..
Mostanába szép és hatékony házakat készít a CM.
-
XmoD
senior tag
Szepre sikerult.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest