- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A magas ár pedig nem minden esetben jelent stabilitást is. Pl. a NOX Hummer Zero és az ANTEC P183 is majdnem 40eFt és mindkettő instabil, ahogy Te mondod, nyeklik, nyaklik, nyekereg, majd összedől.
(#66) 7600 GS : Az ODD-k csavarozgatása véleményem szerint már nem fontos kérdés. Manapság egyre kevesebben tesznek DVD írót a házba. Nincs nagy jelentősége, ha mégis kerül bele egy, általában szerintem csavarral jobb is rögzíteni, mert a csavarmentes megoldások a legtöbb esetben gagyik és lötyögnek.
Ami a vinyók szellőzést illeti, én nem 30-at, hanem 25 fokot mértem, úgy hogy folyamatosan terhelve volt a merevlemez. Nem árt hangsúlyozni azt sem, hogy a Stryker egyik és másik oldalán is szellőző rács van, tehát a vinyót hűtő ventik lényegében a házon keresztbe fújják a levegőt, keresztbe.
A szappanos szerű fényes fehér felület nekem kifejezetten tetszett, mert semmi ujjlenyomat nem maradt meg rajta. A Stryker-t sohasem kell törölgetni. Ami a festést illeti, a csavaroknál szerintem is korán elkezd pattogni, azzal mondjuk én sem voltam tökéletesen elégedett. Esetleg tehettek volna gumi alátét ezekre a helyekre, bizonyos házaknál ügyelnek erre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest