Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz F34R #65 üzenetére

A magas ár pedig nem minden esetben jelent stabilitást is. Pl. a NOX Hummer Zero és az ANTEC P183 is majdnem 40eFt és mindkettő instabil, ahogy Te mondod, nyeklik, nyaklik, nyekereg, majd összedől.

(#66) 7600 GS : Az ODD-k csavarozgatása véleményem szerint már nem fontos kérdés. Manapság egyre kevesebben tesznek DVD írót a házba. Nincs nagy jelentősége, ha mégis kerül bele egy, általában szerintem csavarral jobb is rögzíteni, mert a csavarmentes megoldások a legtöbb esetben gagyik és lötyögnek.

Ami a vinyók szellőzést illeti, én nem 30-at, hanem 25 fokot mértem, úgy hogy folyamatosan terhelve volt a merevlemez. Nem árt hangsúlyozni azt sem, hogy a Stryker egyik és másik oldalán is szellőző rács van, tehát a vinyót hűtő ventik lényegében a házon keresztbe fújják a levegőt, keresztbe.

A szappanos szerű fényes fehér felület nekem kifejezetten tetszett, mert semmi ujjlenyomat nem maradt meg rajta. A Stryker-t sohasem kell törölgetni. Ami a festést illeti, a csavaroknál szerintem is korán elkezd pattogni, azzal mondjuk én sem voltam tökéletesen elégedett. Esetleg tehettek volna gumi alátét ezekre a helyekre, bizonyos házaknál ügyelnek erre is.

Új hozzászólás Aktív témák