Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz myckey #81 üzenetére

A Dragon Slayer minden tesztemben a legjobbak között szerepelt. mATX-es létére kiváló hűtéssel rendelkezik. Jó bolt volt!

(#96) Ch4r0n: Szereltél már a Stryker-ben, Ha nem, akkor honnan tudod milyenek a szerelési lehetőségei? Véleményem szerint rendkívül kényelmesen lehet benne szerelni. Az alsó pozícióba pl. bármelyik ventit könnyen be lehet tenni. A kezem is befér oda. 3 cm hátul a kábel menedzsment rész, a domborítás miatt, ilyen naggyal még sehol sem találkoztam. Nagy ház létére a 8 pines kábelem felért hátul. Akkora a 4-8 pines kivágás, hogy 3 db 8 pines dugó is beférne. A táp mellett egy irtózatosan nagy gumis lyuk van, 3 db tápegység kábeleit át lehetne bújtatni.

Ami a takarítást illeti, ezt a házat épp nem kell, mert semmilyen ujj lenyomat kosz nem látszik rajta. A szűrőket meg mind a 3-at egy mozdulattal ki lehet húzni.

A középső HDD blokk-ot pedig ebben is ki lehet venni. Ellenben pl. a Fractal Define Mini-ből ha kiveszem a középsőt, akkor instabilabbá válik. A Stryker nem, mert függőlegesen egy fix merevítő oszlop van benne. Meg sem lehet mozdítani a házat. A Define XL nem tudom hogy viselkedik ha ki van véve a középső HDD blokk, azt még nem szereltem és a tapasztalataim szerint, már csak magamnak hiszek, mert az Antec P183-ról is azt mondták hogy csúcs jó, közben meg szerintem instabil.

törölt tag

válasz myckey #78 üzenetére

Az egyik legjobb abban az árban és kiváló a hűtése! Hasonlóképp a Zalman Z9 is, amiben felül, elöl és az alsó ventinél is van porszűrő és 15eFt. Ha innen nézzük, még a 30 ezres Carbide 500 is drága:)

Új hozzászólás Aktív témák