- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Dragon Slayer minden tesztemben a legjobbak között szerepelt. mATX-es létére kiváló hűtéssel rendelkezik. Jó bolt volt!
(#96) Ch4r0n: Szereltél már a Stryker-ben, Ha nem, akkor honnan tudod milyenek a szerelési lehetőségei? Véleményem szerint rendkívül kényelmesen lehet benne szerelni. Az alsó pozícióba pl. bármelyik ventit könnyen be lehet tenni. A kezem is befér oda. 3 cm hátul a kábel menedzsment rész, a domborítás miatt, ilyen naggyal még sehol sem találkoztam. Nagy ház létére a 8 pines kábelem felért hátul. Akkora a 4-8 pines kivágás, hogy 3 db 8 pines dugó is beférne. A táp mellett egy irtózatosan nagy gumis lyuk van, 3 db tápegység kábeleit át lehetne bújtatni.
Ami a takarítást illeti, ezt a házat épp nem kell, mert semmilyen ujj lenyomat kosz nem látszik rajta. A szűrőket meg mind a 3-at egy mozdulattal ki lehet húzni.
A középső HDD blokk-ot pedig ebben is ki lehet venni. Ellenben pl. a Fractal Define Mini-ből ha kiveszem a középsőt, akkor instabilabbá válik. A Stryker nem, mert függőlegesen egy fix merevítő oszlop van benne. Meg sem lehet mozdítani a házat. A Define XL nem tudom hogy viselkedik ha ki van véve a középső HDD blokk, azt még nem szereltem és a tapasztalataim szerint, már csak magamnak hiszek, mert az Antec P183-ról is azt mondták hogy csúcs jó, közben meg szerintem instabil.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest