- iPhone topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
yodamester10 : A szellőzéssel biztosan nincs gond...!
Kreatív és jó dolognak tartom, ha valaki "saját kútfőből" hoz össze valamit... DE ShellKretor fórumtársnak igaza van abban, hogy nem véletlenül a zárt házak vannak a piacon mert csak abban tudják jól kihasználni a légcsatornákat.
"szabad téren nem lehet huzatot csinálni"....
-
blaca83
őstag
A cikk megjelenése óta már jó pár óra eltelt és azóta elolvastam már pár cikket a házról és a hasonló kategóriában lévőkről és még mindig azt mondom, hogy:
- Nagyon jól néz ki és a CM ismét kitett magáért!!!
Ha előbb jelent volna meg kicsivel akkor bizony alaposan gondolkodóba estem volna, hogy a Stryker-t vegyem vagy a HAF-X 942-őt! (a mostani házam)
-
blaca83
őstag
Szerintem nagyon szép és jó is lett ez az új házikó...!
Nálam design-ban és kinézetben is abszolut megnyerő, sőt így fehérben még az NZXT Phantom házánál is szebb talán.
A tesztből viszont kicsit hiányoltam, hogy a CM egyik legkomolyabb házát a HAF-X 942-est nem vetették össze az új jövevénnyel...!
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- Eladó Be Quiet! PURE BASE 500 WHITE ház
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest