- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
8nemesis8 #129 üzenetére
Én pl egy CM HAF 932-t cipelek lanpartyra.
És igen vannak még akik lanoznak.
Mi kb havi rendszerességgel.
A fogantyú lan-nál tényleg jól jönne, de anélkül is megvagyunk. Egy ideje már létezik olyan hogy autó, onnan meg a házba bevinni nem nagy cucc. Nem mondom hogy könnyű dög, de 20kg-ot egy felnőtt embernek illik elbírnia 10-20méteren szerintem. Meg amúgy is... anno amikor "divatosabb" volt a lanparty még crt-vel nyomultak, az sem volt könnyebb.Ez a CM ház nekem feketében sokkal jobban tetszik am. Mellesleg én nagyon hiányolom a kerekeket. Ennyi pénzért igazán adhattak volna hozzá. Nagyon praktikus dolog sztem.
Elfogadnám de max 40ért. Az enyém is anno 35 volt, ebben csak pár extra van ahhoz képest, plusz itt nincs nagy oldalventi (meg számomra hasznos kereket
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Silverstone st1200-pts tépegység
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest