- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Peetee(tm) #124 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy az ilyen nyitott szerelés jobb hűz, mint egy zárt ház, amiben vannak légcsatornák is ás áramlik benne a levegő. Ebben nem áramlik, az alaplapot és a merevlemezt sem hűti külön semmi, áll a váz körül a levegő.
Én végeztem pár hete egy tesztet, kinyitott oldallapos ház, lekapcsolt ventikkel és zárt oldallapos ház, működő ventikkel. Az utóbbi működési módozat hozott jobb hűtési teljesítményt. Tehát az csak egy tévhit, hogy a levett oldallappal jobban szellőztethető egy ház.
Ami a 26 fokos szobát illeti, nem a ez a hőfok ami próbára teszi alkatrészeinket, hanem a 35 fokos szoba nyár közepén a kánikulában. Ilyen esetben minden alkatrész kb. 10 fokkal magasabb hőfokon üzemel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest